Gör dig redo för vår nya webbplats!

Återupptäck lionsclubs.org. En helt ny design och verktyg som är enkla att använda, skapade för att förbättra våra globala hjälpinsatser.
Lanseras globalt i slutet av oktober 2018

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Kontakta oss

Kontakta oss

Huvudkontorets kontaktinformation:

Lions Clubs International
300 West 22nd Street
Oak Brook, IL 60523-8842, USA
USA (Karta)

Telefon: 630-571-5466

Kontoret är öppet för medlemmar och allmänheten från 08.00 till 16.30 lokal tid måndag till fredag.

Divisionernas kontaktinformation

Kontaktinformation till alla divisioner, inklusive e-postadresser och telefonnummer, finns genom att klicka på länkarna nedan.

  • Kongress: Samordnar möten för organisationen, bland annat den årliga internationella kongressen, DG Elect-seminarium och den internationella styrelsens möten. 
  • Finans: Tillhandahåller finansiell service såsom insamling och kreditering av klubb- och distriktsbetalningar samt revision och betalning av distriktsguvernörens utgiftsräkningar.
  • Ledarutvecklingsprogram: Anordnar institut och seminarier för nuvarande och framtida ledare på klubb-, distrikts-, multipeldistrikts- och internationell nivå.
  • Juridik: Upprätthåller organisationens globala varumärkesregistreringar, det globala försäkringsprogrammet, riskhantering och domstolsärenden.
  • Medlemsutveckling: Distribution av stödmaterial samt administration av alla program om medlemstillväxt och utvecklingsprogram, till exempel bildande av nya klubbar i nya länder och geografiska områden.
  • MyLCI/Informationsteknologi: Ger teknisk support för insändande av rapporter via MyLCI och underhåller registret över klubbtjänstemän. Andra uppgifter omfattar medlemmarnas adressändringar, medlemsstatus, återupptagning av medlemmar, avlidna medlemmar och formulär för inrapportering av tjänstemän.
  • PR och kommunikation: Administrerar tidningen LION, videor och meddelanden till allmänheten, biografisk information, fredsaffischtävlingen, annonsering, PR-anslag, affischer, logotyper, sociala medier, e-klubbhuset och webbplatsen lionsclubs.org.
  • Serviceaktiviteter: Omfattar det globala serviceteamet, leoklubbprogrammet, programutveckling och speciella serviceinitiativ.

  • Webbmaster: tekniska frågor om denna webbplats, MyLCI, hitta en klubb, Lions butik och e-klubbhuset.
Hoppa till toppen