Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Leoklubbar


print

LEO Platinum logotyp

Ledarskap. Erfarenhet. Möjlighet. De är bara några av de belöningar ungdomar får genom att vara med i leoklubbar. De är också de värderingar som kännetecknar leoklubbar.

Totalt är mer än 160 000 unga människor i 140 länder stolta över att frivilligt tjäna på sina hemorter och kunna kalla sig leomedlemmar. Ungdomar i Alphaklubbar (12 - 18 år) har roligt, träffar nya vänner och upplever hur berikande det är att hjälpa andra. Omegaklubbar (18 - 30 år) hjälper medlemmarna att vidareutveckla sina ledaregenskaper och förbereda dem för ett helt liv av engagemang och insatser i samhället.

Leoklubbar ger unga frivilligmöjligheter och även ett bra ställe för att växa och ha roligt. Ta reda på vad leoklubbar runtom i världen gör i dag.  Eller läs mer om leoklubbarnas historia.

Är du intresserad av att gå med i en leoklubb? Använd verktyget Hitta en klubb och sök per land eller delstat. Kontakta sedan leoklubbsrådgivaren för en lokal leoklubb för att få medlemsinformation. Hittar du ingen klubb i närheten? Lär dig hur du kan starta en ny leoklubb.

För att komma till medlemsresurser, besök avsnittet Leozonen på vårt Medlemscenter.


Rotating pictures of Lions.

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting