Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Vårt arbete  >  Ungdomsprogram  >  Leoklubbar  >  Leoklubbar

Leoklubbar

LEO Platinum logotyp

Ledarskap. Erfarenhet. Möjlighet. De är bara några av de belöningar ungdomar får genom att vara med i leoklubbar. De är också de värderingar som kännetecknar leoklubbar.

Totalt är mer än 160 000 unga människor i 140 länder stolta över att frivilligt tjäna på sina hemorter och kunna kalla sig leomedlemmar. Ungdomar i Alphaklubbar (12 - 18 år) har roligt, träffar nya vänner och upplever hur berikande det är att hjälpa andra. Omegaklubbar (18 - 30 år) hjälper medlemmarna att vidareutveckla sina ledaregenskaper och förbereda dem för ett helt liv av engagemang och insatser i samhället.

Leoklubbar ger unga frivilligmöjligheter och även ett bra ställe för att växa och ha roligt. Ta reda på vad leoklubbar runtom i världen gör i dag.  Eller läs mer om leoklubbarnas historia.

Är du intresserad av att gå med i en leoklubb? Använd verktyget Hitta en klubb och sök per land eller delstat. Kontakta sedan leoklubbsrådgivaren för en lokal leoklubb för att få medlemsinformation. Hittar du ingen klubb i närheten? Lär dig hur du kan starta en ny leoklubb.

För att komma till medlemsresurser, besök avsnittet Leozonen på vårt Medlemscenter.

Facebook

© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting