Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Vårt arbete  >  Ungdomsprogram  >  Ungdomsprogram

Ungdomsprogram

Livsförändrande service och Möjligheter för ungdom  

Våra ungdomsprogram gör uppväxten säkrare och friskare. GenomLions Quest inför vi viktiga livsfärdigheter för mer än 12 miljoner barn i klassrum runtom i världen. Vi skapar kapabla och friska ungdomar med god karaktär genom omfattande och positiv ungdomsutveckling.

Vi sammanför unga människor. Våra leoklubbar ger möjligheter för unga frivilliga som inspirerar och stödjer ledarskap bland unga människor från 12 till 30 år genom att ge dem chansen att lära, växa och tjäna genom att delta i samhällsserviceprojekt.

Vi förbättrar deras liv. Varje år reser tusentals unga människor runt i världen fär att lära sig mer om kulturer, seder och vänskap genom vårt ungdomsläger- och ungdomsutbytesprogram.

Och vi hjälper dem dela med sig av fredens budskap. I flera årtionden har fredsaffischtävlingen hjälpt mer än fyra miljoner ungdomar uttrycka sin kreativitet, sina strävanden och förhoppningar för världen.

Medlemsresurser

För information om att planera serviceaktivitetsprojekt – samt information för ordförande – besök avsnittet Ungdom på vårt Medlemscenter.

EN BILD AV FRED

2010-11 Merit Award Winner Poson Rooso Miranda (Sri Lanka)

"Om små barn som vi kan enas tillsammans kan vi öppna dörren för fred." »

Läs mer om fredsaffischtävlingenLäs mer om fredsaffischtävlingen

Facebook

Hur kan jag...

© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting