Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Flygplats-/marktransport


print

SpeediShuttle är vårt officiella företag för transportservice vid Honolulu International Airport (HNL) med transport till dörren varje dag i pendelbussar från Honolulu International Airport till hotellen på ön Oahu, inklusive Waikiki.  

Bussen avgår inom 20 minuter från att första passageraren går ombord och anmäler sig till SpeediShuttles representant.  Alla bussar uppfyller ADA-kraven med portabla ramper, så kontakta SpeediShuttles representant vid bagageutlämningen.  

Restiden från Honolulu International Airport till Waikiki är cirka 20 - 25 minuter beroende på trafiken.  

SpeediShuttle hämtningszoner ligger bekvämt på marknivån vid rundtursgruppernas område intill bagageutlämning C (Interisland Terminal) och H (Diamond Head Terminal), samt på trottoaren vid Overseas Terminal (mellan bagageutlämning D och E) och vid Commuter Terminal.  

Skyltar för SpeediShuttle finns överallt i terminalerna och vid varje hämtningszon.

Ankomst till Honolulu Airport

Gå till bagageutlämningen.  Efter att du hittat ditt bagage tittar du efter SpeediShuttles representant klädd i grönt och rött med blommönster.  Gå inte ut till gatan.  Representanten kommer att visa vägen till bussen.

För utrikes ankommande ska ni gå genom tullen efter att ni hämtat bagaget och sedan fortsätta till utgången till höger där en representant från SpeediShuttle möter upp.  Representanten kommer att visa vägen till bussen.

För ankommande till Hawaiian Airs terminal hämtar ni bagaget och går till SpeediShuttles disk mittemot Carousel C-2.  

SpeediShuttles representanter och bussvärdar bär röda välkomstskyltar och finns lite överallt vid bagageutlämningen och på varje hämtningsplats för att hjälpa till med transport till dörren.  

Varje passagerare får ha upp till två resväskor plus ett handbagage utan extra kostnad.  En extra kostnad tas ut för ytterligare väskor, större väskor, golfbagar, surfbrädor och cyklar.  Kontakta SpeediShuttle för mer information om bagage och kostnader.

För att boka transport med SpeediShuttle från Honolulu Airport, klicka här.  

Delad busserviceavgift gäller före skatt, per person baserat på minst 2 resande.  

Återresa till Honolulu Airport

För återresan, räkna med 45 minuters restid från Waikiki tillbaka till Honolulu International Airport (HNL).  SpeediShuttles hämtningstider är 2 ½ timme före planets avgångstid för lokalflyg och 3 ½ timme före flyg utrikes och till USA:s fastland.  

Det finns också möjlighet att boka hämtning tidigare.   Kontrollera med flygbolaget om man har särskild information om incheckningstider.

Din bokade hämtningstid för återresan kan bekräftas av SpeediShuttles kundcenter, öppet 24/7, minst 24 timmar i förväg.  

För återresan bör du, med tanke på den delade servicen, vara klar 15 minuter före och vara beredd på upp till 15 minuters väntetid efter planerad hämtningstid på att bussen ska komma.

Kontakta SpeediShuttle för mer information eller frågor via telefon eller e-post på: Reservations@SpeediShuttle.com

Telefon 877 242 5777 (gratis inom USA och Kanada) eller 808 242 7777.

Andra transportsätt

Från Honolulu International Airport (HNL):   Det finns taxibilar på flygplatsen.  Det finns olika storlekar från sedaner till minibussar.   

Beräknad restid från Honolulu International Airport till Waikiki är 20 - 25 minuter.  Kostnaden är cirka USD 50.00 och uppåt, och ytterligare avgifter kan tillkomma för extra passagerare, bagage och väntetid.

Honolulu Airport ligger 16 km från Waikiki och knappt en mil från centrala Honolulu

*Alla priser och restider är bedömningar och kan ändras.

För mer information om Honolulu International Airport (HNL)


Registrera dig nu

JAG ÄR LIONMEDLEM DÄRFÖR ATT...

”Vår högskoleklubb ger mycket belöning och det är väldigt spännande för det är en mycket unik organisation. Vi har både ett internationellt och ett lokalt fokus.”
Kjerstin Owren Myre, Norge

Rotating pictures of Lions.

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting