Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Flygplats-/marktransport


print

Taxiservice erbjuds på Fukuoka Airport till LCI:s hotell.  Taxi är det enda alternativet för marktransport på Fukuoka Airport och är lättillgänglig vid ankomstgaten.  

Taxin har normalt plats för 4 personer, och 2 resväskor i bagageutrymmet.  Det finns ett begränsat antal större taxibilar som kallas “jumbotaxi” som har plats för upp till 9 personer, och 3 - 4 resväskor i bagageutrymmet. 
 
taxi image


taxi image

Eftersom de flesta chaufförerna bara pratar japanska, lämna en kopia på din hotellbokning med hotellets fullständiga namn för det finns hotell med namn som liknar varandra i Fukuoka.

Från Fukuoka Airport till hotell i området Hakata kostar enkel resa cirka ¥2 000, till hotell i området Tenjin cirka ¥2,500 och till Hilton SeaHawk Fukuoka cirka ¥3,300.  

Titta på LCI:s hotellkarta och taxipriser inom dessa områden.

Taxibolagen tar japanska yen, och bara korten Visa, MasterCard och JCB.  Det är inte vanligt att ge dricks till chauffören.

För returresa till Fukuoka Airport kan hotellet du bor på ringa och beställa taxiservice åt dig från ett av de lokala taxibolagen i Fukuoka.  Be om hjälp i hotellets reception.

JAG ÄR LIONMEDLEM DÄRFÖR ATT...

”Du ser glädjen i människors hjärtan och de tackar dig, och ett barns leende. Det är allt detta som får dig att inse att du gjort något på din hemort.”
Viv Grater, Sydafrika

Rotating pictures of Lions.

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting