Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  Internationell kongress  >  Internationell kongress

Internationell kongress

Aloha lionmedlemmar! Lions Clubs Internationals 98:e kongress hålls i den vackra staden Honolulu, Hawaii, USA, 26 – 30 juni 2015.

Honolulu är som ett paradis. Mer än 100 stränder omger Honolulu, mer än någon annan stad på jorden.  Du kan slappna av på de vita sandstränderna vid Waikiki, vandra på de magiska stigarna på kratern Diamond Head, och se fantastiska vattenfall såsom Waimea och Maunawili Falls som är några av de många favoriter man inte bör missa.

Tag dig också tid att utforska Honolulus historia. USS Arizona Memorial är en känd avbildning av Andra världskriget, och Pearl Harbor Park ger en nykter men förbluffande historik som du aldrig glömmer.

I vår ständigt föränderliga värld ger Lions medlemmar från hela världen en 'strimma av hopp', detta tack vare vårt engagemang att hjälpa människor i nöd.  LCI:s kongress erbjuder en möjlighet att en gång om året samlas och diskutera dagens viktiga frågor som kommer att forma vår organisations framtid, och samtidigt skapa nya vänskapsband.

Planera redan nu att delta med oss och få en upplevelse att minnas.

98th Lions Clubs International Convention

Facebook

JAG ÄR LIONMEDLEM DÄRFÖR ATT...

”Att jag fått möjligheten att bli ledare i lionklubben har motiverat mig att bli mer ordningssam. Det är som att leda ett eget företag.”
Keith Gaydosh, USA

© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting