Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Family and Friends Month
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  Internationell kongress  >  Internationella kongressen

Internationella kongressen

LCI planerar just nu en spännande 97:e internationell kongress från den 4 – 8 juli 2014 i den staden Toronto, Ontario, Kanada, och vi är mycket glada att kunna bjuda in dig till detta evenemang.

Toronto, Kanadas mest internationella stad, är belägen vid vackra Lake Ontario och är en av världens mest dynamiska, kulturellt mångfaldiga och vibrerande platser. Lionmedlemmarna kommer att finna ett rikt nattliv, vacker arkitektur, fantastiska museer, underbara vintagebutiker, lyxbutiker och allt däremellan. Upptäck och upplev en värld av konst, kultur och energi i varje gathörn i en vänlig atmosfär som välkomnar alla. Toronto väntar på dig!

Kongressbesökarna kan se fram emot en inspirerande vecka med både nytta och nöje när vi möts för att forma framtiden för vår utmärkta organisation. Festligheterna inkluderar vår egen internationella parad genom hjärtat av Tornonto, intressanta seminarium, livfulla plenarsessioner, den internationella showen samt val LCI:s internationella president 2014-2015.

Den allra viktigaste delen vid vår internationella kongress är ni – lionmedlemmar och leomedlemmar från hela världen, vilkas engagemang att hjälpa människor i nöd fortsätter på samma sätt som tidigare i vår ständigt föränderlig värld. Kom och ta del av allt det roliga i Toronto den 4-8 juli. Vi hoppas att du kommer!

REGISTER NOW

Frågor? Skicka e-post till oss: convention@lionsclubs.org

Facebook

JAG ÄR LIONMEDLEM DÄRFÖR ATT...

”Det är roligt att hjälpa människor.  Och när man kan träffa mer än en människa är det mycket roligare.”
Jeff Gans, USA

© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting