Värdstadsinformation

Meddelande från 2015 års värdkommitté

Welina mai kākou! Välkommen! På uppdrag av lion- och leomedlemmar i distrikt 50 Hawaii är det oss en stor ära att välkomna er till Lions Clubs Internationals 98:e kongress i Honolulu, Hawaii, från 26 till 30 juni 2015.

Från de höga klipporna vid Napali Coast på  Kauai i väster till den glödande Kilauea Crater på Mauna Loas sluttningar, på ön Hawaii i öster, och alla platser däremellan, finns det ingen plats på jorden som Hawaii, en plats vi är lyckliga att ha som vårt hem.

Honolulu, huvudstaden på ön Oahu, är ett livfullt centrum i vår delstat med några av Hawaiis mest   historiska platser i omgivningarna.  Konst och kultur, restauranger, shopping, nöjen och nattliv -  allt detta finns här i Honolulu. Från maten och folket är Hawaii och speciellt Honolulu en studie i mångfald - en sammanslagning av öst och väst, en blandning av inhemska och importerade kulturer.

Oavsett om man hedrar USS Arizona Memorial, eller återupplever den kungliga glansen i Hawaiis förflutna i I'olani Palace; lyssnar på gamla sånger tillsammans med hula kahiko, eller dansar till musiken från våra "nästa Bruno Mars" i Waikiki; avnjuter en middag från Hawaiis lokala kök serverad på fint porslin, eller äter "lokalt med en lunchtallrik -  finns det mycket att göra, se, handla och smaka i vår stad. Njut och delta.

Och Hawaii är också mer än bara Honolulu, eftersom varje ö i Hawaii är unik, och erbjuder sina egna upplevelser och smaker att njuta av. Vi uppmuntrar er att upptäcka er egen paradisö före eller efter kongressen i Honolulu.

För att få veta mer om Hawaii och vad vi kan erbjuda, besök vår värdwebbplats www.HawaiiLions2015.com där det finns en länk till delstaten Hawaiis officiella resesajt, www.GoHawaii.com.  Logga in och få rese- och kulturinformation så kan du vara säker på att ert besök till våra öar blir speciellt och minnesvärt.

Lion- och leomedlemmarna i Hawaii ser fram emot att välkomna er tillbaka, med vår egen Aloha-anda.

A hui hou! Vi ses snart!
    

Lionmedlem Robert K.Y. Lee
Värdkommitténs ordförande
Lions Clubs Internationals 98:e kongress
2015 års värdkommitté i Honolulu

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting