Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  E-newsletter  >  Lions Newswire

Lions Newswire

Newswire

I vår utgåva för september får du veta mer om nästa globala servicekampanj, utmärkelser för medlemstillväxt och ledarutvecklingsinstitut.

Sista datum för fredsaffischsatser

FredsaffischlogotypI 25 år har mer än åtta miljoner barn i hela världen deltagit i Lions internationella fredsaffischtävling. Årets tema är “Vår värld, vår framtid”. Köp er fredsaffischtävlingssats senast 1 oktober 2013 och uppmuntra barn på er hemort att uttrycka sina känslor kring fred genom konsten. Varje sats innehåller en officiell klubbtävlingshandbok och regler, flygblad för deltagare, diplom med mera. Beställ satser från Club Supplies (artikelsökning: fredsaffischsats) eller ladda ner beställningsformuläret.

Syn för alla – tjäna de blinda

Delta i oktoberkampanjen Syn för alla genom att ge assistans till blinda eller synskadade barn och vuxna. Klubben kan hjälpa till på många sätt, såsom praktiskt frivilligarbete med rekreationsläger, yrkesutbildningsprogram eller ledarhundsskolor; ge teknisk utrustning som hjälp till en behövande familj, och främja kännedom om dålig syn på hemorten. Samarbeta gärna med LCI:s synvårds- och läskunnighetspartner. Partner såsom The Hadley School for the Blind, Perkins School for the Blind och American Foundation for the Blind kan kan ge bättre förståelse för och resurser till att er service blir ännu effektivare.

Börja planera för månaden för medlemstillväxt

Logotypen för Utmärkelse för medlemstillväxtNya medlemmar är viktiga för klubbens hälsa och tillväxt, och de förbättrar er förmåga att tjäna på hemorten. Månaderna oktober och april har avsatts till att bjuda in nya medlemmar. Börja tänka över er rekryteringsplan för nästa månad, och få erkänsla för klubbtilväxt! Lionmedlemmar som sponsrar en ny medlem i oktober får en nål för medlemstillväxt i silver. Guldnålar delas ut till medlemmar som sponsrar en ny medlem i oktober och april. Klubbar som tar upp nya medlemmar i oktober och april får ett tygmärke för medlemstillväxt till klubbstandaret och ett märke för verksamhetsåret. Läs broschyren Utmärkelser för medlemstillväxt (PDF) för mer information.

Ansök nu för att delta i ett ledarutvecklingsinstitut

LCI tillhandahåller många ledarutvecklingsmöjligheter för nuvarande och framtida lionledare. Utnyttja den utbildning som erbjuds på följande Institut: Lions ledarskapsinstitut för framtida ledare för utveckling av ledare på klubbnivå, Lions ledarskapsinstitut för seniorledare för utveckling av ledare på distriktsnivå and Lärarutvecklingsinstitut för erfarna professionella lionlärare. Alla institutsscheman är nu upplagda, och många program är tillgängliga online. Besök sidan Utvecklingsrogram i Ledarskapsresurscentret i dag! Kontakta Institutes and Seminars Department för mer information.

Bjuda in studenter och tidigare leomedlemmar

Unga medlemmar står för Lions Clubs Internationals framtid.Förra månadens globala servicekampanj var “Engagera våra ungdomar”. Den här månaden ska vi tänka på att bjuda in yngre på hemorten, såsom studenter och tidigare leomedlemmar, att gå med i Lions. Unga medlemmar står för Lions Clubs Internationals framtid. De tar de med sig ny energi, inspirerar till nya serviceidéer och ger ökat stöd för lokala och internationella projekt. Läs mer om Studentmedlemsprogrammet och Leo-till-Lion-programmet och de förmåner de får när de går med i Lions.

LIONS QUARTERLY

LQ

HÖJDPUNKTER

Presidentens serviceblogg

Läs om internationella presidenten Barry Palmers serviceaktiviteter runtom i världen.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

2013 - 2014 års fredsaffischtävling

Köp en sats för nästa års tema, ”Vår värld, vår framtid”.

EVENEMANG

Internationella läskunnighetsdagen

Fira den 8 september genom att planera aktiviteter för åtgärdsprogrammet för läs- och skrivsvårigheter.

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

CONNECT WITH US ONLINE

Join one or more of these online communities to network with other Lions. Share information, ideas and videos. And let the world know you're proud to be a Lion!

YouTube, Twitter, MySpace, Facebook, LinkedIn, Flickr

SUBSCRIBE NOW!

Receive Newswire Every Month!


© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting