Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I vår septemberutgåva finns information om hur vi lindrar hungersnöd i Afrika, uppsatstävlingen Barn vet vad fred innebär, nya videor från Lions, med mera. Läs vidare för senaste nyheterna och informationen från Lions Clubs International.

Lions och LCIF gör insatser mot hungersnöd i Afrika

Hungersnöd i AfrikaHungersnöd hotar att döda miljoner människor i Afrika. Som alltid ger våra medlemmar hjälp till dem som drabbats av denna katastrof. LCIF har godkänt ett anslag på USD 15 000 grant till stöd för insatser mot hungersnöd. Lionmedlemmar i Kenya har också samlat in USD 10 000. Och våra medlemmar runtom i världen genomför hjälpkampanjer. Lions i Sverige donerar USD 77 000. En lionklubb i Tyskland har lovat att samla in USD 7 100. Och lionmedlemmar från Etiopien deltar i hjälpinsatser. Läs mer om våra insatser i Afrika – och hur du kan hjälpa till.

Sponsra uppsatstävlingen ”Barn vet vad fred innebär”

Klubbar uppmuntras att sponsra blinda eller synskadade skolelever, 11 till 13 år, att tävla i uppsatstävlingen ”Barn vet vad fred innebär”. För mer information om tävlingen, ladda ner tävlingsreglerna för Lions internationella uppsatstävling.

Se de senaste videorna från Lions på Lions News Network

Vision av fredLions News Network visar program av sändningskvalitet som kan inspirera klubben – och locka nya medlemmar. Besök LNN i dag för att visa en ny video om vår fredsaffischtävling, Vision av fred. Titta på Engagera dig, Bli medlem i Lions för att se unga vuxna som talar om varför de blev medlemmar i Lions. Och få reda på mer om 2011 - 2012 års internationella president Wing-Kun Tam genom att titta på hans videor om temat och hans biografi.

Nya och förbättrade Lions utbildningscenter ger ledarutbildning online

Lions Learning Center (LLC) har ett nytt tydligare utseende – och har kurserna uppdelade efter viktiga färdigheter: ledarskap, leda andra, uppnå resultat och kommunikation. Det finns också en förbättrad inloggningssida för kurser så att du kan skapa ett personligt konto och följa framstegen för avslutade kurser Dessutom ger LLC tillgång till en ny Lions profilrapport. Din Lions profil innefattar all din utbildningsinformation i LLC – och gör att du kan lägga till annan Lions-utbildning såsom distriktsutbildning till din profil. Skaffa ditt medlemsnummer från klubbens sekreterare och konfigurera ditt konto i dag.

Ny rapport krävs för klubbar med mer än 30 nya medlemmar under ett verksamhetsår

      I juli beslöt styrelsen att man skulle begränsa antalet nya medlemmar en aktiv klubb kunde lägga till under ett verksamhetsår till 30 (om det inte var godkänt av både distriktsguvernören och första vice distriktsguvernören). För att säkerställa bärkraftiga klubbar måste befintliga klubbar som har rekryterat 30 eller fler medlemmar under verksamhetsåret (1 juli - 30 juni) skicka in det nya rapportformuläret för mer än 30 nya medlemmar.LIONS QUARTERLY

Lions Quarterly Picture

Titta på LQ för att se vad vår första vinnare av fredsaffischtävlingen från 1988 gör i dag.

HÖJDPUNKTER

Minnesmynt
Stöd den här kampanjen för att fira vårt hundraårsjubileum.

Lions blogg
Läs vår blogg för att få nyhetsuppdateringar under månaden.

TÄVLINGAR

Fredsaffischtävling
Sponsra en fredsaffischtävling på din hemort.

Fototävling om miljö
Anordna en tävling på klubbnivå för att visa naturens skönhet.

EVENEMANG

Internationella kongressen 2012
Läs om vårt evenemang i Busan, Sydkorea, år 2012.

Kalendarium
Ta del av kommande Lions-evenemang som er klubb kan främja lokalt.

Kontakta oss online

YouTubeTwitterLions Clubs Instagram PhotosFacebookLinkedInFlickr

SUBSCRIBE NOW!

Receive Newswire Every Month!

Laptop

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting