Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I vår utgåva i september får du veta hur man planerar ett sommarlägerprojekt för barn, får information om Lions insats mot mässling med mera. Läs vidare för senaste nyheterna och informationen från Lions Clubs International.

Hur man planerar ett sommarlägerprojekt för barn

Svenskt sommarläger

Fattigdom och alkoholism ligger bakom att ett stort antal barn är övergivna i delar av Europa, där hundratals barn hamnar på barnhem. Lions i Sölvesborg skänker glädje och ger nya möjligheter för barn från barnhem i Litauen och Polen genom att bjuda in dem till ett sommarläger i Sverige. Läs om hur Lions genomförde projektet. Och få “Tips och verktyg” som kan användas för att genomföra ett liknande projekt på din hemort.

Lions insats mot mässlingen får ett anslag på USD 400 000 från Bill & Melinda Gates Foundation

Lions och LCIF gör tillsammans en global insats som leds av Measles Initiative för att skydda barn från mässlingen, en av de främsta anledningarna till att barn blir blinda. Detta pilotprogram för Lions insats mot mässlingen bekostas delvis av ett anslag på USD 400 000 till LCIF från Bill & Melinda Gates Foundation. LCIF tillhandahåller ytterligare USD 300 000 till stöd för projektet. Läs bloggen.

Underteckna löftet att tjäna.

Sid L. Scruggs III

Lionmedlemmar har en lång gemensam historik när det gäller att tjäna. Som världsledande inom samhällstjänst är vi föregångare för hur en organisation – med medlemmar som arbetar tillsammans – kan ha enormt stor betydelse. Internationella presidenten Sid Scruggs ber alla lionmedlemmar att underteckna ett löfte att tjäna behövande, och göra en insats i någons liv i år. Underteckna löftet att tjäna.

Delta i Lions Clubs Internationals tävling

Lions Clubs Internationals tävling ger lionmedlemmar chansen att visa sitt idoga och kreativa arbete. Klubbar, distrikt och multipeldistrikt uppmuntras att skicka in sina bidrag till årets tävling i fyra kategorier: Nyhetsbrev (bulletin), samlarnålar, vänskapsstandar och webbsida. Ladda ner det officiella bidragsformuläret för mer information.


Ansökningar kan göras till ledarskapsinstitut

Vill ni utveckla ledarskap med hög kvalitet i ert område? Fundera över att skicka förtjänta lionmedlemmar att delta i ett Lions ledarskapsinstitut för seniorledare eller Lärarutvecklingsinstitut i år. Läs mer om dessa evenemang och andra program inom ledarskapsdivisionen.

LIONS QUARTERLY

Lions Quarterly Picture

Titta på LQ videomagasin för att se hur LCIF och Lions i USA och på Filippinerna förändrade livet för en pojke.

HÖJDPUNKTER

Översvämning i Pakistan
Läs om hur Lions och LCIF hjälper offren.

TÄVLINGAR

Fredsaffischtävling
Sponsra en 2010 - 2011 års fredsaffischtävling i hemstaden.

EVENEMANG

Kalendarium
Ta del av kommande Lions-evenemang som er klubb kan främja lokalt.

Internationella kongressen 2011
Få all information om 2011 års kongress i Seattle.

Kontakta oss online

YouTubeTwitterLions Clubs Instagram PhotosFacebookLinkedInFlickr

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting