Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  E-newsletter  >  Lions Newswire

Lions Newswire

Newswire

I vår oktoberutgåva får du veta mer om våra katastrofhjälpsinsatser för offren efter orkanen Irene, Lions Clubs Internationals tävling, det nya globala ledarskapsteamet med mera. Läs vidare för senaste nyheterna och informationen från Lions Clubs International.

Lions ger katastrofhjälp till offren för orkanen Irene

Skador av orkanen IreneFörra månaden drabbades flera områden i USA av stora översvämningar och skador av orkanen Irene. Som alltid hjälper Lions människor som drabbats av denna katastrof. LCIF har delat ut USD 110 000 i katastrofanslag till distrikten i Massachusetts, New Hampshire, New York, North Carolina, Vermont och Puerto Rico för katastrofinsatser. Vära medlemmar använder dessa medel för att ge omedelbar assistans till personer i de värst drabbade områdena. Läs mer om våra insatser – och hur du kan hjälpa till.

Delta i Lions Clubs Internationals tävling

Lions Clubs Internationals tävling ger lionmedlemmar chansen att visa sitt idoga och kreativa arbete. Klubbar, distrikt och multipeldistrikt uppmuntras att skicka in sina bidrag till årets tävling i fyra kategorier: Nyhetsbrev (bulletin), samlarnålar, vänskapsstandar och webbplats. Ladda ner det officiella bidragsformuläret för mer information.

Globala ledarskapsteamet (GLT)

GLT:s logotypDet nya globala ledarskapsteamet (GLT) tillhandahåller ett koncentrerat fokus på aktiv ledarutveckling. I början av det här året kommer GLT att uppmuntra till identifiering och utveckling av ledare på alla nivåer i organisationen och samtidigt tillhandahålla nödvändig information, vägledning och motivation. Genom representation både på distrikts- och multipeldistriktsnivå, och genom att innefatta distriktsguvernörens team, tillhandahåller GLT-strukturen en global plattform för att utveckla mer kvalificerade ledare från klubbnivå och uppåt och uppmuntra till regional utbildning och utveckling för att tillgodose lokala behov. Läs mer.

Delta i vår jubileumsmyntkampanj för att samla in miljoner till LCIF

Hur mycket är en Lions silverdollar värd? Ungefär USD 8 miljoner! Så mycket hoppas vi samla in till LCIF om kongressen godkänner en jubileumsmyntmotion för att hedra vårt hundraårsjubileum år 2017. Att få kongressens godkännande sker inte automatiskt. Kongressen godkänner bara två jubileumsmyntmotioner per år. Många lionmedlemmar – inklusive tidigare internationella presidenter, tidigare internationella direktorer och andra medlemmar – uppvaktar sina kongressrepresentanter för att få lagen godkänd. Läs om hur man deltar i den här kampanjen.

Oktober månads servicekampanj: Syn till alla

Var femte sekund blir någon i världen blind, och ett barn blir blint varje minut. Lionmedlemmar har en möjlighet att visa styrkan med vårt globala nätverk under en speciell servicekampanj, ”Syn till alla”. Under oktober inbjuder vi din klubb att, tillsammans med Lions över hela världen, leda kampen mot blindhet. Gå med i kampanjen.LIONS QUARTERLY

Titta på LQ och se hur lionmedlemmar hjälper runtom i världen.

HÖJDPUNKTER

Lions blogg
Läs vår blogg för att få nyhetsuppdateringar under månaden.

TÄVLINGAR

Fredsaffischtävling
Sponsra en fredsaffischtävling på din hemort.

Fototävling om miljö
Anordna en tävling på klubbnivå för att visa naturens skönhet.

EVENEMANG

Internationella kongressen 2012
Läs om vårt evenemang i Busan, Sydkorea, år 2012.

Kalendarium
Ta del av kommande Lions-evenemang som er klubb kan främja lokalt.


© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting