Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  E-newsletter  >  Lions Newswire

Lions Newswire

Newswire

I vår utgåva för november får du veta mer om internationella kongressen i Toronto, internationella leodagen, webbplatser i e-klubbhuset med mera.

Vi ser fram emot att träffas i Toronto!

Toronoto-kongressens logotypPlanera nu att delta i 97:e internationella kongressen i Toronto, Kanada, 4 - 8 juli 2014. Registrera dig senast 10 januari för att bli registrerad för fem dagar för den lägsta avgiften USD 110 och säkra din hotellbokning medan det fortfarande finns rum med vår specialrabatt för Lions. Under besöket i Toronto kan du utforska det berömda slottet Casa Loma med 98 rum, ta en bild med Stanley Cup i Hockey Hall of Fame eller ha en trevlig dag vid Niagarafallen. Information om dessa lokala rundturer med mera finns här. Torontos fina läge gör det enkelt att lägga en rundtur före eller efter kongressen till ditt program. Utnyttja specialrabatt på Lions paketresa till populära platser som Montreal, Boston, New York med mera. Boka ett rundturspaket före eller efter kongressen tidigt för att få de bästa priserna.

Främja fred och internationell förståelse

Bedömningar för Lions internationella tävlingar om bästa fredsaffisch och uppsats är på gång. Den 15 december är sista poststämplingsdatum för bidrag från multipeldistriktens guvernörsrådsordförande att skicka in ett vinnande bidrag till Public Relations Department på internationella huvudkontoret. Den 1 december 1 är sista poststämplingsdatum för enstaka distrikt och klubbar som inte tillhör ett distrikt att skicka ett bidrag till internationella huvudkontoret. Kontrollera med distriktet och multipeldistriktet när det är sista datum för lokala bedömningar. Innan ni skickar bidrag till nästa bedömningsomgång, se till att ta en bild på den lokala vinnaraffischen och marknadsför den i klubbens och distriktets publikationer, sociala media och lokala media. Behåll även en kopia av era insända uppsatser. För att få ännu mer publicitet, skicka ut vår pressmeddelandemall för fredsaffischtävlingen. Mer information om tävlingarna för fredsaffischer och uppsatser finns på LCI:s webbplats.

Hjälp era hungriga grannar

Kvinnlig lionmedlem ger mat till ett litet barnGe välkommen hjälp till hungrande på er hemort, särskilt under december och januari månads globala servicekampanj Lindra hungersnöd. Ladda ner användbara resurser, såsom en klubbplaneringshandbok och Exempel på projektblad - matkampanj, samt värdefulla resurser från våra partners såsom Global FoodBanking Network. Utöver i december och januari bör ni överväga att tjäna hungrande grannars behov under hela året. Se till att dela era berättelser som visar styrkan med era medlemmars tjänande!

Skapa en webbplats till klubben utan kostnad

En ren, professionell webbplats för er lokala lionklubb kan hjälpa er att effektivt dela med er av ert budskap till nuvarande medlemmar om att rekrytera nya medlemmar, samt ge information om projekt, evenemang och möten. E-klubbhuset är en gratis webbplatsresurs som tillhandahålls av Lions Clubs International. Med tomma fält man fyller i och enkla mallar med Lions logotyper gör e-klubbhuset det lätt för medlemmarna att skapa och uppdatera sin webbplats. Här finns evenemangskalender, fotogalleri, klubbprojektsida med mera. Se Lions e-klubbhuswebbplatser från hela världen och skicka in en ansökan för att komma igång i dag.

Den 5 december är internationella leodagen

Bild på unga leomedlemmarDet årliga firandet av internationella leodagen är ett evenemang som ger leomedlemmar erkänsla för deras tjänande i samhället, stärker relationen mellan leo- och lionmedlemmar samt uppmuntrar ungdomar att ta reda på fördelarna med leoklubbsprogrammet. Om er lionklubb inte redan sponsrar en leoklubb, överväg att starta en Alpha-klubb i dag! Sponsrar ni redan en leoklubb? Samarbeta med era leomedlemmar och stärk klubbens medlemsbas genom att rekrytera nya medlemmar och anordna ett välkomstevenemang för nya leomedlemmar den 5 december. Under dagen uppmuntras leomedlemmar och deras sponsrande lionmedlemmar att dela bilder och berättelser från sina välkomstevenemang på sociala media. Följ firandet av internationella leodagen på Leoklubbarnas Facebook-sida.

LIONS QUARTERLY

LQ

HÖJDPUNKTER

Presidentens serviceblogg

Läs om internationella presidenten Barry Palmers serviceaktiviteter runtom i världen.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

2013 - 2014 års fredsaffischtävling

Gör reklam för klubbens tävling och årets tema, ”Vår värld, vår framtid”.

EVENEMANG

Världsdiabetesdagen

14 november 2013

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

CONNECT WITH US ONLINE

Join one or more of these online communities to network with other Lions. Share information, ideas and videos. And let the world know you're proud to be a Lion!

YouTube, Twitter, MySpace, Facebook, LinkedIn, Flickr

SUBSCRIBE NOW!

Receive Newswire Every Month!


© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting