Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  E-newsletter  >  Lions Newswire

Lions Newswire

Newswire

I vår utgåva för november får du veta mer om Internationella leodagen, Insatser för barn med grå starr, registrering till 2013 års internationella kongress i Hamburg med mera. Läs vidare för senaste nyheterna och informationen från Lions Clubs International.

Minska blindhet i barndomen genom Insatser för barn med grå starr

Bausch & Lomb bild på Insatser för barn med grå starrBausch + Lomb och Lions Clubs International Foundation fortsätter sitt arbete med att minska blindhet i barndomen genom Insatser för barn med grå starr (PCI). Siliguri Greater Lions Eye Hospital i Indien tilldelades nyligen ett anslag på USD 150 000 genom PCI för ett program för tidig upptäckt och behandling av barn med grå starr och annan synvård för barn. Förutom utbildning av ögonläkare och ge synvårdsutbildning riktad till barn planerar sjukhuset att genomföra synundersökningar med 130 000 fattiga barn och nödvändiga gråstarroperationer på barn i utpekade samhällen. Läs mer om detta anslag på LCIF:s webbplats.

Välkommen till nya LNN

Lions News Network (LNN) har ett helt nytt utseende. LNN är en onlineresurs för alla våra videoprogram. Titta in på den nya LNN-sidan där du hittar specialvideor om synvård, hälsa, medlemskap, hunger, miljö med mera. Titta på den senaste Lions Quarterly (LQ) eller utforska LQ:s arkiv. Funktionen Söka efter videor gör att du kan hitta videor på LNN med hjälp av särskilda sökord. Du kan också kommentera på “Gilla”, dela och ladda ner videor. Visa våra videor och få veta mer om den samhällsservice som Lions ger runtom i världen.

Träffa vänner i Hamburg!

Träffa lionmedlemmar från hela världen på 96:e internationella kongressen i Hamburg, Tyskland, fredag 5 juli till tisdag 9 juli 2013. Registrera dig senast 31 december för att delta och bli registrerad för den lägsta avgiften och säkra din hotellbokning med vår specialrabatt för Lions. Hamburg har många attraktioner att njuta av några timmar eller en hel dag. Gör en båttur på den vackra sjön Alster, promenera runt på Emigrationsmuseum och missa inte den magiska bussrundturen till berömda Beatles-platser! Ta reda på mer om lokala rundturer på LCI:s webbplats. Har du några extra dagar för avkoppling? Besök rundturssidan före/efter kongressen för specialrabatterade rundturer för lionmedlemmar i Tyskland och andra kända platser i Europa.

Fira våra leomedlemmar 5 december

Internationella leodagenInternationella leodagen, som firas varje år den 5 december, är ett perfekt tillfälle att uppmärksamma dem som vi hoppas en dag kommer att leda vår organisation. Överväg att sponsra en ny Alpha leoklubb på ert lokala kommuncenter, eller använd den här dagen som ett tillfälle att fostra en dialog med nuvarande leomedlemmar och skapa den sorts miljö som uppmuntrar leomedlemmar att en dag fortsätta att tjäna som lionmedlemmar. Genom leoklubbarna kommer du att ha ett positivt inflytande på dagens ungdom och unga vuxna samt kan hjälpa dem att bli bättre medborgare och ledare för livet. Titta på vår video Leder för livet för att få veta mer om leoklubbar.

Lions Mästarklubbar lockar intresserade potentiella medlemmar

En Lions Mästarklubb stödjer Paralympics och personer med mentala handikapp genom ett flertal olika aktiviteter från medelsinsamling till att arbeta på evenemang för Opening Eyes samt LCI:s och Paralympics-initiativ som ger idrottare synundersökningar och glasögon. En Mästarklubb ger fler möjligheter för Lions att tjäna behövande människor och deras organisation på hemorten. För information, eller för att komma igång och starta en Lions Mästarklubb, kontakta Membership and New Club Development Department.

LIONS QUARTERLY

Titta på LQ och få veta hur Lions hjälper handikappade barn.

HÖJDPUNKTER

Lions blogg

Läs vår blogg för artiklar, nyheter, foton och videor.

Digitaltidningen Lion

Hela tidningen Lion (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

Rapp-video inom programmet för läsinsatser

Läs nomineringsformuläret för att få veta hur man deltar.

Fototävling om miljö

Lionmedlemmar kan skicka in foton från sina hemmiljöer i en av följande fem kategorier:

EVENEMANG

Lindra hungersnöd

Planera projekt som lindrar hungersnöd för globala servicekampanjen i december.

Världsdiabetesdagen

Anordna aktiviteter för diabetesinformation för november 2012.

Kalendarium

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.


© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting