Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  E-newsletter  >  Lions Newswire

Lions Newswire

Newswire

I november månads utgåva får du information om en hiphop-video som hjälper oss locka nya medlemmar, kommande sista datum för fredsaffischtävlingen, vår nästa internationella kongress i Sydkorea med mera. Läs vidare för senaste nyheterna och informationen från Lions Clubs International.

Lyssna på vår nya musikvideo ”Rockin’ the Vest” med dina vänner, familjen och lokala media

Lions rapvideoHar du sett Lions rapvideo ”Rockin’ the Vest?” Vi vill att den här videon ska sprida sig som en löpeld och visa så många som möjligt allt det fina arbete som lionmedlemmar utför – och intressera dem för att tjäna på sina hemorter som lionmedlemmar. Hjälp till att sprida videon genom att e-posta den till familj och vänner. Lägg ut den på din Facebook-sida. Och ge den till lokala TV-stationer och tidningar. Se till att samtidigt få med information om hur er klubb gör insatser för hemorten. En version som är ett servicemeddelande för radio finns också.

Sista datum för fredsaffisch- och uppsatstävlingarna närmar sig

Den 15 november ska klubbar ha postat sina vinnande bidrag till fredsaffisch- och uppsatstävlingarna till sina distriktsguvernörer för att gå vidare till nästa bedömningsnivå. Därefter är 1 december nästa sista datum för att posta bidrag till nästa bedömningsnivå. Gå igenom sista datum för fredsaffischtävlingen och sista datum för uppsatstävlingen för mer information.

Registrera dig för deltagande i den internationella kongressen i Busan

2012 års internationella kongress -- Busan, SydkoreaPlanera att delta med andra medlemmar från hela världen i 95:e internationella kongressen i Busan, Sydkorea, 22 - 26 juni 2012. När du är i Busan, passa på att uppleva det koreanska köket på en grillrestaurang, gräv ner tårna i sanden på Haeundae Beach och gör den korta resan till Beomeosa-templet på sluttningarna till Mt. Geumjeongsan. Läs mer om utflyktsalternativ före/efter kongressen – och se till att registrera dig för deltagande senast 31 december för att få den lägsta registreringsavgiften och boka hotellrum med Lions specialrabatt.

Topp-10 Lions Clubs Internationals blogginlägg det här kvartalet

Om du letar efter veckans nyheter om vår organisation – och artiklar och bilder från klubbar runtom i världen – har Lions Clubs Internationals blogg det du behöver. Under det senaste kvartalet har vår blogg tagit upp dagliga höjdpunkter från internationella kongressen i Seattle, uppdateringar om våra katastrofinsatser i USA, insatser för hungersnöden i Afrika och mycket annat. Läs våra topp-10 blogginlägg från senaste kvartalet.

Hjälp till att förhindra synförlust under november

LIONS QUARTERLY

Titta på LQ och se hur lionmedlemmar i England hjälper tonåringar avstå från drogmissbruk.

HÖJDPUNKTER

Minnesmynt
Hjälp till att fira vårt hundraårsjubileum – och samla in miljoner till LCIF.

Lions blogg
Läs vår blogg för att få nyhetsuppdateringar under månaden.

TÄVLINGAR

Internationell tävling
Anmäl ert nyhetsbrev, er samlarnål, ert tygmärke eller er webbplats i dag.

Fototävling om miljö
Anordna en tävling på klubbnivå för att visa naturens skönhet.

EVENEMANG

Kalendarium
Ta del av kommande Lions-evenemang som er klubb kan främja lokalt.


© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting