Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I november månads utgåva får ni veta hur ni kan hjälpa till att lindra hungersnöd på hemorten, få reda på sista datum för årets fredsaffischtävling, med mera. Läs vidare för senaste nyheterna och informationen från Lions Clubs International.

Nytt videobudskap “Lindra hungersnöd”

Lindra hungersnödMed nedgången i den globala ekonomin har allt fler familjer svårt att få ihop till mat för dagen. Det är därför som president Scruggs ber lionmedlemmar att fokusera på hungersnöd under en speciell servicekampanj, “Lindra hungersnöd”. Under december och januari kan er klubb anordna projekt som mobiliserar medlemmarna att göra en insats genom att hjälpa hungrande på hemorten. Visa videobudskapet “Lindra hungersnöd”. Och få reda på hur ni kan hjälpa till att lindra hungersnöd på hemorten.

Sista datum för fredsaffischtävlingen närmar sig

Sista datum för klubbar att skicka vinnande fredsaffischer till era distriktsguvernörer är 15 november 2010. Sista datum för distrikt att skicka sina vinnande affischer till sina multipeldistrikts rådsordförande är 1 december 2010. OBS! Den 1 december 2010 är också sista datum för klubbar som inte tillhör distrikt och distrikt som inte tillhör multipeldistrikt att skicka sina affischer direkt till Public Relations Department på internationella huvudkontoret. Kontrollera sista datum för fredsaffischtävlingen

Lions på gång: Ger kvinnor i Marocko ett bättre liv

Marocko

Cirka 20 procent av Marockos befolkning lever på eller under gränsen för fattigdom. Många vuxna kvinnor, bland annat ett växande antal ensamma mödrar, fick aldrig möjlighet att gå i skola och har inga yrkeskunskaper såsom att kunna läsa eller skriva. Lokala lionmedlemmar ville ge dessa familjer hopp genom att etablera en skola för kvinnor som också hade en förskola för deras barn. Läs om hur Lions genomförde projektet. Och få “Tips och verktyg” som kan användas för att genomföra ett liknande projekt på din hemort.

Registrera sig för deltagande i den internationella kongressen i Seattle

Delta tillsammans med tusentals lionmedlemmar från hela världen i vår 94:e internationella kongress i Seattle, Washington, 4 - 8 juli 2011.

  • Utställningar och workshops kommer att äga rum på Washington State Convention Center i centrala Seattle.
  • Plenarsessioner, med framträdande av USA:s förra utrikesminister Condoleeza Rice och galan internationell show, kommer att äga rum på Key Arena i Seattle Center, där man även finner Space Needle.

I juli är det högsäsong för turister i Seattle, så planera redan nu att delta. Registrera deltagande senast 31 december för att få den lägsta registreringsavgiften och Lions hotellpriser.

Delta i enkäten för LQ-tittare

LQ – Lions kvartalsvisa videomagasin visar inspirerande historier om hur Lions gör en insats i samhällen runtom i världen. Vi lägger ut en ny utgåva av LQ i januari, april, juli och oktober varje år och vi behöver bidrag från er! För att se till att kommande utgåvor har de historier ni är mest intresserade av – i ett format som ni lätt kan använda – fyll i enkäten för LQ-tittare nu.

LIONS QUARTERLY

Lions Quarterly Picture

Titta på LQ videomagasin och se lionmedlemmar ha roligt – och förhindra diabetes.

HÖJDPUNKTER

Lions Clubs Internationals blogg
Läs vår blogg för att få nyhetsuppdateringar från Lions Clubs International under månaden.

Lions Clubs iPhone-program
Ladda ner vårt iPhone-program för att hålla kontakt med oss.

TÄVLINGAR

Internationell tävling
Anmäl ert nyhetsbrev, er samlarnål, ert tygmärke eller er webbplats idag.

Fototävling om miljö
Anordna en tävling på klubbnivå för att visa naturens skönhet.

EVENEMANG

Kalendarium
Ta del av kommande Lions-evenemang som er klubb kan främja lokalt.

Månadskampanj mot diabetes
Främja kännedomen om diabetes under november.

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting