Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I vår majutgåva får du veta mer om Lions vårdprojekt 2014, läger för särskilda behov, medlemmars nyckelutmärkelser med glassparty med mera.

Träffa NHL-stjärnan Rich Clune på nyckelutmärkelsepartyt

Foto av NHL-hockeyspelaren Rich CluneVårt glassparty för medlemmars nyckelutmärkelser den 6 juli på internationella kongressen välkomnar Rich Clune, NHL-hockeyspelare i Nashville Predators. Clune berättar om sin personliga och professionella framgångsresa, sitt beroende och vägen tillbaka som professionell ishockeyspelare.

Clunes team utanför rinken på Renascent (Kanadas ledande alkohol- och drogbehandlingscenter) och stödjande familj har hjälpt honom till seger mot alla odds. Tag chansen att träffa honom och ta lärdom av hans inspirerande historia. Det finns fortfarande ett begränsat antal biljetter kvar.

Kontakta Registreringen och beställ dina biljetter i dag.

Servicemöjligheter med lokala läger för särskilda behov

Rekreationsläger för personer med särskilda behov har en positiv påverkan på både barns och vuxnas liv. Lägerprogram är roliga och ger erfarenheter som är anpassade för att uppfylla deltagarnas särskilda behov och hjälpa dem att få nya vänner, självförtroende och självständighet. Plus att de är ett fint tillfälle för lionmedlemmar att stödja hemorten!

Hitta ett läger i närheten och ta reda på servicemöjligheter, som att göra i ordning på området, välkomna camparna, hjälpa till med lägeraktiviteter eller också ställa upp med din yrkesexpertis.  Och kom ihåg att rapportera er lägerservice via MyLCI!

Är er klubb redo att uppnå excellens?

Klubbens excellensprocess logotypMed Klubbens excellensprocess (CEP) får ni verktyg att stärka era serviceprojekt, förbättra klubbens effektivitet och ge medlemmarna ännu finare upplevelser. Hittills i år har mer än 5 000 klubbar registrerat sig för CEP för att ingjuta mer energi i sina servicefärdigheter, kommunikation, ledarskap, utveckling, medlemskap och nöjdhet.

Anmäl er till Pro- eller Lite-versionen, beroende på er klubbs behov.

Delta i Lions vårdprojekt i Toronto!

Ska du till Toronto och årets internationella kongress 4 - 8 juli? Visa din anda för ”Vi tjänar” genom att delta i Lions vårdprojekt 2014. Lions Vårdprojekt 2014 går till YWCA Toronto, som tillhandahåller boende för kvinnor och barn.

Gå till deras tilldelade område vid kongresscenter, där du kan donera nya toalettartiklar, busspoletter och presentkort till behövande kvinnor och barn. Gör som andra lionmedlemmar och ge något tillbaka till kongressens värdstad och tjäna Toronto!

För att hålla dig uppdaterad om kongressnyheter, följ LCICon på Facebook.

Skicka ett foto på Lions på gång

Foto av en ung pojke som får en synundersökningVi vill se hur din klubb tjänar på hemorten! Skicka ett foto via LCI:s webbplats så kanske du får se er klubb på Lions blogg, i tidningen LION, på LCI:s Facebook-sida eller våra andra sociala media-kanaler. De bästa bilderna är de som är verklighetstrogna, skarpa och tagna på nära håll, och som visar lionmedlemmar som arbetar med ett serviceprojekt.

Ta en titt på Lions Flickr-strömning för att se foton på lionmedlemmar som tjänar runtom i världen.

LIONS QUARTERLY

Lions Quarterly Picture

Titta på LQ och se hur lionmedlemmar hjälper musiker i New Orleans att hålla sig friska.

HÖJDPUNKTER

Presidentens serviceblogg

Läs om internationella presidenten Barry Palmers serviceaktiviteter runtom i världen.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

Together We Can Grow

Vinn USD 250 i klubbrekvisita eller en MJF-donation

Fred, kärlek och förståelse

Köp 2014 - 2015 års fredsaffischsatser

EVENEMANG

Maj är månaden för aktiviteten Recycle for Sight

Samla in begagnade glasögon på hemorten

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

Kontakta oss online

YouTubeTwitterLions Clubs Instagram PhotosFacebookLinkedInFlickr

SUBSCRIBE NOW!

Receive Newswire Every Month!

Laptop

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting