Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  E-newsletter  >  Lions Newswire

Lions Newswire

Newswire

I vår majutgåva får du veta mer om att välkomna nya medlemmar, aktiviteter och seminarier under internationella kongressen i Hamburg, Lions rekreationsläger med mera.

Ett nytt sätt att välkomna nya medlemmar

Foto på nya medlemmarDet är mer sannolikt att nya medlemmar som välkomnas på ett bra sätt och får information stannar kvar inom Lions. Med start nästa verksamhetsår får därför nya lionklubbar e-post med en välkomsthälsning från internationella presidenten. LCI kommer också att börja skicka ut e-post till nya medlemmars sponsorer där de får ett tack för sitt stöd och en påminnelse om sitt ansvar. För medlemmar och sponsorer som saknar e-postadress, skickas mejlet till deras klubbsekreterare. Fortsätt att utöka er lionklubb genom att bjuda in nya medlemmar!

Resurser för framgång

Är du koordinator eller specialist i globala medlemsteamet (GMT)? I så fall bör du gå in på webbsidorna GMT resurscenter och GMT-specialist där du får tillgång till verktyg och material som behövs för en lyckad mandatperiod – såsom handböcker, formulär och mallar, plus annan användbar information. Och glöm inte Resurser för medlemmar och nya klubbar som hjälp att starta en ny klubb, bjuda in medlemmar, stärka medlemmarna och öka medlemskommunikationen.

Kongressdeltagare i Hamburg: Speciella aktiviteter & seminarier

Kongress - Hamburg, TysklandFå en förhandstitt på seminarier och aktiviteter som erbjuds under årets Lions internationella kongress i Hamburg, 5 - 9 juli.  Med vackra konserter framförda av tyska Lions symfoniorkester och Orkester Norden; engagerande seminarier om sociala media, läs- och skrivkunnighet, samhällsservice och ungdomsprogram, och t.o.m. dans i utställningshallen, finns det något för alla att njuta av i Hamburg. Registrera dig för kongressen i dag.

Lions rekreationsläger

Nu är det rätt tid att engagera sig i ett Lionssponsrat rekreationsläger för personer med speciella behov. Lägerprogram inspirerar ungdomar, unga vuxna och deras familjer till hälsa och självförtroende genom roliga, lärorika aktiviteter. Har du någon specialfärdighet som behövs på ert lokala läger? Ta reda på hur du kan hjälpa till i ett lägerprojekt, sportevenemang eller program. Sponsra någon med speciella behov att delta i ett läger eller ordna transport. Kontakta gärna ett diabetesläger för att ta reda på vilka assistans- eller medicinartiklar som behövs.  Du kan göra ett läger till ett minne för livet för ett barn med speciella behov och hans/hennes familj! 

Nya informationspaket för nya medlemmar kommer till en DG i din närhet

Med början under verksamhetsåret 2013 - 2014 kommer distriktsguvernörer att få ett antal informationspaket för nya medlemmar i början av året så att de finns till hands för att delas ut till nya medlemmar. För att lättare kunna dela ut paketen innehåller informationspaketet för nya medlemmar en kavajslagsnål och ett diplom för medlem respektive sponsor. Mer information och länkar finns i e-post som skickas till sponsorer för nya medlemmar och klubbbar. Paketen kan beställas från Club Supplies.

LIONS QUARTERLY

LQ

HÖJDPUNKTER

Lions blogg

Läs vår blogg för artiklar, nyheter, foton och videor.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

2013 - 2014 års fredsaffischtävling

Köp en sats för nästa års tema, ”Vår värld, vår framtid”.

EVENEMANG

Lions internationella kongress

5 – 9 juli i Hamburg, Tyskland.

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.


© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting