Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  E-newsletter  >  Lions Newswire

Lions Newswire

Newswire

I vår majutgåva får du lära dig hur man planerar ett samhällsprojekt, får de senaste uppdateringarna om hjälpinsatser i Haiti med mera. Läs vidare för senaste nyheterna och informationen från Lions Clubs International.

Hur man planerar ett samhällsprojekt

I Palmerston, Kanada, var en övergiven och fallfärdig bangård på 7,6 hektar mitt i staden en skamfläck. Den lokala lionklubben såg behovet av att rensa upp området. Man såg också möjligheten att förvandla den till en fantastisk allmän plats som alla på orten kunde ha glädje av och vara stolta över. Här kan du se hur lionmedlemmar genomförde detta projekt. Och få “Tips och verktyg” som kan användas för att planera ett liknande projekt på din hemort.

Nya videobilder om Lions och LCIF:s hjälpinsatser efter jordbävningen i Haiti

ung flicka och mammaHittills har Lions Hope for Haiti samlat in mer än USD 4,3 miljoner för att hjälpa offren för jordbävningen i Haiti. Personal från LCIF reste nyligen till Haiti för att bevittna hjälpinsatserna, inklusive tre Lions tältstäder som ger tusentals människor tak över huvudet. Och Lions tillhandahåller kök och vårdkliniker för de boende i tältstaden. Besök vår blogg för att se en ny video från Haiti.

Påminnelse om Lions Clubs Internationals kongress år 2010

Förhandsregistrering till årets kongress är stängd. Vi kommer att erbjuda registrering på plats vid Sydney Convention and Exhibition Centre med början måndagen den 28 juni. Här är några viktiga påminnelser om du planerar att delta i årets evenemang.

Aktivist från Kenya får 2010 års Lions humanitära utmärkelse

Mottagaren av 2010 års Lions humanitära utmärkelseDet är en gläjde för oss att tillkännage att nobelpristagaren Wangari Maathai får ta emot årets Lions humanitära utmärkelse. Hon är en aktivist från Kenya och grundare av Green Belt Movement. Green Belt Movement är en bred gräsrotsorganisation som arbetar för att minska fattigdom och värna om miljön. Hennes insatser har lett till att kvinnor planterat 40 miljoner träd sedan 1977. Maathai kommer att motta utmärkelsen under torsdagsmorgonens plenarsession under vår kongress i Sydney.

Bli omnämnd på Lions Clubs Internationals sajter för sociala nätverk

Att bli omskriven i en artikel är ett bra sätt att berätta för andra lionmedlemmar om er klubbs serviceprojekt. Och att ge andra medlemmar den information de behöver för att genomföra ett liknande projekt. Plus att vi kanske tar med er artikel och bilder i våra framtida publikationer – och i våra sociala nätverk, såsom vår nya blogg, våra dagliga nyhetsuppdateringar på Twitter och vår bildserie Flickr. Skicka din artikel och bild i dag.

LIONS QUARTERLY

Visa LQ videomagasin för april 2010 och se Lions ge välbehövlig sjukvård i Virginia.

HÖJDPUNKTER

Kalendarium
Ta del av kommande Lions-evenemang som er klubb kan främja lokalt.

Insats vid jordbävningen i Kina
Läs om Lions och LCIF:s insatser i Kina.

Fredsaffischvinnare
Se affischer gjorda av finalisterna i 2009 - 2010 års fredsaffischtävling.

Köp Lions logotypartiklar
Handla i Lions Store och köp nya logotypartiklar för att visa att du är stolt.

Webbsidor för Lions läkarresor
Planera eller delta i en läkar-/humanitär resa.

Assistansdatabas
Använd Lion-2-Lion-databasen för att beställa eller erbjuda assistans.

TÄVLINGAR

Tidningen LION:s fototävling
Skicka in bidrag senast 10 juni för en chans att vinna en Sony digitalkamera.

Fredsaffischtävling
Sponsra en 2010 - 2011 års fredsaffischtävling i hemstaden.

CONNECT WITH US ONLINE

Join one or more of these online communities to network with other Lions. Share information, ideas and videos. And let the world know you're proud to be a Lion!

YouTube, Twitter, MySpace, Facebook, LinkedIn, Flickr


© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting