Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  E-newsletter  >  Lions Newswire

Lions Newswire

Newswire

I vår marsutgåva får du veta mer om vinnarna i årets fredsaffischtävling, Familj- och vännermånaden i april, månaden för profilering av leoklubbar med mera.

Vinnarna av fredsaffisch- och uppsatstävlingen tillkännages

Vinnande foto i fredsaffischtävlingenTongbram Mahesh Singh, en 12-årig pojke från Indien, är förstapristagare i Lions Internationals fredsaffischtävling. Han sponsrades av Moirang Lions Club. Beställ din sats för 2014 - 2015 års tävling, “Fred, kärlek och förståelse”.

Ashish Karki, en 12-årig pojke från Nepal, är förstapristagare i Lions Internationals uppsatstävling. Han sponsrades av Kathmandu Ramechhap Lions Club. “Vi måste dela med oss av fredens ljus, rättvisa, broderskap, ansvar och rationellt mänskligt beteende genom utbildning”, skrev Ashish i sin uppsats. Läs Ashishs uppsats – och läs mer om hur din klubb kan sponsra Lions internationella uppsatstävling för synskadade elever, 11 - 13 år.

Alla förstapristagare får en speciell utmärkelse och USD 5 000. Båda vinnarna får ett erkännande under årets Lions Clubs Internationals kongress i Toronto, Kanada. Vi gratulerar och tackar alla barn och lionmedlemmar som deltog!

Planera ett evenemang för familj- och vännermånaden i april

Familj- och vännermånaden i april är ett utmärkt tillfälle att få er klubb att växa genom att visa vilka insatser ni gör varje dag. Det är också ett tillfälle att visa familj och vänner hur mycket de betyder för er, och hur mycket er lionklubb betyder på hemorten. Ladda ner flygbladet Familj- och vännermånaden och börja redan i dag att planera ert evenemang!

Och glöm inte att registrera klubben till Lions globala lunchstafett den 4 april. Det här är ett internationellt evenemang som pågår i 24 timmar. Evenemanget sammanför lionmedlemmarnas familjer och vänner i deras lokala samhällen med lionmedlemmarnas familjer och vänner runt om i världen. Registrerade klubbar kan delta i lunchstafettävlingar och få ett speciellt erkännande. Vänta inte … registrera klubben i dag!

2014 LCICon Toronto: Sista datum för rabatt på registreringsavgiften närmar sig

kongressens logotypDen 31 mars är sista datum för registrering till internationella kongressen till avgiften USD 150 – en besparing på USD 20 på fulla registreringsavgiften! Registrera dig i dag!

Se till att du bokar hotell genom LCI. Vi erbjuder LCI en tackgåva till lionmedlemmar som bokar sina hotellrum genom LCI med det ännu finns rum kvar. Gå in på vår Facebook-sida för närmare information!

Toronto är Kanadas största och mest kosmopolitiska stad. Upptäck många fantastiska stadsdelar som alla har sin egna anda, samt Torontos stad under mark.  Alla kongressevenemang anordnas i hjärtat av Torontos centrum för att det ska vara bekvämt för dig.  Få nya lionvänner från hela världen, och njut av kamratskap, ha roligt och ta chansen att lära er av varandra.  

Oavsett om du är ny eller medlem sedan lång tid tillbaka finns det något för alla lionmedlemmar i Toronto.

Medel till symposieprogrammet Lions service för barn 2013 - 2014

Per 1 mars finns det fortfarande medel till symposieprogrammet Lions service för barn.  Distrikt eller multipeldistrikt från alla konstitutionella områden, plus afrikanska kontinenten uppmuntras att skicka in en symposieansökan för 2013 - 2014. Ett barnsymposium kan samla lionmedlemmar, samhällsexperter, lokala samarbetspartners och potentiella lionmedlemmar som vill förbättra hälsovård och utbildning för behövande barn. Presentationer och diskussioner hjälper lionmedlemmar bestämma nya serviceområden och sätt att förbättra befintlig service. Ansökningar granskas och godkänns enligt principen Först till kvarn. Alla symposier måste vara genomförda senast 30 juni 2014. För mer information, kontakta children@lionsclubs.org.

April är månaden för profilering av leoklubbar

foto av leoklubbsmedlemLionmedlemmar gör en positiv insats för nästa generation ledare genom att tjäna som mentorer och motivationsspridare genom leoklubbsprogrammet. I april uppmuntras lionmedlemmar att öka kännedomen om leoklubbar och sprida information om detta viktiga ungdomsutvecklingsprogram under månaden för profilering av leoklubbar. Enagera er genom att sponsra en Alpha leoklubb, anordna ett gemensamt serviceprojekt med leomedlemmar eller ta med leomedlemmar i specialevenemang som planeras för Familj- och vännermånaden. Som en viktig del av lionfamiljen kommer leomedlemmarna att uppskatta det erkännande och stöd de får av lionmedlemmarna.

LIONS QUARTERLY

Titta på LQ och få en förhandstitt på 2014 års kongress i Toronto.

HÖJDPUNKTER

Presidentens serviceblogg

Läs om internationella presidenten Barry Palmers serviceaktiviteter runtom i världen.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

Fred, kärlek och förståelse

Köp 2014 - 2015 års fredsaffischsatser

EVENEMANG

Rundturer före och efter kongressen

Planera er resa till Toronto!

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

CONNECT WITH US ONLINE

Join one or more of these online communities to network with other Lions. Share information, ideas and videos. And let the world know you're proud to be a Lion!

YouTube, Twitter, MySpace, Facebook, LinkedIn, Flickr

SUBSCRIBE NOW!

Receive Newswire Every Month!


© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting