Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  E-newsletter  >  Lions Newswire

Lions Newswire

Newswire

I vår marsutgåva får du veta mer om förstapristagaren i 25:e fredsaffischtävlingen, leoklubbarnas uppmärksamhetsmånad, bygga nya lionklubbar med mera.

Vinnaren av Lions internationella uppsatstävling tillkännages

Maura Loberg, en elvaårig flicka från Nebraska, USA, vann Lions internationella uppsatstävling för sin novell ”Delar av fred”. Tävlingen uppmuntrar synskadade barn att uttrycka sina tankar om fred skriftligt. Maura skrev: “Mina idéer för att hjälpa till att uppnå fred på jorden handlar om bättre kommunikation, mer respekt för varandras olikheter och möjligheten att drömma om en fredligare planet.” Hon får USD 5 000 och prisutdelningen sker vid Lions Clubs Internationals kongress i Hamburg. Läs hela Mauras uppsats här.

Internationell kongress – Hamburg 2013

Internationella kongressen 2013Vi tar ett bekant evenemang och gör det legendariskt! Du vill inte missa allt det spännande under kongressen och allt som Hamburg har att erbjuda – från fantastisk underhållning, talare och nationsparaden till allt trevligt som staden erbjuder. Årets kongress äger rum mellan 5 och 9 juli 2013. Antalet platser är begränsat så registrera dig nu för en oförglömlig upplevelse.

April är månaden för profilering av leoklubbar

Att sponsra en leoklubb ger er lionklubb mer energi och kan göra att ni får en bättre lokal exponering genom att locka nya intressenter såsom unga yrkespersoner och föräldrar. April är leoklubbarnas kampanjmånad, det perfekta tillfället att överväga att sponsra en leoklubb som ger medlemmarna kamratskap och tillväxt genom att delta i serviceprojekt, sociala träffar och aktiviteter för ledarutveckling. Genom leoklubbarna kommer du att ha ett positivt inflytande på dagens ungdom och unga vuxna samt kan hjälpa dem att bli bättre medborgare och ledare för livet.

Utöka Lionandan

MedlemsextensionFor lionmedlemmar går mottot ”Vi tjänar” långt utöver våra hemorter. Det betyder också att föra ut Lions service till behövande samhällen i omgivningen. Utökning betyder att bygga nya lionklubbar med nya serviceprojekt inriktade på att uppfylla behoven i dessa samhällen i omgivningen. Lionmedlemmar kan hjälpa till med extensionsinsatser för att Starta en ny klubb, se till att deras klubb Sponsrar en ny klubb, eller blir en Certified Guiding Lion. För mer information om att bilda nya klubbar, besök Membership and New Clubs sida eller skicka e-post till membershipdev@lionsclubs.org med frågor.

LIONS QUARTERLY

LQ

HÖJDPUNKTER

Lions blogg

Läs vår blogg för artiklar, nyheter, foton och videor.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

2013 - 2014 års fredsaffischtävling

Köp en sats för nästa års tema, ”Vår värld, vår framtid”.

EVENEMANG

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.


© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting