Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  E-newsletter  >  Lions Newswire

Lions Newswire

Newswire

I vår marsutgåva får du veta mer om vinnaren i vår internationella fredsaffischtävling, rundturer före och efter kongressen i Sydkorea, Leo/Lion-toppmötet i Busan med mera. Läs vidare för senaste nyheterna och informationen från Lions Clubs International.

Filippinsk flicka vinner Lions internationella fredsaffischtävling

2011 - 2012 års vinnare av fredsaffischtävlingenVi har nöjet att tillkännage att förstapristagaren i Lions internationella fredsaffischtävling är Trisha Co Reyes. Manila Centennial Lions Club sponsrade Trisha, en 13-årig flicka från Filippinerna, i tävlingen. Som förstapristagare kommer Reyes att få USD 5 000 och delta i en prisceremoni vid Lions dag med FN i New York City. Läs mer om Trisha och beställ din sats för att delta i den 25:e årliga tävlingen, ”Föreställ dig fred”. Nästa vinnare kanske kommer från er stad.

Ung flicka vinner internationell uppsatstävling

Mikaela Smith, en 12-årig flicka från Indiana, USA, är förstapristagare i Lions internationella uppsatstävling. Chesterton Lions Club sponsrade Mikaela i tävlingen. Under evenemanget Lions dag med FN den här månaden får Mikaela ta emot en utmärkelse och US 5 000 i förstapris. I sin essä skrev Mikaela: ”Jag tror att det enklast sättet att definiera fred är att fråga eller titta på ett barn.” Läs Mikaelas uppsats – och läs mer om hur din klubb kan sponsra 2012 - 2013 års Lions internationella uppsatstävling för synskadade elever, 11 - 13 år.

Rundturer före och efter kongressen

Lionmedlemmar som deltar i vår kongress i Busan kanske vill besöka Yeosu, Sydkorea, platsen för EXPO 2012, ett evenemang som är som en världsutställning. EXPO:s tema, ”Den levande oceanen och kusten” strävar efter att ge information om vikten av balans i miljön och utveckling av ocean och kust. Miljoner internationella besökare väntas delta i EXPO – och våra utsedda researrangörer kan hjälpa dig planera ditt besök där. Inte registrerad för kongressen än? Förhandsregistreringen stänger 1 maj 2012. Registrera dig i dag för att delta!

Leo/Lion-toppmötet i Sydkorea

Gör dig redo för campingsäsongen

Lions rekreationsläger ger ungdomar en chans att känna samhörighet utan begränsningar. Det är därför som många föräldrar hoppas att deras barn med diabetes eller andra särskilda behov kan delta i ett läger. Och du kan hjälpa till: Vår partner, Diabetes Education and Camping Association, har stora resurser för lionmedlemmar som vill starta eller förbättra diabetescampingprogram. Du kan också hjälpa ett befintligt lionläger genom att främja en lägeranda, hjälpa till att förbereda lägerplatser eller planera en specialaktivitet för lägerdeltagare. Hitta ett lokalt läger.

LIONS QUARTERLY

Se LQ och hur Lions i Maryland sparar på vattnet med regntunnor.

HÖJDPUNKTER

Lions Clubs, mobil-app
Ladda ner vår Android-app för att hålla kontakt med oss.

Lions blogg
Läs vår blogg för att få nyhetsuppdateringar under månaden.

TÄVLINGAR

Internationell tävling
Anmäl ert nyhetsbrev, er samlarnål, ert tygmärke eller er webbplats i dag.

Fredsaffischtävling
Sponsra en 2012 – 2013 års fredsaffischtävling på din hemort.

EVENEMANG

Kalendarium
Titta igenom kommande Lions-evenemang och sista datum.


© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting