Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  E-newsletter  >  Lions Newswire

Lions Newswire

Newswire

I vår marsutgåva hittar du vinnarna i 2011 års fredsaffischtävling, de nya Fyrvaktarutmärkelserna, internationella kongressens rundturspaket med mera. Läs vidare för senaste nyheterna och informationen från Lions Clubs International.

Pojke från Indien vinner 2011 års Lions internationella fredsaffischtävling

Fredsaffischtävling - förstaprisvinnareVi är glada att kunna berätta att Raj Phairembam, en 11-årig pojke från Moirang, Manipur, Indien, skapade årets förstaprisvinnande affisch i Lions internationella fredsaffischtävling. Domare valde hans affisch för dess konstnärlighet och tolkning av tävlingens tema, “Vision av fred”. Vid det här årets internationella bedömningsnivå på Loyola University Museum of Art i Chicago uttryckte många domare hur hedrade de var att ha fått den här uppgiften – och hur svårt det var att välja ut affischer från så många underbara bilder. Läs bloggen.

Fyrvaktarutmärkelser

Två nya utmärkelser ger ett erkännande till distriktsguvernörer för stort klubbengagemang i servicekampanjer och tillväxt tack vare service. Silvernivå: Hamnfyrväktarutmärkelsen ger ett erkännande till distrikt där 50 procent av klubbarna deltar i två av fyra globala servicekampanjer. Guldnivå: Hamnfyrväktarutmärkelsen ett ger erkännande till distrikt som uppfyller kraven för Hamnfyrväktarutmärkelsen och överträffar medlemstillväxten på två procent från 1 juli 2010 t.o.m. 30 april 2011. Läs mer.

Boka tidigt för att försäkra dig om bästa priserna på internationella kongressens rundturspaket

Internationella kongressen - Seattle, Washington, USAE-Z Travel, Clipper Vacations och Pleasant Holidays erbjuder lionmedlemmarna ett brett utbud av rundturspaket före och efter kongressen till rabatterade priser som komplement till din kongressvistelse. Bland destinationerna finns Alaska, Las Vegas, Vancouver, Victoria, Kanadas Klippiga bergen med mera!  Boka tidigt för att få de bästa paketpriserna. Lionmedlemmarna kan även välja bland ett brett utbud av lokala Seattle-rundturer med SH Worldwide. Visa rundtursbeskrivningar.

Börja planeringen av Lions världsomfattande välkomstdag

Lions världsomfattande välkomstdag äger rum lördagen den 9 april 2011. Den här dagen ägnas åt att fira nya medlemmar och ge ett erkännande för deras engagemang. Ladda ner Planeringshandbok för Lions globala välkomstdag för nya medlemmar och välkomstdagens minnesdiplom för nya medlemmar, undertecknade av internationella presidenten. För att beställa, använd Beställningsformulär för diplom till Lions globala välkomstdag för nya medlemmar.

Visa avgiftsrabatter och Medlemmars kön per klubb och distrikt

Nu finns det ett enklare sätt att identifiera avgiftsrabatter och medlemmars kön. Den nya Sammanfattning av medlemstyper och kön per klubbrapport ger tillgång till information om student-, Leo Lion- och unga vuxna medlemmar för klubben och distriktet. För att visa den här nya rapporten, klicka på Sammanfattning av medlemskap på Rapportlista.

LIONS QUARTERLY

Titta på LQ för att se hur lionmedlemmar sätter synskadade bakom ratten.

HÖJDPUNKTER

Nytt: LQ undertexter
Se den senaste utgåvan av LQ, som har undertexter för döva och hörselskadade.

Lions blogg
Läs vår blogg för att få nyhetsuppdateringar under månaden.

TÄVLINGAR

Fredsaffischtävling
Sponsra en 2011 – 2012 års fredsaffischtävling på din hemort.

Internationell tävling
Anmäl ert nyhetsbrev, er samlarnål, ert tygmärke eller er webbplats i dag.

Fototävling om miljö
Skicka in multipeldistriktets fotobidrag senast 18 mars 2011.

EVENEMANG

Kalendarium
Ta del av kommande Lions-evenemang som er klubb kan främja lokalt.


© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting