Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I vår utgåva för juni månad kan du läsa om vad som förväntas på kongressen, hitta resurser för att ha nöjda medlemmar, få veta mer om att använda MyLCI med mera. 

Förbered dig inför #LCICon Toronto!

Toronto-kongressens logotypLions 97:e internationella kongress i Toronto är bara några veckor borta! Om du kommer med flyg, glöm inte att boka transport från flygplatsen. Rabatt på flygbuss finns för lionmedlemmar med Airport Express.  

Hämta ut kongressmaterialet på Metro Toronto Convention Centre Level 600 på torsdag 3 juli mellan 10.00 och 17.00. besök också utflyktsdisken och boka en dagsrundtur eller en rundtur med dubbeldäckarbuss för att se staden. Utställningshallen på Metro Toronto Convention Centre är öppen från 10.00 fredagen den 4 juli. Stanna till och besök utställarnas montrar! Seminarier och aktiviteter under veckan innefattar ”Agera lokalt, tänk globalt: Få en starkare effekt genom service”, Framstegspromenadens dansparty för diabetesinformation, Sociala media för lionmedlemmar, Medlemsnyckelutmärkelser, Glassfest med mera. Besök LCI:s webbplats för en lista med kongresseminarier och evenemang.

Följ LCICon på Facebook för foton, videor och uppdateringar i realtid under kongressveckan, och dela dina erfarenheter via sociala media med hashtag #LCICon. Vi ser fram emot att träffas i Toronto!

Skicka rapporter med MyLCI

Klubb- och distriktstjänstemän känner det ibland som om administrativa uppgifter, som att spåra aktiviteter och rapportera medlemmar, tar tid från den praktiska servicen på hemorten som verkligen har effekt. Som tur är finns MyLCI som är ett onlineverktyg som gör det lätt att skicka in rapporter, så att klubben kan drivas mer effektivt och du kan fokusera på att tjäna på hemorten. Underhåll medlemmarnas kontaktinformation, skapa klubbregister och utskickslistor, visa och betala avgifter till LCI, skicka in och visa rapporter, allt inom bekvämt räckhåll!

Besök MyLCI:s webbsida för att lära dig mer om fördelarna med MyLCI, hur du kommer igång och andra Vanliga frågor. Eller, gå direkt till MyLCI och registrera dig nu! För frågor, kontakta MyLCI:s supportcenter.

Så här tillgodoser du medlemmarnas intressen och får dem att vilja komma tillbaka

foto på glada medlemmarIngenting går upp mot tillfredsställelsen att tjäna andra. Det är därför som medlemmar går med i Lions och erfarna medlemmar blir kvar. För både erfarna och nya medlemmar gäller att nöjda medlemmar är nyckeln till att göra dem alla glada.

Vår Handbok för nöjda medlemmar kan hjälpa till att säkerställa att din klubb fortsätter att uppfylla förväntningarna och behoven era medlemmar har. Få tips om hur du planerar effektiva möten. skapar en positiv klubbkultur och hittar serviceprojekt och aktiviteter som stämmer överrens med dina medlemmars intressen.

Ladda ner Handbok för nöjda medlemmar i dag tillgodose medlemmarnas intressen och få dem att vilja komma tillbaka!

Läsa när skolan är stängd

foto av klubb som genomför åtgärdsprogrammet för läs- och skrivsvårigheterSommarlovet närmar sig för många elever runtom i världen. När skolor är stängda för lov eller helger i flera dagar, veckor eller månader i taget är det viktigt för eleverna att underhålla sina läsfärdigheter. Tyvärr kan barn vilkas familjer inte har tillgång till böcker komma efter. Genom Åtgärdsprogrammet för läs- och skrivsvårigheter kan lionmedlemmar främja läskunnigheten bland behövande barn under lovperioder.

Läs om hur våra partner till Åtgärdsprogrammet för läs- och skrivsvårigheter kan hjälpa er klubb att göra det bästa av befintliga resurser och få elever att läsa under hela sommaren!

Förändringar av leoklubbsprogrammets rådgivande kommitté

Leoklubbsprogrammets rådgivande kommitté är ett kommunikationssätt för leo- och lionmedlemmar att dela med sig av idéer om programmet med Lions Clubs International. Kommittén ger leo- och lionmedlemmar en möjlighet att representera sina respektive områden och utvärdera frågor kring leoklubbsprogrammet. Viktiga förändringar gjordes nyligen av kommitténs sammansättning och nomineringsmeriter för leomedlemmar som gör att många fler av dem kan nomineras.

Gå igenom Leos nomineringsformulär och Lions nomineringsformulär och läs om ändringarna och hur ert distrikt eller multipeldistrikt kan delta i leoklubbsprogrammets rådgivande kommitté.

LIONS QUARTERLY

Lions Quarterly Picture

Titta på LQ för mer information om hur Lions program Meddelande i en flaska räddar liv.

HÖJDPUNKTER

Presidentens serviceblogg

Läs om internationella presidenten Barry Palmers serviceaktiviteter runtom i världen.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

Together We Can Grow

Vinn USD 250 i klubbrekvisita eller en MJF-donation

Fred, kärlek och förståelse

Köp 2014 - 2015 års fredsaffischsatser

EVENEMANG

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

Kontakta oss online

YouTubeTwitterLions Clubs Instagram PhotosFacebookLinkedInFlickr

SUBSCRIBE NOW!

Receive Newswire Every Month!

Laptop

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting