Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I vår utgåvan för juni får du veta mer om internationella kongressen och onlinekongressen, nya kurser i Lions utbildningscenter, Lions synvårdsprogram med mera.

Den 96:e internationella kongressen i Hamburg är snart igång

Internationella kongressen - Hamburg, TysklandDen 5 - 9 juli 2013 kommer mer än 20 000 lionmedlemmar från hela världen för att njuta av allt som Hamburg har att erbjuda!  Den dynamiska Internationella showen innehåller Up With Peoples senaste produktion ”Voices”. Plenarsessionerna innefattar huvudtalaren Laura Bush, en presentation av prinsessan Laurentien från Nederländerna, och vinnaren av Humanitära utmärkelsen, Andrea Bocelli. Upptäck Hamburg på en lokal Lions-rundtur, eller kör genom Tyskland privat med Europcar. För en förhandstitt på kongressens dagsschema, samt foton, videor och uppdateringar från Hamburg under kongressveckan, besök Onlinekongressen. Dela dina upplevelser i Hamburg på Facebook, Twitter och Instagram med taggen #LCIHamburg.   

Nya verktyg för att bjuda in medlemmar och bibehålla deras intresse

Det är viktigt att se till att din linklubb växer eftersom varje ny medlem kan göra en skillnad i ditt samhälle. Utöver att välkomna nya medlemmar är det också viktigt att säkerställa att nya och nuvarande medlemmar är engagerade och intresserade. För att hjälpa din klubb, kontrollera den nya Fråga bara! Handbok för rekrytering av nya medlemmar och Vägledning i att tillgodose medlemmarnas intressen från Lions Clubs International. Handboken Bara fråga! leder klubben genom processen för att bjuda in medlemmar, och Vägledning i att tillgodose medlemmarnas intressen hjälper till att säkerställa att klubbens medlemmar får de upplevelser de förväntar sig av klubben.

Åtgärdsprogrammet för läs- och skrivsvårigheter har långsiktig effekt

Åtgärdsprogram för läs- och skrivsvårigheterUnder det senaste året har Lions arbetat med frågan om läskunnighet genom att främja tidig läsning och förbättrad tillgång till utbildning på sina hemorter. Med mer än 2 miljoner frivilligtimmar och 6 miljoner människor som fått glädje av Åtgärdsprogrammet för läs- och skrivsvårigheter under 2012 - 2013 förlänger Lions Clubs Internationals styrelse kampanjen under minst 10 år framöver. Det innebär att Lions kan fortsätta att fokusera projekt på läskunnighet och utbildning, och även samarbeta med partner för att utöka resurserna och frivilligmöjligheterna som hjälper barn och vuxna i hela världen att skapa en bättre framtid för många. Läs Lions blogg för att se hur lionmedlemmar har deltagit i Åtgärdsprogrammet för läs- och skrivsvårigheter. 

Lions synvårdsprogram, LEHP

Lions synvårdsprogram (LEHP) ger attraktiva, lättlästa utbildningsresurser för att hjälpa till att bekämpa blindhet på era hemorter. Er lionklubb kan anpassa de olika material óch välja mellan tre olika LEHP-moduler, t.ex. Prioritera synvård. Alla är sammärkta tillsammans med National Eye Institute/National Eye Health Education-programmet. Dela ut LEHP-material under synundersökningar, diabetesundersökningar och hälsomässor. Erbjud er att lägga ut broschyrer på lokala läkares mottagningar.  Eller använd en LEHP PowerPoint-presentation och Talarhandbok för att leda en synvårdspresentation. Ta en titt på LEHP! 

Start av en kurs för tjänande ledare

Vi hjälper! Men våra medlemmar måste också hela tiden sträva efter att vara bra ledare och problemlösare. Lions utbildningscenter ger onlinekurser där lionmedlemmar kan utveckla färdigheter inom områden som ledarskap, leda andra, uppnå resultat och kommunikation. Den senaste kursen, Tjänande ledare, tar er på en resa på motorvägen för tjänande ledare, genom scenarier ur verkligheten och aktiviteter som hjälper dig utveckla färdigheter och samtidigt upptäcka och reflektera över era egna ledarskapsstyrkor. Tycker du att du är en tjänande ledare? Lions onlinekurser genomförs normalt på 60 minuter. För mer information, läs Vanliga frågor för Lions utbildningscenter.

LIONS QUARTERLY

Lions Quarterly Picture
Titta på LQ för att se hur lionmedlemmar hjälper handikappade att leva ett fullgott liv.

HÖJDPUNKTER

Lions blogg

Läs vår blogg för artiklar, nyheter, foton och videor.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

2013 - 2014 års fredsaffischtävling

Köp en sats för nästa års tema, ”Vår värld, vår framtid”.

EVENEMANG

Lions internationella kongress

5 – 9 juli i Hamburg, Tyskland.

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

Kontakta oss online

YouTubeTwitterLions Clubs Instagram PhotosFacebookLinkedInFlickr

SUBSCRIBE NOW!

Receive Newswire Every Month!

Laptop

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting