Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  E-newsletter  >  Lions Newswire

Lions Newswire

Newswire

I vår utgåva för juni får du veta hur framgångsrikt Lions trädplanteringsprojekt blivit, lite om onlinekongressens sajt med mera. Läs vidare för senaste nyheterna och informationen från Lions Clubs International.

Besök vår onlinekongress för senaste nyheterna från internationella kongressen.

2012 års onlinekongressSenare den här månaden deltar mer än 50 000 av våra medlemmar i vår 95:e internationella kongressen i Busan, Sydkorea. Titta på kongressprogrammet i förväg för att planera din vistelse. Även om du inte kommer till Busan kan du besöka onlinekongressens sajt under hela kongressen (22 - 26 juni) där vi lägger upp dagliga uppdateringar – inklusive foton på höjdpunkter, tävlingsresultat med mera.

Lions har planterat frön för att värna om miljön

TrädplanteringslogotypLions gav ett entusiastiskt gensvar till det mål som internationella presidenten Tam satte upp vid 2011 års kongress när han lanserade trädplanteringskampanjen och utmanade lionmedlemmarna att plantera en miljon träd. Runtom i världen har lionmedlemmar satt spaden i jorden och planterat mer än 9 miljoner träd, och många har gjort det genom samarbete med skolor och partner på sina hemorter. Lionmedlemmar från mer än 100 länder deltog i kampanjen som varit till nytta för väldigt många samhällen. Besök vår interaktiva karta för att se foton och läsa artiklar om trädplanteringsaktiviteter runtom i världen.

Lions deltar i Världsvaccinationsveckan

LCIF fortsatte sin kamp mot mässlingen genom att delta i Världsvaccinationsveckan, ett initiativ som leds av WHO. Med detta evenemang har Lions och dess partner uppmuntrat familjer att vaccinera sina barn och ökat kännedomen om det livräddande värdet med vaccin. Lionmedlemmar runtom i världen bidrog till veckans evenemang. I Haiti genomförde Lions en landsomfattande vaccinationskampanj mot mässlingen. LCIF gav USD 166 000 till stöd för denna insats för mässlingvaccin. Lions i Afrika deltog också i evenemanget genom afrikanska vaccinationsveckan. Du kan hjälpa till att eliminera mässlingen genom att göra en donation online.

Hjälp till att uppmuntra till fred

I ett kvarts sekel har Lions uppmuntrat miljoner barn att dela med sig av sin vision av fred. Vi inbjuder alla lionmedlemmar runtom i världen att delta i firandet av 25-årsjubiléet av Lions internationella fredsaffischtävling. Låt oss med hjälp av din klubb göra detta till det största vad gäller deltagare. Genom samarbete med lokala skolor eller ungdomsgrupper får din klubb värdefull exponering som kan hjälpa till att väcka stöd i samhället och locka nya medlemmar. Beställ din Fredsaffischsats i dag, inklusive en gratis fönsterskylt med logotypen för 25-årsjubiléet.

Börja planera för nästa år.

Ett bra sätt att få ett hopp i medlemstillväxten är att planera långt i förväg. Du kan börja planera nu att hålla en utökningsworkshop i början av nästa verksamhetsår. Om man börjar utökningsinsatserna tidigt under året får man hjälp att skapa fart och spänning kring att starta nya klubbar i distriktet. Samarbeta med zonordförande, GMT-koordinatorer och distriktsteam för att utveckla en plan för medlemsökning.

LIONS QUARTERLY

Se på LQ och lär dig mer om Lions arbete med fångar på Folsom Prison för att tillhandahålla resurser till blinda.

HÖJDPUNKTER

Lions blogg
Läs vår blogg för att få nyhetsuppdateringar under månaden.

Lions Clubs, mobil-app
Ladda ner vår Android-app för att hålla kontakt med oss.

TÄVLINGAR

Fredsaffischtävlingen
Sponsra en 2012 – 2013 års fredsaffischtävling på din hemort.

Uppsatstävling
Kontakta synskadade elever som kan delta i 2012 - 2013 års uppsatstävling

EVENEMANG

Internationella kongressen 2012
Få all information om 2012 års kongress i Sydkorea.

Kalendarium
Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.


© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting