Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I vår juniutgåva får du veta mer om våra katastrofhjälpsinsatser för tornadooffer i USA, vår webbplats för onlinekongressen 2011, med mera. Läs vidare för senaste nyheterna och informationen från Lions Clubs International.

Lions ger katastrofhjälp till tornadooffer i USA

Frivilliga ger katstrofhjälpEtt tornadoutbrott nyligen i USA dödade minst 280 personer, gjorde tusentals hemlösa och orsakade skador för flera miljoner dollar. Som alltid ger våra medlemmar hjälp till dem som drabbades av denna katastrof. LCIF samlade in USD 250 000 som ekonomiskt stöd till Lions hjälpinsatser i Alabama, Arkansas, Georgia, Mississippi, Missouri, North Carolina, Tennessee och Virginia. LCIF delade också ut USD 160 000 i katastrofanslag till drabbade distrikt. Lokala lionmedlemmar kommer att använda dessa anslag till omedelbara hjälpinsatser i form av mat och vatten. Läs blogginlägget.

Hjälp oss planera firandet av vårt 100-årsjubileum

Lions Clubs International planerar att fira vår organisations 100-årsjubileum år 2017, och vi behöver återkoppling från er som hjälp att bestämma vad som är mest intressant för er klubb och era hemorter. Hjälp oss fira detta i hela världen – besvara vår korta enkät nu och ge oss era idéer.

Besök webbplatsen för vår onlinekongress för senaste nyheterna från internationella kongressen i Seattle

Onlinekongress I juli deltar mer än 15 000 av våra medlemmar i vår 94:e internationella kongress i Seattle. Även om du inte kan vara med i årets evenemang kan du få de senaste uppdateringarna från Seattle på vår sajt för onlinekongressen. Lions Clubs Internationals PR-team kommer att vara på plats i Seattle. Och de kommer att lägga upp dagliga uppdateringar, såsom ett minnesalbum med höjdpunkter, bilder, tävlingsresultat med mera på vår online kongressajt.

Se inspirerande dokumentation på Internationella kongressen

Under vår internationella kongress har du möjlighet att se Att bli blind – en fängslande dokumentär som inspirerar tittarna att bevara, förlänga och maximera synens värdefulla gåva. Denna populära film visar inspirerande personer i alla åldrar som berättar om hur de förlorat synen på grund av grön starr, ögonsjukdom av diabetes, gulafläckendegenerering, infektion och olyckor. Vi kommer att ha två visningar av Att bli blind den 5 och 7 juli. Båda visningarna blir klockan 15.30 - 17.00 i rum 2AB på Washington State Convention Center. Läs mer om denna inspirerande film.

Medlemspublikationer finns online

Det finns onlineresurser för att hjälpa er se till att klubben alltid har tillgång till medlemspublikationer och formulär. Ni hittar medlemsansökan (och många andra publikationer) på vår webbplats. Vi uppmuntrar lionmedlemmar som behöver tillväxt- och retentionsrelaterade publikationer eller formulär att:

1. Skriva ut webbplatsens instruktioner för framtida bruk.
2. Använda dessa instruktioner för att hitta och skriva ut små upplagor av publikationer eller formulär.
3. Beställa större upplagor av publikationer från Membership Operations Department.

LIONS QUARTERLY

Lions Quarterly Picture

Titta på LQför att se hur lionmedlemmar i South Dakota värnar om miljön.

HÖJDPUNKTER

Mobilapp för kongressen
Ladda ner vår mobilapp 2011 för de senaste kongressnyheterna.

Lions mentorprogram
Läs om hur man får alla medlemmar att känna sig hemmastadda i klubben.

Ny medlemsutmärkelse
Få en Achievement-utmärkelse för medlemmar för att ha värvat nya medlemmar.

TÄVLINGAR

Fredsaffischtävling
Sponsra en fredsaffischtävling på din hemort.

EVENEMANG

Internationella kongressen 2011
Få all information om vår kongress i Seattle, Washington, USA. 

Kalendarium
Ta del av kommande Lions-evenemang som er klubb kan främja lokalt.

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting