Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I vår utgåva för juni får du se hur man samordnar en informationskampanj, du får en inblick i Lions insatser efter översvämningen i Tennessee, du får reda på hur man hittar dagliga uppdateringar från Sydney under internationella kongressen, med mera. Läs vidare för senaste nyheterna och informationen från Lions Clubs International.

Hur man samordnar en informationskampanj

BröstcancerpromenadBröstcancer är en av de vanligaste formerna av cancer i världen – men på Cayman Islands var det svårt att få information om denna behandlingsbara sjukdom. Lionklubben Tropical Gardens bestämde sig för att göra en insats. Lions gav upplysning om bröstcancer, information och resurser på hemorten. Läs om hur Lions genomförde projektet. Och få “Tips och verktyg” som kan användas för att genokmföra ett liknande projekt på din hemort.

Lions hjälper översvämningsoffer i Tennessee

Våra program för katastrofberedskap och hjälpinsatser gör att Lions kan hjälpa lokalbefolkningen när katastrofen slår till – som översvämningen nyligen i Tennessee. LCIF gör hjälpinsatser för översvämningsoffer i Tennessee och lokala lionmedlemmar ställer också upp för att hjälpa sina grannar. Läs vår blogg för en inblick i Lions översvämningsinsatser i Tennessee. Och se hur viktigt det är att hjälpa andra efter en katastrof.

Besök webbplatsen för vår onlinekongress för senaste nyheterna från internationella kongressen i Sydney

Sydney, AustralienDen här månaden är mer än 15 000 av våra medlemmar i Sydney, Australien för att delta i vår 93:e internationella kongress. Även om du inte kan resa “down under” för årets evenemang kan du få de senaste uppdateringarna från Sydney på vår online kongressajt.

Lions Clubs Internationals PR-team kommer att vara där på Sydneys Convention and Exhibition Centre. Och de kommer att lägga upp dagliga uppdateringar, såsom ett minnesalbum med höjdpunkter, tävlingsresultat med mera på vår online kongressajt.

Nytt distriktsresurscenter finns nu online

Distriktsresurscenter (DRC) är det bästa stället att hitta den senaste informationen som finns för att hjälpa dig sköta distriktsarbetet. Och nu finns ett nytt och förbättrat DRC. I det nya DRC hittar du handböcker, formulär och verktyg för distriktsguvernörens team och distriktets/multipeldistriktets kommittéordförande. Det ger även information om utbildning, utmärkelser, anslag och Certified Guiding Lion-programmet.

Så här använder man Lions kvartalsvisa videomagasin

LQ – Lions kvartalsvisa videomagasin visar inspirerande historier om hur Lions gör en insats i samhällen runtom i världen. Här finns några sätt att dela med sig av inspirerande historier med era klubbmedlemmar – och andra på er hemort.

  • Titta på LQ-program under klubbmöten.
  • Visa LQ för nya och potentiella medlemmar.
  • Låt lokala publika TV-stationer använda LQ.

Har ni en intressant historia att visa? Skicka in idéer till LQ-inslag och bilder för eventuella kommande LQ-videor till lq@lionsclubs.org.

LIONS QUARTERLY

Lions Quarterly Picture

Titta på LQ videomagasin för att se hur Lions förändrar kvinnors liv i Marocko.

HÖJDPUNKTER

Lions Clubs International blogg
Läs vår blogg för Lions Clubs Internationals nyhetsuppdateringar under hela månaden.

Nya Podcasts om ledarskap
Lyssna på nya podcasts från internationella presidenten Eberhard J. Wirfs och LCIF:s ordförande Al Brandel.

TÄVLINGAR

Tidningen LION:s fototävling
Skicka in bidrag senast 10 juni för en chans att vinna en Sony digitalkamera.

Fredsaffischtävling
Läs om hur man sponsrar en 2010 - 2011 års fredsaffischtävling på din hemort.

EVENEMANG

Kalendarium
Ta del av kommande Lions-evenemang som er klubb kan främja lokalt.

Internationella kongressen
Få all information om 2010 års kongress i Sydney.

Kontakta oss online

YouTubeTwitterLions Clubs Instagram PhotosFacebookLinkedInFlickr

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting