Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

Läs i juli månads utgåva om presidentens tema för 2013 - 2014, senaste Lions Quarterly, Lions utbildningscenters kurser med mera.

Presidentens tema 2013 - 2014: Följ din dröm

Presidentens tema - logotypen Följ din drömI år uppmuntrar internationella presidenten Barry Palmer lionmedlemmar överallt att följa sina drömmar. Ta ditt ansvar och tjäna på din hemort genom program som globala servicekampanjer och åtgärdsprogrammet för läs- och skrivsvårigheter. Ta kontakt med andra serviceinriktade person genom att rekrytera nya medlemmar och hjälpa klubben prestera på sin högsta nivå. Få det erkännande du förtjänar genom medlems- och excellensutmärkelser samt utmärkelser för drömprestationer. Besök sidan för Presidentens tema och hitta resurser till hjälp för att följa din dröm, titta på videon Presidentens tema och möta Barry Palmer.

Besök onlinekongressen med foton, videor och resultat från Hamburg

Återupplev allt spännande från Lions internationella kongress år 2013 i Hamburg, Tyskland. Sidan Onlinekongressen innehåller videor från Internationella paraden och plenarsessionerna, foton på höjdpunkter från veckans seminarier och evenemang, samt resultat från Internationella tävlingen, fototävlingen om miljö, val med mera. Läs pressmeddelanden från onlinekongressens pressrum och börja planera för nästa kongress i Toronto, Kanada.

Titta på Lions Quarterly

Videomagasinet Lions Quarterly för juli (LQ) är nu ute. I den här utgåvan visar vi Lions internationella fredsaffischtävling som firar 25-årsjubileum och vi ser tillbaka på hur tävlingen påverkat livet för tidigare vinnare. Läs om ett lionläger på Irland som fokuserar på unga företagare, och titta på ett utdrag från Lions basebollprogram för blinda. Andra berättelser innefattar Lions hälsoundersökningar i Chile och hur Lions räddar liv på stränderna i Hawaii. 

Förbered er för Världsdiabetesdagen

DiabetesinformationNu är det dags att bestämma hur ni ska gå med i kampen mot diabetes!  Massor med möjligheter för er att sprida kunskap under hela året.  Uppmuntra hälsosamma aktiviteter genom att vara värd för evenemanget ”Framstegspromenad: Lions för diabetesinformation” eller dela ut informationsbroschyrer på en lokal hälsomässa.  Titta på vårt webbinarium, Lions – Förbered er för Världsdiabetesdagen, för att få uppdateringar om denna globala epidemi från International Diabetes Federation (IDF) och tips om hur man gör en insats den 14 november.  Planera nu att delta i Världsdiabetesdagen och gör en insats i kampen mot diabetes!

Kurs i Lions utbildningscenter: Teammotivation

Ingår du i ett team, eller leder du ett team?  Är ditt team framgångsrikt?  Förståelse för hur en ledare kan öka motivationen hos sitt lionteam är viktigt för att uppnå teamets mål.  Varje enskild teammedlem har sina egna personliga motivationsfaktorer, men teamet — speciellt dess ledare — måste förstå vad som påverkar och motiverar teamet som helhet. Gå Teammotivationskursen i Lions utbildningscenter och lär dig om 50/50-regeln och se ett Lions projektteam i arbete och hur det använder fem motivationsstrategier som kan öka resultaten med upp till 37 procent.

LIONS QUARTERLY

Lions Quarterly Picture
Titta på LQ för att lära dig om ett Lions basebollprogram för blinda idrottare.

HÖJDPUNKTER

Lions blogg

Läs vår blogg för artiklar, nyheter, foton och videor.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

2013 - 2014 års fredsaffischtävling

Köp en sats för nästa års tema, ”Vår värld, vår framtid”.

EVENEMANG

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

Kontakta oss online

YouTubeTwitterLions Clubs Instagram PhotosFacebookLinkedInFlickr

SUBSCRIBE NOW!

Receive Newswire Every Month!

Laptop

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting