Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I juli månads utgåva får du veta mer om vinnaren av Lions internationella uppsatstävling, hur Lions och LCIF samlar in USD 15 miljoner till hjälp i Japan med mera. Läs vidare för senaste nyheterna och informationen från Lions Clubs International.

Flicka från USA vann Lions internationella uppsatstävling

Vinnare av uppsatstävlingenVi är glada att kunna tillkännage att Amy Elizabeth Bosko, en 12-årig flicka från Lisle, Illinois, skrev den vinnande uppsatsen i Lions internationella uppsatstävling år 2011. Domare valde hennes uppsats för dess konstnärlighet och tolkning av tävlingens tema, “Fredens styrka”. Som förstapristagare får Amy en utmärkelse och en check på USD 5 000. Hennes fadder, Villa Park Lions Club, delade nyligen ut priset till Amy. Läs bloggen.

Lions, LCIF samlar in USD 15 miljoner till hjälp i Japan

Lionmedlemmar runtom i världen fortsätter hjälpa Lions i Japan med deras katastrofhjälpsinsatser genom generösa donationer till LCIF. Det har gjort att vi fått in mer än USD 15 miljoner, vilket inkluderar USD 8 miljoner som Lions i Japan samlat in. LCIF har godkänt ett första anslag på USD 1,5 miljon till en speciell assistansfond för offren och som stöd till Lions driftcentra. Återstående donationer ska bistå med pågående katastrofinsatser och långsiktig återuppbyggnad. Läs uppdateringar från Lions i Japan.

Få de senaste nyheterna, foton och videor från internationella kongressen i Seattle

Den 4 juli 2011 samlas tusentals medlemmar i Seattle, Washington, USA för vår 94:e internationella kongress. Även om du inte deltar i årets evenemang kan Lions Clubs Internationals blogg hålla dig uppkopplad till de senaste uppdateringarna från Seattle. Från Nationsparaden och Globala ungdomsmusiktävlingen, till huvudtalaren Condoleezza Rice och valet av vår nya internationella president ger vår blogg dig tillgång till de senaste nyheterna, foton och videor från Seattle. Besök bloggen.

Stöd jubileumsmyntet Service i ett sekel

Lions Clubs International leder insatsen att prägla 400 000 amerikanska silverdollarmynt för att fira vårt 100-årsjubileum år 2017. Det ska bli spännande att fira 100 års service. Och det här myntet är första steget för att fira vårt hundraårsjubileum – och samla in miljoner till stöd för våra projekt för dem som har en synnedsättning, för ungdomar och för dem som drabbas av katastrofer. Ta reda på hur du kan delta i kampanjen.

Nya resurser för Lions synvårdsprogram (LEHP)

Du kan främja informationen om synvård och blindhetsprevention med nya resurser för Lions synvårdsprogram (LEHP), inklusive broschyrer, affischer, presentationer med mera. LEHP-materialet är ett samarbete med National Eye Institute/National Eye Health Education Program, och det är faktabaserat, professionellt och användarvänligt – perfekt för samhällsserviceprojekt för synvård, synsäkerhet och sjukdomar som kan orsaka synförlust eller blindhet. En ny verktygssats, "Prioritera synvård" finns nu ute.LIONS QUARTERLY

Lions Quarterly Picture

Titta på LQ och se hur lionmedlemmar hjälper runtom i världen.

HÖJDPUNKTER

Mobilapp för kongressen
Ladda ner vår mobilapp 2011 för de senaste kongressnyheterna.

Rädda synen
Läs om hur Bausch + Lomb och LCIF hjälper barn i Kina.

TÄVLINGAR

Fredsaffischtävling
Sponsra en fredsaffischtävling på din hemort.

EVENEMANG

Onlinekongressen
Se höjdpunkter, resultat och foton från vår internationella kongress år 2011.

Kalendarium
Ta del av kommande Lions-evenemang som er klubb kan främja lokalt.

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting