Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  E-newsletter  >  Lions Newswire

Lions Newswire

Newswire

I juli månads utgåva kan du lära dig hur man planerar ett projekt som förbättrar miljön, få information om vår nya internationella president, med mera. Läs vidare för senaste nyheterna och informationen från Lions Clubs International.

Hur man planerar ett miljöprojekt

I en stad i Wisconsin behövde den enda parken längs floden lite hjälp. Buskar och träd växte vilt och rabatterna behövde ansas. Janesville Noon Lions Club såg behovet och gick ihop med leomedlemmar och familjer för att göra en insats för hemorten. Läs om hur Lions genomförde projektet. Och få “Tips och verktyg” som kan användas för att genomföra ett liknande projekt på din hemort.

Pensionerad pilot från North Carolina Airline och flygvapnet vald till president för Lions Clubs International

Sid L. Scruggs IIIUnder vår internationella kongress år 2010 valde Lions Sid L. Scruggs till vår internationella president för 2010 - 2011. Sid är en lionmedlem från Vass, North Carolina, USA. Han är också en pensionerad officer och flygbolagspilot med examen från U.S. Naval Academy. President Scruggs internationella tema, A Beacon of Hope, fokuserar på att tjäna andra under hans presidentskap.

Lejonungeprogram för familjer hjälper barn lära sig värdet av frivilligarbete

Att tidigt komma i kontakt med frivilligarbete odlar en livslång hängivelse till att hjälpa behövande. Det är därför vi erbjuder Lions lejonungeprogram för familjer så att din familj kan engagera sig i din klubb. Det finns ett flertal programresurser, såsom en aktivitetshandbok du kan använda för att integrera barn under 12 år i klubben. En lejonungebroschyr främjar programmet för andra medlemmar. Och ett speciellt lejonungemärke med en tass finns för alla lejonungenivåer Besök vår webbsida för familjemedlemskap för mer information.

Projektet Nytt hopp: Lions i Minnesota hjälper krigsveteraner återknyta kontakten med sina familjer

Projektet Nytt hoppNär krigsveteraner återvänder hem efter månader eller år i strid har många svårt att återknyta kontakten med sina familjer. Lions arbetar för att ändra på detta genom ett samarbete med Minnesota Department of Veterans Affairs och tillhandahålla ett innovativt program. Läs vår blogg för en inblick i projektet Nytt hopp i Minnesota. Och se hur Lions hjälper krigsveteraner anpassa sig till ett liv hemma.

LIONS QUARTERLY

Titta på LQ videomagasin för juli och se hur Lions glädjer synskadade.

HÖJDPUNKTER

Lions Clubs Internationals blogg
Läs vår blogg för täta nyhetsuppdateringar från oss under månaden.

Lions Clubs iPhone-program
Ladda ner vårt iPhone-program för att hålla kontakt med oss.

TÄVLINGAR

Fredsaffischtävling
Läs om hur man sponsrar en 2010 - 2011 års fredsaffischtävling på din hemort.

EVENEMANG

Kalendarium
Ta del av kommande Lions-evenemang som er klubb kan främja lokalt.

Onlinekongressen
Se höjdpunkter, resultat och foton från vårt evenemang för år 2010.

CONNECT WITH US ONLINE

Join one or more of these online communities to network with other Lions. Share information, ideas and videos. And let the world know you're proud to be a Lion!

YouTube, Twitter, MySpace, Facebook, LinkedIn, Flickr


© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting