Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  E-newsletter  >  Lions Newswire

Lions Newswire

Newswire

I vår januariutgåva får ni kunskap om Familj- och vännermånaden, Lions onlineradio, den senaste Lions Quarterly och vad som kan förväntas på kongressen i Toronto.

Fira familj- och vännermånaden i april

lång smal bild på en stora skara människorIngenting är viktigare än familj och vänner. I april ska vi visa dem hur mycket de betyder för oss, och hur mycket er lionklubb betyder på hemorten. Familj- och vännermånaden i april är en möjlighet att bjuda in familj och vänner att lära sig, utföra hjälpinsatser och fira med er klubb. Anordna ett serviceprojekt, planera ett öppet hus eller kanske en picknick — ni bestämmer hur ni vill introducera familj och vänner till den klubb ni älskar. Ladda ner flygbladet Familj- och vännermånaden och berätta om den för medlemmarna redan i dag! Läs mer om Familj- och vänner på LCI:s webbplats.

Fototävling om miljö

Fototävlingen om miljö (EPC) för 2013 - 2014 är ett underbart sätt för lionmedlemmar runtom i världen att visa upp det vackra i vår naturliga miljö.  Alla multipeldistrikt uppmuntras att skicka in ett foto till den internationella tävlingen som hålls under 2014 års internationella kongress i Toronto. Många av EPC-fotona visas i LCI:s årliga väggalmanacka.  För mer information om tävlingen och för att köpa 2014 års almanacka, besök webbplatsen för Fototävlingen om miljö.

Lyssna på Lions onlineradio

Lions onlineradios logotypVår Lions Clubs internationella onlineradio streamar nu musik gratis för dig att njuta av! Lyssna på dina favoritsånger på stationer såsom Hitlåtar, Gamla favoriter, Countryhitlåtar och Klassisk country. Du kan också hålla dig uppdaterad om internationella nyheter som påverkar lionmedlemmar överallt.  Gå in på Lions radio direkt från LCI:s webbplats eller besök sidan Lions radio och välj en mediaspelare du gillar (Windows Media Player, Quicktime, Winamp osv.). Njut!

Kostnadsersättning för symposiet Lions service för barn

Ett Lions serviceför barn-seminarium är ett effektivt sätt att ta itu med hälso- eller utbildningsbehov bland fattiga barn i ert område. Anordna gärna ett seminarium för att utveckla ett lokal läs- och skrivkunnighetsprogram för barn. Seminareprogrammet Lions service för barn kan ge begränsad kostnadsersättning för godkända omkostnader haft för ett i förväg godkänt och kvalificerat seminarium.  Gå till riktlinjer, revisionsstadgar, ansökan med mera på seminarieprogramsidan för Lions service för barn.

Titta på januari månads utgåva av Lions Quarterly

Den senaste utgåvan av Lions Quarterly (LQ) videomagasin finns nu klar att se och ladda ner på Lions News Network. Se hur lionmedlemmar fortsätter att agera på tyfonen Haiyan, som ödelade Filippinerna i november. Lions på Island återställer miljön genom att plantera träd och gräs, medan Wisconsin Lions planerar ett lyckat delstatsevenemang ”Fyll bussen” som ger skolmaterial och böcker till behövande barn. Till sist kan ni få en förhandstitt på allt det roliga och spännande som väntar på 2014 års Lions internationella kongress i Toronto!

LIONS QUARTERLY

Titta på LQ och se hur lionmedlemmar hjälper offren för tyfonen Haiyan.

HÖJDPUNKTER

Presidentens serviceblogg

Läs om internationella presidenten Barry Palmers serviceaktiviteter runtom i världen.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

2014 - 2014 års fredsaffischsatser

Köp av Club Supplies från 15 januari

EVENEMANG

Sista datum för tidig kongressregistrering

10 januari 2014

Sista datum för registrering till Lions dag med FN

15 januari 2014

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

CONNECT WITH US ONLINE

Join one or more of these online communities to network with other Lions. Share information, ideas and videos. And let the world know you're proud to be a Lion!

YouTube, Twitter, MySpace, Facebook, LinkedIn, Flickr

SUBSCRIBE NOW!

Receive Newswire Every Month!


© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting