Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I vår utgåva för januari får du veta mer om 2013 - 2014 års fredsaffischtema, fototävling om miljö, 2013 års synvårdsprogram med mera.

Temat för 2013 – 2014 års fredsaffischtävling

FredsaffischtävlingenDet är ett nytt år och dags för ett nytt tema för fredsaffischtävlingen. Temat för tävlingen år 2013 – 2014 är "Vår värld, vår framtid". Samarbeta med din klubb och sponsra tävlingen på lokala skolor eller i ungdomsgrupper för att hjälpa till så att världen blir en fredligare plats. Fredsaffischsatser börjar säljas 15 januari av Club Supplies. Läs mer om tävlingen, och hur man beställer en sats. Läs också om Lions internationella uppsatstävling för synskadade skolelever.

Senaste utgåvan av Lions Quarterly

I den senaste Lions Quarterly (LQ) reagerar lionmedlemmar för att hjälpa boende på USA:s ostkust att komma tillbaka efter den förödande superstormen Sandy, Vita Huset ger ett erkännande till lionmedlemmar som Mästare på förändring och Lions på Hawaii värnar om naturen och befolkningen. Få även en förhandstitt på Hamburg – värd för Lions 96:e internationella kongress, och upptäck hur Lions och LCIF påverkar synvården i Madagaskar. Titta på LQ tillsammans med klubbens medlemmar, projektpartner och boende på din hemort. Videon finns på Lions News Network (LNN), YouTube och iTunes.

Internationell kongress Planera din semester i Hamburg

Internationella kongressen - Hamburg, TysklandDet finns många sevärdheter i samband med nästa internationella kongress i Hamburg, Tyskland. Fånga den lokala andan med en specialrundtur i hamnen. Besök den historiska fiskebyn Blankenese. Upptäck din familjs historia på BallinStadt Emigration Museum. Gör en magisk, historisk rundtur i Beatles fotspår. Det svåraste beslutet blir att bestämma sig för vad man ska göra varje dag! Alla rundturer leds av en expertguide och erbjuds med specialrabatt för lionmedlemmar och deras familjer. Börja planera redan i dag genom att besöka vår sida Lokala rundturer. Ta reda på mer om internationella kongressen, registrering, flygrabatter och  rundturer före och efter kongressen.

Synvårdsprogram för 2013

Letar du efter material till er nästa hälsomässa, informationsevenemang om synundersökningar eller synvård?  Lions synvårdsprogram (LEHP) innefattar professionellt skrivet material som ni kan använda.  Vi samarbetar med National Eye Institute/National Eye Health Education Program (NEI/NEHEP), och som ett resultat av detta erbjuder vi tre fantastiska program som ni kan använda.  Välj bland:  Göra synen till en hälsoprioritering, Åldersrelaterade ögonsjukdomar och tillstånd och Nedsatt syn.  Alla program innehåller ett instruktionsblad, en PowerPoint-presentation, talarhandbok, broschyrer med mera. Börja redan i dag att planera ert nästa lokala evenemang om synvård!

Delta i 2012 - 2013 års fototävling om miljö

Fototävling om miljöFototävling om miljö (EPC) erbjuder lionmedlemmar i hela världen en möjlighet att dela med sig av sitt engagemang för att värna om, bevara och förbättra miljön genom att fånga jordens naturliga skönhet med fotografering. Alla multipeldistrikt uppmuntras att skicka in ett foto till den internationella tävlingen som hålls under 2013 års internationella kongress i Hamburg. Distriktens tävlingsbidrag i form av ett foto måste vara multipeldistriktet tillhanda senast 15 januari 2013. Besök webbsidan för Fototävling om miljö för att få reda på hur man deltar och köpa en almanacka för 2013.

LIONS QUARTERLY

Lions Quarterly Picture

Titta på LQ och få veta hur Lions värnar om naturen på Hawaii.

HÖJDPUNKTER

Lions blogg

Läs vår blogg för artiklar, nyheter, foton och videor.

Digitala tidningen LION

Hela tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

Rapp-video inom programmet för läsinsatser

Läs om hur du kan delta.

Internationell uppsatstävling

Synskadade elever delar med sig av sina tankar om fred.

EVENEMANG

Lions dag med FN (LDUN)

Den 35:e årliga LDUN hålls 1 februari.


Evenemangskalendarium

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting