Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I vår januariutgåva får du veta mer om temat för vår fredsaffischtävling för 2012 - 2013, en ny app för Android-mobiler, vårt kommande evenemang Lions dag med FN med mera. Läs vidare för senaste nyheterna och informationen från Lions Clubs International.

Temat för 25:e fredsaffischtävlingen tillkännages

Lions internationella fredsaffischtävlingsvinnareHjälp oss fira 25-årsjubileum för Lions årliga internationella fredsaffischtävling genom att sponsra en lokal skola eller ungdomsgrupp för 2012 - 2013 års tävling. Temat för tävlingen är ”Föreställ dig fred”. Lions har gett miljoner pojkar och flickor en chans att uttrycka sina visioner om fred genom det här programmet. Fredsaffischsatser börjar säljas 15 januari av Club Supplies. Läs mer om tävlingen och hur man beställer en sats. Varje sats innehåller ett tävlingsformulär för årets Lions internationella uppsatstävling för synskadade elever som skriver på temat "Föreställ dig fred".

Ladda ner den nya Lions Clubs-appen för Android-mobiler

Håll dig uppdaterad om Lions Clubs International med din Android-mobil genom att ladda ner vår nya Lions Clubs-app. Med Lions Clubs-appen kan du få tillgång till videor från Lions Clubs International – och medlemmar runtom i världen – på YouTube. Foton från andra klubbar på Flickr. Lions Clubs Internationals Facebook-sida, webbplats, Hitta en klubb med mera. Håll dig uppdaterad om Lions Clubs Internationals nyheter och information – ladda ner LionsClubs-appen från Android Market nu.

Lions dag med FN år 2012 i New York

Kom med oss och hedra vårt historiska 67-åriga partnerskap med Förenta Nationerna (FN) under den 34:e årliga Lions dag med FN. Evenemanget äger rum den 16 mars 2012 i New York. Tidigare internationella presidenten Wroblewski välkomnar lionmedlemmar och internationella presidenten Tam, tillsammans med FN-talare som kommer att framhålla vikten av detta pågående samarbete. Andra höjdpunkter i programmet är utdelningsceremonin för Lions internationella fredsaffischtävling.  Läs mer om detta evenemang – och registrera dig för att delta.

Delta i 2011 - 2012 års fototävling om miljö

Fototävlingen om miljö är ett underbart sätt för lionmedlemmar runtom i världen att visa upp det vackra i vår miljö.  Vi inbjuder alla multipeldistrikt att skicka in ett foto till den internationella fototävlingen om miljö som äger rum under våra internationella kongress år 2012. Vi visar också upp många av fotona i almanackan från den årliga fototävlingen om miljö . Läs mer om 2012 års tävling – och hur man kan köpa almanackan för 2012.

Hjälp till att lindra hungersnöd på era hemorter

      Internationella presidenten Tam uppmuntrar oss att tro på att världen kan förändras när vi samlas som lionmedlemmar. I januari kan du göra en insats genom att delta i vår globala servicekampanj ”Lindra hungersnöd”. Inom ramen för denna kampanj ger vi resurser för att hjälpa dig bedöma de lokala behoven, samla ihop er i klubben och planera ett projekt. Fundera över att anordna en lokal insamling av mat och dela ut matkorgar till behövande familjer, eller plantera en grönsaksträdgård på en skola. Ta reda på mer om projektresurser

LIONS QUARTERLY

Lions Quarterly Picture

Titta på LQ för att se hur Lions tacklar en fråga som berör en miljard människor.

HÖJDPUNKTER

Nytt roligt servicemeddelande
Sprid våra nya servicemeddelanden – och hjälp till att locka nya medlemmar.

Lions blogg
Läs vår blogg för att få nyhetsuppdateringar under månaden.

TÄVLINGAR

Internationell tävling
Anmäl ert nyhetsbrev, er samlarnål, ert tygmärke eller er webbplats i dag.

EVENEMANG

Internationella kongressen 2012
Få all information om 2012 års kongress i Busan, Sydkorea.

Kalendarium
Ta del av kommande Lions-evenemang som er klubb kan främja lokalt.

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting