Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I februari månads utgåva får du veta mer om Lions globala lunchstafett, 2014 - 2015 års fredsaffischtävlings tema, månaden för ögondonationskampanjen med mera.

Delta i Lions globala lunchstafett!

Almanacksbild på lunchstafettenFira Familj- och vännermånaden i april genom att delta i Lions globala lunchstafett den 4 april. Det här är ett internationellt evenemang som pågår i 24 timmar. Evenemanget sammanför lionmedlemmarnas familjer och vänner i deras lokala samhällen med lionmedlemmarnas familjer och vänner runt om i världen. Missa inte den här speciella dagen med mat, familj och nöjen! Lär er mer om Lions globala lunchstafett och våra speciella lunchstafettävlingar, och börja sedan planera ert lunchevenemang i dag!

2014 - 2015 års fredsaffischtävling Fred, kärlek och förståelse

Det nya temat för den 27:e Lions årliga internationella fredsaffischtävling är “Fred, kärlek och förståelse”. För att sponsra en fredsaffischtävling för barn på er hemort, beställ en fredsaffischsats genom Club Supplies (artikelsökning: fredsaffischsats) eller ladda ner beställningsformuläret. Varje sats innehåller en officiell handbok och regler, flygblad för deltagare, diplom med mera. Tävlingen är ett fantastiskt sätt att engagera hemorten och uppmuntra barn att uttrycka sina tankar om fred genom konst. Besök LCI:s webbplats för mer information.

Planera ett hörselprojekt för Internationella hörselvårdsdagen

Foto av kvinna som får hörseltestNedsatt hörsel är det ledande sensoriska handikappet i världen. Enligt Världshälsoorganisationen lever mer än 360 miljoner människor med handikappande hörselnedsättning, och 32 miljoner är barn. Den 3 mars ger Världshälsoorganisationens Internationella hörselvårdsdag ett tillfälle att öka kännedomen och genomföra samhällsbaserade aktiviteter för att främja öron- och hörselvård. Överväg att samarbeta med er Lions hörselstiftelse, hörselvårdspersonal, landets audiologförening och lokala skolor för att genomföra hörselundersökningar för ungdomar och vuxna. Anordna en presentation om att förhindra hörselförlust genom för höga ljudnivåer, eller ge en hörapparat till någon behövande. Besök Hörselprogramsidorna på vår webbplats för mer information.

Mars är månaden för ögondonationskampanjen

Logotypen för Lions ögonbankerLionmedlemmar, ni kan ha en nyckelroll i att marknadsföra vikten av ögondonation och dess livsförändrande effekter för dem som får en ny hornhinna. Kontakta närmaste Lions ögonbank för att få veta mer om att engagera sig i utbildningsaktiviteter, evenemang för samhällsinformation, donatorerkännandeceremonier och andra evenemang. Läs om hur man registrerar sig som ögondonator, bjud in en talare från en ögonbank till ett klubb- eller distriktsevenemang, eller anordna en insamling för er närmaste ögonbank. För mer information om hornhinnedonationer och synräddande transplantationer, gå till Eye Bank Association of America:s Vanliga frågor.

Skicka ett pressmeddelande och få publicitet om klubben

Marknadsför klubben i lokala media genom att skicka ut ett pressmeddelande! Lions Clubs Internationals pressmeddelandemallar finns för nedladdning på LCI:s webbplats. Ladda bara ner lämpligt pressmeddelande, byt ut den feta texten mot information om er klubb och skicka den till er lokala tidning eller radiostation. Våra mallar innefattar pressmeddelanden för att rekrytera nya medlemmar, berätta om nya charterklubbar, främja serviceprojekt och insamlingar med mera. Besök LCI:s sida med exempel på pressmeddelanden för att komma igång.

LIONS QUARTERLY

Lions Quarterly Picture

Titta på LQ och få veta hur Lions “fyllde bussen” med skolmaterial för elever.

HÖJDPUNKTER

Presidentens serviceblogg

Läs om internationella presidenten Barry Palmers serviceaktiviteter runtom i världen.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

Fred, kärlek och förståelse

Köp 2014 - 2015 års fredsaffischsatser

EVENEMANG

Registrera dig till den internationella kongressen

4 - 8 juli 2014 i Toronto

Familj- och vännermånad

I april visar ni familj och vänner vad det betyder att vara lionmedlem.

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

Kontakta oss online

YouTubeTwitterLions Clubs Instagram PhotosFacebookLinkedInFlickr

SUBSCRIBE NOW!

Receive Newswire Every Month!

Laptop

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting