Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  E-newsletter  >  Lions Newswire

Lions Newswire

Newswire

I februari månads utgåva får du veta mer om Lions månad för ögondonationskampanj, titta på videor om internationella kongressen i Hamburg och LCIF-donationer med mera

Internationella kongressen, förhandsvideo

Internationella kongressen - Hamburg, TysklandFå en förhandstitt på livet kulturen i Hamburg, Tyskland, värdstad för Lions Clubs Internationals 96:e kongress 5 - 9 juli 2013. Deltagarna kan delta i plenarsessioner i O2 World Arena, se internationella Nationsparaden längs den vackra Inner Alster Lake och besöka en europeisk Lions-marknad mitt i staden. Titta på internationella kongressens förhandsvideo för att se vad som väntar lionmedlemmarna i Hamburg!

#LionsEverywhere på Instagram

Lions Clubs International finns nu på Instagram, den populära mobilappen som gör att man kan dela foton direkt på sin smartphone. Följ @LionsClubs på Instagram och titta på en flod av foton från lionmedlemmar runtom i världen. Om du vill lägga upp bilder och visa alla att er klubb gjort en insats, ladda ner Instagram-appen, ta bilder på klubbens aktiviteter och evenemang, och dela dem med hjälp av taggen #LionsEverywhere. Och glöm inte att koppla upp dig till lionmedlemmar online!

Månaden för ögondonationskampanj

Mars är månaden för ögondonationskampanjenMars är månaden för ögondonationskampanjen. Det är en speciell tid att hedra donatorer och deras familjer för den fantastiska gåvan - synförmåga - som förbättrar livet för dem som får en hornhinna. Transplantationsprocessen är beroende av den ovärderliga hornhinnedonationen från en person till en annan. Donerade ögon behövs också för forskning och utbildning. Genom Lions Clubs ögonbanker kan du hjälpa till att återställa synen för barn och vuxna som behöver värdefull ögonvävnad. Kontakta din lokala ögonbank i dag för att hjälpa till att sprida information på hemorten om hur viktigt det är med ögondonationer. Läs våra Vanliga frågor för mer information om hornhinnetransplantationer.

Maximera medlemsantalet genom att använda LCI:s material

Är du en motiverad och medlemsinriktad lionmedlem? Är du medlem av GMT:s team för klubbtillväxt och klubbframgångar, medlemsordförande i en klubb eller distriktsguvernör med visionära mål? Arbeta smartare, inte hårdare, genom att använda de många medlemsresurser som finns att få genom LCI.  Broschyrer, affischer, böcker med mera finns för att inspirera och leda er klubb till framgångar. Medlemstillväxt och mer nöjda medlemmar finner du med bara ett klick.

Gör en donation tilll LCIF och gör en viktig insats

Lions Clubs International FoundationAlla donationer till Lions Clubs International Foundation (LCIF) hjälper till att förändra en människas liv. LCIF-anslag bekostar Lions-projekt runtom i världen som återupprättar liv efter en katastrof, förbättrar barns syn, ger rent vatten till samhällen och mycket annat. Titta på LCIF:s gåvovideo och se hur en donation verkligen betyder så mycket. För att donera nu, besök LCIF:s donationssida.

LIONS QUARTERLY

Titta på LQ och få veta hur Lions förbättrar synen på Madagaskar.

HÖJDPUNKTER

Lions blogg

Läs vår blogg för artiklar, nyheter, foton och videor.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

Rapp-video inom programmet för läsinsatser

Läs om hur du kan delta. Sista datum är 1 mars.

Fototävling om miljö

Sista datum för att skicka in multipeldistrikts bidrag är 1 mars.

EVENEMANG

Kalendarium

 

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.


© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting