Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  E-newsletter  >  Lions Newswire

Lions Newswire

Newswire

I vår utgåva för februari får du information om pågående hjälpinsatser i Haiti, temat för vår uppsatstävling för 2012 - 2013, en ny video med en förhandstitt inför 2012 års internationella kongress med mera. Läs vidare för senaste nyheterna och informationen från Lions Clubs International.

Lions och LCIF fortsätter hjälpa i Haiti två år efteråt

Hjälp i Haiti två år senareLCIF hedrade tvåårsminnet av jordbävningen i Haiti med ett flertal utvecklingsprojekt. LCIF öppnade nyligen den enda sjuksköterskeskolan i landet. LCIF arbetar också med att färdigställa bostäder i stadsdelen Cite Soleil i Port-au-Prince. Dessa projekt har möjliggjorts tack vare lionmedlemmars generositet runtom i världen. Hittills har Lions donerat mer än USD 6 miljoner till stöd för våra hjälpinsatser i Haiti. Läs pressmeddelandet.

Lions internationella uppsatstävling hjälper synskadade elever föreställa sig fred

För tredje året kan Lions erbjuda synskadade elever i åldrarna 11 - 13 en möjlighet att uttrycka sina känslor om fred genom Lions internationella uppsatstävling. Stöd lokala synskadade ungdomar och främja er klubb genom att kontakta lokala skolor för att få tag på intresserade ungdomar. Förstapristagaren vinner en utmärkelse och 5 000 dollar. Tävlingens tema är "Föreställ dig fred". Alla uppsatser måste skickas in på engelska med ett ifyllt tävlingsformulär. Läs om tävlingen och ladda ner fullständiga regler och ett tävlingsformulär.

Internationella kongressen, förhandsvideo

2012 års internationella kongress | Busan, SydkoreaNu är det snart dags igen! I mer än 90 år har lionmedlemmar från hela världen delat nöje och kamratskap på vår internationella kongress. Vi hoppas att du är med oss 22 - 26 juni 2012 i Busan, Sydkorea för att njuta av kongressens höjdpunkter såsom den spektakulära Nationsparaden, spännande plenarsessioner och den unika kulturen, charmen och varma gästvänligheten i vår värdstad. Få en förhandstitt på årets evenemang – och se vår nya förhandsvideo till kongressen.

Mars månads information om ögondonation

Onlineverktyg och resurser för klubbprojekt

Vår webbplats har värdefulla verktyg och resurser som du kan använda för att planera serviceaktiviteter. Oavsett om din klubb deltar i ett samhällsevenemang, anordnar en matkampanj eller samlar in glasögon kan våra Aktivitets- och programpublikationer hjäpa dig att komma igång. Du kan även hitta mer programinformation och projektidéer i avsnittet Planera projekt på vårt Medlemscenter. Och se till att använda våra PR-verktyg och mallar för att berätta på hemorten om era serviceaktiviteter.

LIONS QUARTERLY

Titta på LQ och se hur Lions i Indien hjälper barn vars föräldrar sitter i fängelse.

HÖJDPUNKTER

Nytt roligt servicemeddelande
Sprid våra nya servicemeddelanden – och hjälp till att locka nya medlemmar.

Lions blogg
Läs vår blogg för att få nyhetsuppdateringar under månaden.

TÄVLINGAR

Fototävling om miljö
Skicka in multipeldistriktets fotobidrag senast 1 mars 2012.

Internationell tävling
Anmäl ert nyhetsbrev, er samlarnål, ert tygmärke eller er webbplats i dag.

EVENEMANG

Lions dag med FN
Registrera dig för att delta i årets evenemang i New York den 16 mars 2012.

Kalendarium
Titta igenom kommande Lions-evenemang och sista datum.


© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting