Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  E-newsletter  >  Lions Newswire

Lions Newswire

Newswire

I december månads utgåva får du veta mer om Lions hjälparbete i Filippinerna efter tyfonen Haiyan, Lions dag med FN, tidig registrering till kongressen i Toronto med mera.

Bidra till hjälpinsatserna på Filippinerna

Donera nu till LCIF, knappFolket på Filippinerna håller fortfarande på att återhämta sig efter den förödande tyfonen som drabbade dem i november. Lions Clubs International Foundation har samlat in mer än USD 500 000 till hjälpinsatser. Mer än 12 000 filippinska lionmedlemmar i 380 klubbar arbetar på att återuppbygga förstörda samhällen. Och klubbar runtom i världen har erbjudit sitt stöd. Men det återstår fortfarande mycket arbete och Lions kommer att vara kvar där tills jobbet är avslutat. ”Vi är kanske inte de första som agerar i områden som drabbats av katastrofer, men när TV-kamerorna är borta kommer lionmedlemmarna dit och vi fortsätter vårt arbete under flera år efteråt”, säger internationella presidenten Barry Palmer, som besökte Manila bara 48 timmar efter att tyfonen slagit till. Hjälp till med de massiva återuppbyggnadsinsatserna i Filippinerna genom att donera i dag! För de senaste uppdateringarna, besök Lions blogg.

Sista datum för tidig registrering närmar sig – Registrera dig nu till 2014 års LCICon i Toronto

Den 10 januari är sista datum för registrering till internationella kongressen till lägsta avgiften USD 110 – en besparing på mer än 35 % jämfört med fulla registreringsavgiften! Se till att du bokar hotell genom LCI. Som en uppmuntran erbjuder LCI en minnesgåva till medlemmar som bokar sina hotellrum genom LCI med det ännu finns rum kvar.   

Toronto är Kanadas största och mest kosmopolitiska stad. Upptäck många fantastiska stadsdelar som alla har sin egna anda, samt dess stora stad under mark. Alla kongressevenemang anordnas bekvämt i hjärtat av Torontos centrum. Oavsett om du är ny eller medlem sedan lång tid tillbaka finns det något för alla lionmedlemmar att ha glädje av. Registrera dig nu!

Lions och Matteos dröm i 2014 års Rosparad

Matteos dröm, fotoUpprop till alla lionmedlemmar Hjälp till att sprida budskapet om Lions deltagande i 2014 års nyårsdagsturnering med Rosparaden i Pasadena, Kalifornien. Paradens tema är "Drömmar blir verklighet", och Lions valde Matteos dröm som bidrag för att visa vad Lions gör. Titta på vår video för att få historien bakom Matteos dröm, en park för barn med alla förmågor byggd av 45 lionklubbar och 3 000 frivilliga på åtta dagar. Den här historien visar vad vi som lionmedlemmar kan göra varje dag: Låt drömmar förverkligas. Vi ber att alla lionmedlemmar runtom i världen tar del av vår video tillsammans med minst en vän utanför sin klubb via e-post, Facebook eller Twitter med hashtaggarna #MatteosDream och #RoseParade. Läs vår blogg, Facebook och Twitter för fler historier inför Rosparaden.

Lions Dag med FN 2014

Lions dag med FN, logotypKom med och fira det långtgående partnerskapet med FN under den 36:e årliga Lions dag med FN (LDUN) som hålls lördagen den 15 februari 2014 i New York City. Detta evenemang ger oss möjlighet att tänka på våra organisationers gemensamma mål, de många prestationer som samarbetet har resulterat i samt vårt gemensamma engagemang att tillgodose humanitära behov runtom i världen. Besök vår webbplats för mer information och Registrera dig i dag.

Arbeta tillsammans för att lindra hungersnöd

Tillgång till näringsrik mat har en positiv inverkan på synhälsa, diabetesprevention och kontroll, mödrars och barns hälsa, barns utveckling, de äldres välmående med mera.  När vi ger mat till hungrande familjer bygger vi upp starkare samhällen. Våra partner från Global Foodbanking Network och Feeding America delade nyligen med sig av sätt för Lions att bekämpa hungersnöd genom webinariet ”Samarbeta för att bekämpa hungersnöd”. Gå in till presentationen på sidan Serviceaktivitetswebinarier och få veta mer om matbanksaktiviteter och projektidéer på er hemort. Kom ihåg att rapportera era projekt för LIndra hungersnöd i december och januari, och under hela året, genom att använda MyLCI.  Hjälp till att ge mat till behövande familjer.

LIONS QUARTERLY

Titta på LQ och få veta mer om hur lion- och leomedlemmar i Hawaii tar kontakt med unga flickor i Afghanistan.

HÖJDPUNKTER

Presidentens serviceblogg

Läs om internationella presidenten Barry Palmers serviceaktiviteter runtom i världen.

Video med höjdpunkter från kongressen

Beställ ditt exemplar i dag och återupplev allt spännande i Hamburg.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

2013 - 2014 års fredsaffischtävling

Gör reklam för klubbens tävling och årets tema, ”Vår värld, vår framtid”.

EVENEMANG

Lions ögonbanksvecka

Den 2 - 8 december 2013

Internationella leodagen

Den 5 december 2013

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

CONNECT WITH US ONLINE

Join one or more of these online communities to network with other Lions. Share information, ideas and videos. And let the world know you're proud to be a Lion!

YouTube, Twitter, MySpace, Facebook, LinkedIn, Flickr

SUBSCRIBE NOW!

Receive Newswire Every Month!


© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting