Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  E-newsletter  >  Lions Newswire

Lions Newswire

Newswire

I utgåvan för december får du veta mer om rabatt vid tidig registrering till 2012 års kongress, hur ny serviceinformation sprider nyheter om Lions, våra jordbävningshjälpinsatser i Turkiet med mera. Läs vidare för senaste nyheterna och informationen från Lions Clubs International.

Registrera dig till kongressen före 31 december och spara.

2012 års internationella kongress -- Busan, SydkoreaKliv in i "Världen för Lions Clubs Internationals kongress" och du kommer till en plats med kamratskap och där vi har roligt när vi träffas i Busan för vår 95:e kongress 22 - 26 juni 2012. Busan är Sydkoreas näst största stad och en växande hamnstad som lockar besökande från hela världen med sina vackra badstränder, moderna hotell, kulturplatser med mera. Mer än 15 500 lionmedlemmar från hela världen har redan registrerat sig, så det ser ut som om Busan blir en av våra största kongresser någonsin! Registrera dig före 31 december 31 och få rabatt för tidig registrering och försäkra dig om ett billigt hotellrum nära kongresscenter.

Dela med dig av nya servicemeddelanden med vänner, familjen och lokala media.

Som en del av våra pågående PR-insatser kan vi stolt framhålla att det finns fyra nya servicemeddelanden som på ett fräscht och roligt sätt visar vad Lions är. Tre av dessa servicemeddelanden bygger på ett safari-tema som använder humor för att visa tittarna hur Lions hjälper andra genom syn-, mat- och miljöprojekt. Det fjärde servicemeddelandet har ett flygplatstema kring en maskin för säkerhetsröntgen som visar tittarna att vi alla har "en liten Lion" (ett lejon) inom oss. Visa servicemeddelanden nu – och se till att dela dem med familj, vänner och lokala media.

Lions gör insatser för jordbävningsoffer i Turkiet

Jordbävning i TurkietVid en jordbävning i Turkiet nylligen omkom hundratals personer, mer än 1 300 skadades och stora skador uppstod på byggnader. Lions ger hjälp och tröst till dem som drabbades av katastrofen. LCIF godkände ett katastrofanslag för Lions hjälpinsatser. Våra medlemmar använder dessa medel till förnödenheter såsom mat och vatten. Läs bloggen.

Lions i partnerskap för att plantera 1,5 miljoner träd i Kenya

Vi har gått samman med The Aga Khan Development Network för att plantera 1,5 miljoner träd i Kenya, ett land som har bland de högsta siffrorna för skogsavverkning i Afrika. Internationella presidenten Wing-Kun Tam och Prince Hussain Aga Khan tillkännagav partnerskapet förra månaden under en trädplanteringsceremoni i Nairobi City Park. Läs pressmeddelandet.

Lions kan ge hopp och hjälp till behövande barn

LIONS QUARTERLY

Titta på LQ för at se hur ett Lions-evenemang i Alabama spänner över generationer.

HÖJDPUNKTER

Rockin’ the Vest
Sprid vår rapvideo – och hjälp till att locka nya medlemmar.

Lions blogg
Läs vår blogg för att få nyhetsuppdateringar under månaden.

TÄVLINGAR

Internationell tävling
Anmäl ert nyhetsbrev, er samlarnål, ert tygmärke eller er webbplats i dag.

Fototävling om miljö
Anordna en tävling på klubbnivå för att visa naturens skönhet.

EVENEMANG

Kalendarium
Ta del av kommande Lions-evenemang som er klubb kan främja lokalt.


© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting