Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I vår utgåva för december får du veta hur internationella presidenten Sid Scruggs hjälpte till att fira Världssyndagen i Japan, om vår Lions dag med FN för 2011 i New York City – och i Nairobi, Kenya – med mera. Läs vidare för senaste nyheterna och informationen från Lions Clubs International.

Presidentens serviceblogg: Lions Världssyndag i Japan

Världssyndagen Varje år i oktober firar vi Lions Världssyndag genom att sponsra ett internationellt evenemang som fokuserar på att förhindra blindhet och bevara synen. Internationella presidenten Sid Scruggs reste till Osaka, Japan för att fira årets evenemang 7 - 8 oktober 2010. Under festligheterna sponsrade Lions från distrikt 335-B flera aktiviteter, inklusive kontaktverksamhetsevenemang vid Nippon Lighthouse for the Blind, och man invigde en ny funktion för synskadade besökare på ett lokalt zoo. Läs presidentens serviceblogg och få insyn bakom scenen vid detta inspirerande evenemang.

Lions dag med FN 2011 i New York och Nairobi

Den 33:e årliga Lions dag med FN (LDUN) kommer att äga rum den 18 mars 2011 i New York City. Under evenemanget framträder internationella presidenten Scruggs, tidigare internationella presidenten Wroblewski, FN-ambassadörer/talare och vi genomför prisutdelningsceremonin för den internationella fredsaffischtävlingen. I år har vi även ett satellitevenemang i Kenya under värdskap av förste vice-presidenten Wing-Kun Tam, där vi visar upp Lions arbete tillsammans med FN-kontoren i Nairobi. Besök vår LDUN-webbsida för mer information.

Kampanjresultat för "Engagera ungdomar"

Engagera ungdomar

Under globala servicekampanjen Engagera ungdomar i augusti anordnade Lions projekt som ungdomar kan relatera till – och uppmuntrade dem att bidra i planeringsprocessen. Det glädjer oss att kunna rapportera att mer än 850 lionklubbar i 60 länder deltog i kampanjen att engagera ungdomar att hjälpa till på sina hemorter. Vi fick rapporter om mer än 1 200 projekt med totalt mer än 87 000 tjänstetimmar av lionmedlemmar som gav lokala ungdomar chansen att lära sig värdefulla livsfärdigheter medan de betonade sin serviceroll. Få mer information om våra globala servicekampanjer.

Registrera dig för deltagande i den internationella kongressen i Seattle

Kliv in i "Världen för Lions Clubs Internationals kongress" och du kommer till en plats med kamratskap och där vi har roligt när vi träffas i Seattle, Washington, USA 4 - 8 juli 2011 för vår 94:e kongress. Medan du är i Seattle, besök Boeing-fabriken, Pike Place Market, vinlandet eller åk på en kryssning runt Puget-sundet. Se också fram emot spännande resor till Kanada och Alaska. Läs mer om dessa och andra rundturer. Registrera dig före 31 december för att få rabatt för tidig bokning och prisvärda hotellrum nära kongresscenter. Registrera dig i dag för att delta i internationella kongressen!

Ny tjänstemannastruktur för klubbfilialer

Klubbfilialprogrammet erbjuder personer som ser ett behov av att hjälpa till på hemorten, men har färre än 20 medlemmar, chansen att bilda en klubbfilial med fem eller fler medlemmar. Den 1 juli 2010 godkände Lions Clubs Internationals styrelse en tjänstemannastruktur för att hjälpa till att förbereda klubbfilialer på en omvandling till traditionella lionklubbar. Med den nya strukturen kan klubbfilialer välja en president, sekreterare och kassör. För mer information, kontakta Membership Programs and New Clubs Marketing Department.

LIONS QUARTERLY

Lions Quarterly Picture

Titta på LQ videomagasin för att se hur Lions omvandlar skräp till en modetrend.

HÖJDPUNKTER

Lions Clubs Internationals blogg
Läs vår blogg för att få nyhetsuppdateringar från Lions Clubs International under månaden.

Serviceaktivitetsrapport
Läs om den nya och förbättrade serviceaktivitetsrapporten.

TÄVLINGAR

Internationell tävling
Anmäl ert nyhetsbrev, er samlarnål, ert tygmärke eller er webbplats i dag.

Fototävling om miljö
Skicka in multipeldistriktets fotobidrag senast 1 mars 2010.

EVENEMANG

Kalendarium
Ta del av kommande Lions-evenemang som er klubb kan främja lokalt.

Lions ögonbanksvecka
Fira de värdefulla synräddande tjänster som Lions ögonbanker tillhandahåller.

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting