Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I vår utgåva för augusti får du lära känna vår nya internationella president, läsa om vårt fjärde år i följd med medlemstillväxt, höjdpunkter från 2011 års internationella kongress i Seattle, med mera. Läs vidare för senaste nyheterna och informationen från Lions Clubs International.

Företagsledare från Hongkong vald till president för Lions Clubs International

Tam valdUnder 2011 års internationella kongress valde medlemmarna Wing-Kun Tam till vår internationella president för 2011 - 2012. Tam är en lionmedlem från Hongkong Special Administrative Region (SAR), Kina. Han är också ordförande för en global grupp flygtransportbolag – och den första personen från Kina som tjänar som internationell president för världens största serviceklubbsorganisation. Läs bloggen.

Lions Clubs Internationals fjärde år i följd med medlemstillväxt

Det är med glädje vi kan rapportera att Lions Clubs International har upplevt vårt fjärde år i följd med medlemstillväxt. Många frivilligorganisationer ser medlemsantalet minska allt mer. Men 2010 - 2011 var första gången på nästan 20 år som världens största serviceklubbsorganisation har registrerat fyra år i följd med medlemstillväxt. Tillväxt bland både kvinnor och familjemedlemmar är viktiga faktorer som driver denna ökning. Läs pressmeddelandet.

Lionmedlemmar intar Seattle under 2011 års internationella kongress

2011 års paradFörra månaden samlades mer än 15 000 av våra medlemmar i Seattle, Washington, USA för att delta i vår 94:e internationella kongress. Och vi har samlat de bästa artiklarna från årets evenemang på Lions Clubs Internationals blogg. Besök vår blogg för att se höjdpunkter från evenemanget såsom den spektakulära Nationsparaden, huvudtalaren Condoleezza Rice, vinnarna av den globala ungdomsmusiktävlingen och en samling videohöjdpunkter filmade på plats i Seattle.

Delta i vår globala servicekampanj för ungdomar i augusti

Med tanke på det huvudsakliga temat på internationella presidenten Tams kampanj "Jag tror" ber han lionmedlemmarna att tro på värdet av att ge tillbaka – och att varje person verkligen kan göra en insats. För att fira de unika gåvor vi alla bidrar med i vår strävan att tjäna andra har lionmedlemmarna chansen att delta i fyra speciella globala servicekampanjer under året. Läs om vad du kan göra under augusti för att engagera och samla ungdomarna i vårt samhälle.

Bygg en bättre klubb med seminariet för klubbens excellensprocess

Vill er klubb lära sig mer om service, klubbledning och liknande ämnen? Ni kanske kan tänka er att delta i ett fyrstegs, instruktörslett seminarium för klubbens excellensprocess (CEP). Vi uppmuntrar er att titta närmare på CEP och sedan prata inom klubben om att delta. Om klubben är intresserad av ett CEP-seminarium, kontakta er zonordförande, distriktsguvernör eller GMT-områdesledare för mer information.LIONS QUARTERLY

Lions Quarterly Picture

Titta på LQ för att se hur Lions i Marocko får barn att le.

HÖJDPUNKTER

Globalt medlemsteam
Läs om hur vår samordnare för GMT-multipeldistrikt eller distrikt kan hjälpa till att öka klubbens service och öka antalet medlemmar.

Minnesmynt
Stöd den här kampanjen för att fira vårt hundraårsjubileum.

TÄVLINGAR

Fredsaffischtävling
Sponsra en fredsaffischtävling på din hemort.

EVENEMANG

Onlinekongressen
Se resultat och resurser från 2011 års evenemang.

Kalendarium
Ta del av kommande Lions-evenemang som er klubb kan främja lokalt.

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting