Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I vår utgåva för augusti får du lära dig planera ett projekt som hjälper barn med rörlighetsproblem, får information om “Presidentens serviceblogg” med inlägg av president Sid Scruggs med mera. Läs vidare för senaste nyheterna och informationen från Lions Clubs International.

Hur man planerar ett projekt som hjälper barn med rörlighetsproblem

Många handikappade barn går miste om glädjen att vara barn. Lions i Australien bestämde sig för att hjälpa behövande barn genom att tillhandahålla rörelseutrustning som Hart Walkers och Freedom Wheels som ger handikappade barn en chans att gå och cykla. Läs om hur Lions genomförde projektet. Och få “Tips och verktyg” som kan användas för att genomföra ett liknande projekt på din hemort.

Presidentens serviceblogg

Sid L. Scruggs III

Lionmedlemmars användning av sociala media såsom Facebook och Twitter fortsätter att växa. Och vi är glada att kunna tillkännage det senaste tillägget till våra insatser för sociala nätverkskontakter – “Presidentens serviceblogg” med inlägg.

Under president Sid Scruggs officiella besök vill han att lionmedlemmar ska genomföra ett speciellt betydelsefullt serviceprojekt. Och han kommer att lägga ut direktrapporter från dessa projekt runtom i världen på vår blogg. Läs Sids första inlägg – med bland annat en inblick bakom scenen från hans första officiella besök som internationell president.

Lions Clubs tredje raka år med medlemstillväxt

Medan många frivilligorganisationer ser en nedgång i antalet medlemmar har Lions Clubs International just fått vår största medlemstillväxt sedan 1992. Det här är också första gången på nästan 20 år som vi har ökat antalet medlemmar tre år i rad. Tillväxten bland både kvinnor och familjemedlemmar är viktiga faktorer som driver denna ökning. Läs pressmeddelandet.

Delta i augusti månads ungdomsservicekampanj

UngdomsservicekampanjFokus för årets internationella presidentens tema "A Beacon of Hope" (En strimma av hopp) är hjälpinsatser. För att visa styrkan med vårt globala nätverk kan alla lionmedlemmar delta i fyra speciella servicekampanjer under året. Läs om hur man deltar i vår ungdomsservicekampanj under augusti – och engagera unga människor i samhällsservice.

Se videor från internationella kongressen på YouTube

Även om du inte kunde åka till Sydney kan du ändå njuta av allt spännande under årets kongress. Besök vår YouTube-kanal och se höjdpunkter från evenemangen inklusive en video från:

  • Den fantastiska nationsparaden,
  • Fredsaffischtävlingens vinnare Yu-Min Chen,
  • Och tusentals lionmedlemmar som njuter av festligheterna i Sydney.

Medan du är inne där kan du också prenumerera på vår YouTube-kanal – och bli först med att få veta när vi lägger ut nya videor. Se videor nu.

LIONS QUARTERLY

Lions Quarterly Picture

Se LQ videomagasin för att se hur lionmedlemmar hjälper unga musiker njuta av ett läger och kultur i Österrike.

HÖJDPUNKTER

Seminarieresurser
Ladda ner presentationer från internationella kongressen.

TÄVLINGAR

Fredsaffischtävling
Sponsra en 2010 - 2011 års fredsaffischtävling i hemstaden.

Global musiktävling för ungdomar
Se vem som vann förstapriset i Sydney.

EVENEMANG

Kalendarium
Ta del av kommande Lions-evenemang som er klubb kan främja lokalt.

Internationella kongressen 2011
Få all information om 2011 års kongress i Seattle.

Kontakta oss online

YouTubeTwitterLions Clubs Instagram PhotosFacebookLinkedInFlickr

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting