Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  E-newsletter  >  Lions Newswire

Lions Newswire

Newswire

I vår utgåva för augusti får du veta mer om två globala servicekampanjer, internationella kongressens höjdpunkter på DVD, ledarskapsresurscenter med mera.

Beställ internationella kongressens höjdpunkter på DVD.

Hamburg-kongressens logotypOavsett om du deltog i den 96:e internationella kongressen i Hamburg, Tyskland, förra månaden eller höll dig uppdaterad via Facebook, Twitter och onlinekongressen, kan kongressens höjdpunkter på DVD låta dig uppleva och dela allt det spännande om och om igen. Det 15 minuter långa montaget med musik innehåller färgglada scener från Nationsparaden, plenarsessioner, kongressaktiviteter med mera. Fyll i beställningsformuläret för att beställa ditt exemplar (förväntas finnas i september 2013). Man kan också se videor på LCI YouTube channel.

Engagera våra ungdomar i augusti

Den här månadens globala servicekampanj uppmuntrar lionmedlemmar att engagera ungdomarna på hemorten i serviceaktiviteter. Genom att samarbeta med ungdomar så att de utvecklar och leder projekt kan de få värdefulla färdigheter som hjälper dem att uppfylla sina drömmar. Projekt som engagerar våra ungdomar, såsom miljöstädning, bokinsamlingar, sätta samman vårdpaket för hemlösa, hjälpa till på läger för personer med särskilda behov, läxläsning efter skolan med mera. Besök sidan Engagera våra ungdomar för fler idéer och resurser.

Börja planera för kampanjen “Syn till alla”

Syn till allaLions har en imponerande historia både vad gäller att förhindra synförlust och att hjälpa blinda eller synskadade. Under oktober kan lionmedlemmar runtom i världen göra en ännu större insats genom Syn för alla som är en global servicekampanj. Resurser innefattar en planeringshandbok, ett projektidéblad med mera. Använd också gärna material och publikationer för Lions synvårdsprogram för att hjälpa till att förhindra synförlust och främja kunskap och ögonsjukdomar och tillstånd som gulafläckendegenerering, ögonsjukdomar orsakade av diabetes, grönstarr, gråstarr och dålig syn i allmänhet. Rapportera er service via vår online serviceaktivitetsrapport.

Nyheter i Ledarskapsresurscentret

Om du inte har besökt visited theLedarskapsresurscentret (LRC) på sistone är det dags att göra det nu. Utöver de många befintliga resurserna finns nu det nya 2013 års material för klubbsekreterare och klubbkassör upplagt! Man kan se faktiska registreringar och ladda ner bildpresentationer, deltagares arbetsböcker och svar på frågor som ställts under webbinarierna. Man kan även ladda ner den nyligen uppdaterade Stöd till nya klubbarpresentationen som kan anpassas till egna behov. Besök LRC i dag för att se detta nya, värdefulla material.

Ta ansvar för trädplantering och miljön

Som en del av 2013 - 2014 års presidenttema ”Följ din dröm” uppmuntrar internationella presidenten Barry Palmer alla medlemmar att fokusera på AUE: Ansvar, Utveckling och Erkännande. Ta ansvar för din miljö genom att plantera träd på hemorten. Trädplanteringsprojekt är ett bra sätt att engagera hela hemorten i tjänande som verkligen får effekt. Besök sidan Trädplanteringsprojekt för fler resurser och se vårt Flickr-inläggt från 2011 - 2012 års Trädplanteringskampanj då lionmedlemmar rapporterade att de planterat mer än 15 miljoner träd.

LIONS QUARTERLY

LQ

HÖJDPUNKTER

Onlinekongress

Se höjdpunkter, resultat och foton från vår internationella kongress i Hamburg.

Lions blogg

Läs vår blogg för artiklar, nyheter, foton och videor.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

2013 - 2014 års fredsaffischtävling

Köp en sats för nästa års tema, ”Vår värld, vår framtid”.

EVENEMANG

ANZI Forum

6 - 8 september 2013: Bali, Indonesien

USA/Kanada Forum

19 - 21 september 2013: Overland Park, Kansas, USA

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

CONNECT WITH US ONLINE

Join one or more of these online communities to network with other Lions. Share information, ideas and videos. And let the world know you're proud to be a Lion!

YouTube, Twitter, MySpace, Facebook, LinkedIn, Flickr

SUBSCRIBE NOW!

Receive Newswire Every Month!


© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting