Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  E-newsletter  >  Lions Newswire

Lions Newswire

Newswire

I vår utgåva för april, ta reda på mer om tävlingen Tillsammans kan vi växa, april månads globala servicekampanj, LCIF:s miljondollars mässlingutmaning med mera.

Bli belönad för att utöka er klubb!

Bild Tillsammans kan vi växaDen nya tävlingen Tillsammans kan vi växa belönar de bäst presterade klubbarna för deras exceptionella medlemstillväxt. En klubb i varje distrikt kan vinna USD 250 i klubbrekvisita från LCI eller en donation på USD 250 till klubbens nästa Melvin Jones Fellowship-utmärkelse. Vinnande klubbar får också ett tygmärke och ett särskilt erkännande av internationella presidenten Barry Palmer och första vice president Joe Preston.

Kom ihåg att Familj- och vännermånaden i april är ett bra tillfälle att rekrytera nya medlemmar och utöka er klubb. Om ni inte redan har planerat ert klubbevenemang, gör det i dag!

Tävlingen Tillsammans kan vi växa är på gång så besök tävlingens sida i dag för fullständig information och er chans att få ytterligare utmärkelser för innovativ rekrytering!

Värna om vår miljö med familj och vänner

foto på klubb som genomför ett miljöprojektGå samman med lionmedlemmar runtom i världen i april och värna om miljön. Att planera ett miljöprojekt är ett utmärkt tillfälle att bjuda in familj och vänner att engagera sig i praktisk service. Anordna städning på hemorten, plantera ett träd eller planera ett återvinningsprojekt och samla in gamla glasögon, batterier eller små elektronikapparater -- bestäm själva beroende på den lokala behoven.

Använd följande resurser för att planera och främja ert globala servicekampanjsprojekt ”Värna om vår miljö”.

LCIF:s miljondollars mässlingutmaning

foto av en kvinna som håller sitt lilla barnGlobala vaccinationsveckan är 24 – 30 april. För att fira detta har LICF inlett en 30 dagar lång utmaning för att samla in USD 1 miljon till En spruta, ett liv: Lions Mässlingsinitiativ. Donationer som görs för mässlingen under april månad 2014 matchas till 100% av familjen Abhey och Aruna Oswal, till en totalsumma upp till USD 500 000.

Besök www.lcif.org för att få veta mer om hur du kan bidra i dag! Donationer till Lions mässlingsinitiativ kan räknas för Melvin Jones Fellowship (utom matchande medel).

Du är inbjuden till Leo/Lion-toppmötet!

Leo/Lion-toppmötets logotypLionmedlemmar är inbjudna att delta i Leo/Lion-toppmötet den 4 juli -- första dagen på Lions internationella kongress i Toronto, Kanada. Toppmötet samlar leo- och lionmedlemmar från hela världen att dela med sig av erfarenheter, fira framgångar och lära sig mer om spännande och nya resurser som invigs under evenemanget.

Inte engagerad i leoklubbsprogrammet än? Kom till toppmötet och få reda på hur er lionklubb kan stödja ungdomsutveckling. Registrera dig till Leo/Lion-toppmötet när du skickar in ditt kongressregistreringsformulär och häng med den 4 juli!

Maj är Lions månad för insamling av glasögon

foto på glasögoninsamlingslådaNästa månad uppmuntras lionklubbar runtom i världen att engagera sina hemorter i glasögoninsamlingsprojekt. Det är lätt att engagera sig! Informera på hemorten om ert program för Recycle for Sight genom att visa en film på 10 minuter, "Nya glasögon, nytt liv." Sätt upp nya insamlingsplatser på skolor, i kyrkor, på företag osv. Kontrollera era befintliga platser och se till att insamlingslådorna är fräscha, ser trevliga ut och töms regelbundet.

Besök sidan för Recycle For Sight för mer information eller för att beställa rekvisita och starta eller utöka er insamlingskampanj. Och kom ihåg att främja behovet av användbara läsglasögon och solglasögon också.

LIONS QUARTERLY

Titta på LQ för att få veta mer om LCIF:s och Bausch + Lombs insatser för barn med grå starr.

HÖJDPUNKTER

Presidentens serviceblogg

Läs om internationella presidenten Barry Palmers serviceaktiviteter runtom i världen.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

Fred, kärlek och förståelse

Köp 2014 - 2015 års fredsaffischsatser

EVENEMANG

Internationell kongress – Toronto 2014

Sista chansen för registrering i förväg. Undvik långa köer och registrera dig senast 1 maj!

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

CONNECT WITH US ONLINE

Join one or more of these online communities to network with other Lions. Share information, ideas and videos. And let the world know you're proud to be a Lion!

YouTube, Twitter, MySpace, Facebook, LinkedIn, Flickr

SUBSCRIBE NOW!

Receive Newswire Every Month!


© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting