Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  E-newsletter  >  Lions Newswire

Lions Newswire

Newswire

I vår april-utgåva kan du läsa om Leo/Lion-toppmötet i Hamburg, Lions Recycle for Sight-månad, april månads nätsändning för medlemmar med mera.

Nätsändning om kvinno- och familjeutveckling

Kvinno- och familjemedlemskapFölj internationella direktorerna Carolyn Messier, Judy Hankom, Joe Al Picone och Sangeeta Jatia på tisdag 30 april ån 07.00 - 08.00 CDT då de diskuterar hur Lions kan locka kvinno- och and familjemedlemmar. Som medlemmar av internationella presidenten Maddens arbetsgrupp för utveckling av kvinno- och familjemedlemskap under 2012 - 2013 har dessa direktorer fått en ny förståelse för möjligheter och problem med kvinno- och familjemedlemskap och att hitta sätt att engagera dessa viktiga grupper. Ta reda på vad de har lärt sig och var beredd att dela med er av era idéer. Registrera dig i dag för april månads nätsändning för medlemmar.

Leo/Lion-toppmötet i Hamburg

För att ytterligare stärka organisationens engagemang för leomedlemmar som en viktig del av lionfamiljen och bygga vidare på leokonferensernas framgångar under våra tidigare internationella kongressen anordnas ett Leo/Lion-toppmöte under Lions Clubs Internationals kongress i Hamburg, Tyskland, under 2013. Leo/Lion-toppmötet i Hamburg fortsätter den dialog som startade mellan lion- och leomedlemmar under 2012 års kongress i Sydkorea, och gör att lionmedlemmar kan få en större förståelse för dem som vi hoppas en dag kommer att bli lionmedlemmar och leda vår organisation. Registrera dig i dag och kom med på detta speciella evenemang.

Maj är Lions månad för insamling av glasögon

Insamlingslåda för Recycle For SightFira Recycle for Sight-månaden genom att anordna en glasögoninsamling i din stadsdel, på arbetet eller ett lokalt företag. LCI erbjuder färgglada resurser för reklam som klubben kan anpassa och dela ut som stöd för era insatser. Engagera er på lokala skolor genom att erbjuda er att göra en kort presentation om återvinning av glasögon, starta en insamlingskampanj eller sponsra en skoltävling för att uppmuntra glasögoninsamling. Om klubben är nybörjare inom återvinning av glasögon är det lätt att komma igång med Klubbguide för insamling av begagnade glasögon. Läs om hur er klubb kan bidra med begagnade glasögon, även solglasögon och läsglasögon, till närmaste Lions återvinningscenter för glasögon för ögonläkarresor till utvecklingsländer.

Global servicekampanj ”Värna om vår miljö”

Skydda miljönI samband med Jordens dag den 22 april uppmuntrar den här månadens globala servicekampanj ”Värna om vår miljö” lionmedlemmarna att planera miljöserviceprojekt som hjälper till att öka medvetenheten och värnar om vår jord. Aktiviteter kan vara att plantera träd, anordna städning av en strand, sponsra ett friluftsläger för ungdomar och etablera ett återvinningsprogram för en hel skola. Miljöprojekt är bra sätt att engagera hela hemorten i praktiskt frivilligarbete som har en stor betydelse. Ta fram fler projektidéer och resurser, och sätt igång!

Tänk på: Varning för skojare

De senaste månaderna har det förekommit många falska telefonsamtal och e-postbrev gällande Lions. En medlem blev lurad av falsk e-post och förlorade USD 2 700. En annan fick en check från Lions som såg ut att vara äkta, med rätt kodsiffror. Eftersom hon inte väntade sig att få pengar ringde hon till Lions Help Desk och det uppdagades att checken var falsk. Bedragarna utger sig också för att vara medlemmar och kontaktar andra medlemmar och ber dem donera via telefon. Om du förlorar pengar på grund av skojare finns det tyvärr inget sätt att på laglig väg få tillbaka pengarna. Om du vill donera till LCIF kan du göra det genom den lokala klubben eller genom att gå in på http://lcif.org/donate. Om du misstänker skojeri eller om du är osäker, kontakta helpdesk@lionsclubs.org eller ring 1 630 468 6800. För tips om hur man skyddar sig från skojeri, besök Lions blogg.

LIONS QUARTERLY

LQ

HÖJDPUNKTER

Lions blogg

Läs vår blogg för artiklar, nyheter, foton och videor.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

2013 - 2014 års fredsaffischtävling

Köp en sats för nästa års tema, ”Vår värld, vår framtid”.

EVENEMANG

Lions internationella kongress

5 – 9 juli i Hamburg, Tyskland.

Lions globala välkomstdag för nya medlemmar

Fira nya medlemmar den 13 april.

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

CONNECT WITH US ONLINE

Join one or more of these online communities to network with other Lions. Share information, ideas and videos. And let the world know you're proud to be a Lion!

YouTube, Twitter, MySpace, Facebook, LinkedIn, Flickr

SUBSCRIBE NOW!

Receive Newswire Every Month!


© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting