Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I vår utgåva för april får du veta mer om huvudtalaren på vår kongress i Sydkorea, aktuella förbättringar på vår webbplats med mera. Läs vidare för senaste nyheterna och informationen från Lions Clubs International.

WHO:s generaldirektör blir huvudtalare på 2012 års kongress

I mer än 90 år har lionmedlemmar samlats för att fira på vår internationella kongress. Planera att delta med oss i årets evenemang i Busan, Sydkorea och återse gamla bekanta och få nya vänner. Lär dig om andra klubb- och distriktsprojekt. Och få personliga kontakter med våra ledare och personal. Detta evenemang ger dig också en chans att delta i plenarsessioner. Delta i Nationsparaden. Och gläds åt våra höjdpunkter, såsom huvudtalaren Margaret Chan, generaldirektör för Världshälsoorganisationen (WHO).

Ta reda på mer om våra senaste nyheter och evenemangsinformation online

För enkel tillgång till de viktigaste artiklarna från internationella huvudkontoret har vi nyligen uppdaterat avsnittet Nyheter och evenemang på vår webbplats. Som en del av denna omdesign innefattar startsidan ett område för de senaste nyheterna med länkar till aktuella pressmeddelanden, blogginlägg och tidningen LION online. Det finns även ett avsnitt för Aktuella evenemang med uppdateringar om den internationella kongressen, forum med mera. Dessutom finns här länkar till nya videor ii avsnittet Aktuella videor. Besök vårt avsnitt Nyheter och evenemang i dag.

Använd Google för att hitta vad du behöver på Lions Clubs Internationals webbplats.

Sökruta på Lions webbplatsOm du önskar att det hade varit lättare att hitta information om Lions Clubs Internationals webbplats har vi en stor nyhet! Vår webbplats använder nu samma teknik som Google som hjälp att snabbt hitta information. Istället för att navigera runt på sajten, skriv bara in det ämne du söker i sajtens ”Sök”-ruta för att visa en lista med sidor som innehåller ämnet. ”Sök”-rutan finns i det övre högra hörnet på alla sajtens sidor, inklusive startsidan. Prova det i dag.

April är månaden för profilering av leoklubbar

  •  

      Att sponsra en leoklubb ger er lionklubb mer energi och kan göra att ny syns bättre lokalt genom att locka nya intressenter såsom unga yrkespersoner och föräldrar. April är leoklubbarnas kampanjmånad, det perfekta tillfället att överväga att sponsra en leoklubb som ger medlemmarna den kamratskap och tillväxt som är frukten av att delta i serviceprojekt, sociala träffar och aktiviteter för ledarutveckling. Genom leoklubbar kan ni ha en positiv påverkan på dagens ungdomar och unga vuxna.

Samlas på hemorten och samla in glasögon

Maj är “Lions månad för Recycle for Sight” – en chans för klubben att samla lokalbefolkningen kring att donera glasögon och solglasögon som inte används. Glasögon som ni samlar in och skickar till ett Lions glasögonåtervinningscenter kan hjälpa barn och vuxna runtom i världen att se bra igen. För att komma igång, kontakta lokala företag, kyrkor, skolor, bibliotek och offentliga kontor och inbjud dem att vara värd för en insamlingslåda. Det går även bra att använda våra "Recycle for Sight"-resurser för att utöka insamlingsinsatserna.

LIONS QUARTERLY

Lions Quarterly Picture

Titta på LQ och se hur Lions i Arizona hjälper föräldrar se så barn kan läsa

HÖJDPUNKTER

Lions Clubs, mobil-app
Ladda ner vår Android-app för att hålla kontakt med oss.

Lions blogg
Läs vår blogg för att få nyhetsuppdateringar under månaden.

TÄVLINGAR

Internationell tävling
Anmäl ert nyhetsbrev, er samlarnål, ert tygmärke eller er webbplats i dag.

Fredsaffischtävling
Sponsra en 2012 – 2013 års fredsaffischtävling på din hemort.

EVENEMANG

Kalendarium
Titta igenom kommande Lions-evenemang och sista datum.

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting