Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I vår aprilutgåva får du information om våra katastrofhjälpsinsatser i Japan, får veta mer om ett nytt videomeddelande från internationella presidenten Sid Scruggs, med mera. Läs vidare för senaste nyheterna och informationen från Lions Clubs International.

Lions och LCIF gör hjälpinsatser i Japan

Japan jordbävningsinsatserEfter den största jordbävningen i Japans historia gav Lions i Japan katastrofhjälp, och vår stiftelse samlade in mer än USD 5 miljoner till stöd för omedelbara och långsiktiga hjälpinsatser. Lionmedlemmar i Japan arbetar själva med att samla in USD 3 miljoner, samordnar hjälpinsatser via sociala media och använder Japans Lionskontor i Tokyo som huvudkontor för sina katastrofinsatser. Läs bloggen.

Nytt videomeddelande från president Scruggs

President Scruggs ber lionmedlemmarna att fokusera på miljön under en särskild servicekampanj, “Värna om vår miljö”. I april kan din klubb tillsammans med lionmedlemmar runtom i världen öka kännedomen om miljön i samband med Jordens dag. Anordna ett praktiskt projekt att samla klubbens medlemmar kring. Och hjälp till att visa styrkan med vårt globala nätverk. Visa videobudskapet “Värna om vår miljö”. Och skaffa resurser som kan användas för att planera klubbens projekt “Värna om vår miljö”.

Mobilprogram för Lions Clubs Internationals kongress

Internationell kongress - Seattle, Washington, USAMobilprogrammet för 2011 års internationella kongress ger dig tillgång till de senaste kongressnyheterna med en fingertryckning! Programmet fungerar på alla de större smarta mobila plattformarna, såsom iPhone, Android och Blackberry. Användarna kan få en förhandstitt på programschemat och skapa egna evenemangsplaner, se delegationers evenemangsinformation, koppla upp sig till sociala media såsom Twitter och Facebook och kommunicera med andra medlemmar, m.m. Ladda ner programmet nu.

Nytt mästarklubbsmaterial

Lions mästarklubbar har sitt främsta fokus på projekt som hjälper Paralympics-idrottare för att ge dem kraft och skapa acceptans i samhället för människor med förståndshandikapp och deras familjer. Läs om hur du kan starta en lionklubb med primärt fokus på Paralympics-idrottare i den nya Handbok för Lions mästarklubbar (PDF). Du kan även kontakta vårt team för nya klubbar för att få kontakt med ett lokalt Paralympics-program och beställa Broschyrer om Lions mästarklubbar.

Planera för Recycle for Sight i maj

Maj är månaden för Lions Recycle for Sight. Ta den här chansen att starta ett klubbprojekt för glasögoninsamling – eller öka kännedomen om klubbens pågående insatser – genom att ställa ut insamlingslådor på framträdande platser, till exempel bibliotek och skolor. Beställ Recycle for Sight-material för att främja insamlingen och skicka insamlade glasögon till ett regionalt Lions glasögonåtervinningscenter. För mer information, kontakta oss.

LIONS QUARTERLY

Lions Quarterly Picture

Titta på LQ och se hur lionmedlemmar hjälper miljoner runtom i världen.

HÖJDPUNKTER

Insatser för Nya Zeeland
Läs om hur Lions och LCIF hjälper offren för jordbävningen i Nya Zeeland.

Lions blogg
Läs vår blogg för att få nyhetsuppdateringar under månaden.

TÄVLINGAR

Fredsaffischtävling
Sponsra en 2011 – 2012 års fredsaffischtävling på din hemort.

Internationell tävling
Anmäl ert nyhetsbrev, er samlarnål, ert tygmärke eller er webbplats i dag.

EVENEMANG

Kalendarium
Ta del av kommande Lions-evenemang som er klubb kan främja lokalt.

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting