Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  E-newsletter  >  Lions Newswire

Lions Newswire

Newswire

På Lions Clubs International startar vi en aktivitet för att ta fram ett nytt utseende på Newswire. I den här utgåvan får du information om vår nya blogg, huvudtalaren på internationella kongressen, 2009 - 2010 års vinnare i fredsaffischtävlingen, med mera. Läs vidare för senaste nyheterna och informationen från Lions Clubs International.

Ny Lions Clubs International blogg innehåller frekventa uppdateringar från internationella huvudkontoret.

Om du är intresserad av de senaste uppdateringarna – och information från "bakom scenen" – från internationella huvudkontoret, kommer här en stor nyhet! Vår helt nya blogg innehåller en ström av bidrag om vår förening, stiftelsen och klubbar runtom i världen.

Lions Clubs Internationals personal uppdaterar bloggen minst tre gånger i veckan. För att läsa de senaste inläggen, inklusive få en titt på LQ – Lions kvartalsvisa videomagasins filmer och en uppdatering från Lions dag med FN i Wien, besök vår nya blogg nu.

"Miraklet på Hudsonfloden"-piloten håller huvudtalet på 2010 års Lions Clubs Internationals kongress

US Airways-piloten Chelsey Sullenberger III Vi är glada att kunna meddela att huvudtalaren på vår internationella kongress år 2010 blir Chesley B. "Sully" Sullenberger. Sully är piloten som landade med ett passagerarplan på Hudsonfloden och räddade 155 passagerare och besättning.

Sully kommer att tala på Lions Clubs Internationals 93:e kongress den 2 juli 2010 på Sydney Entertainment Centre. Registrera dig för att delta i internationella kongressen, 28 juni till 2 juli 2010, i Australien.

Lions och Lions Clubs International Foundation agerar vid jordbävningen i Chile

Lions Clubs International Foundation (LCIF) arbetar med att ge hjälp åt de samhällen som nyligen drabbades av jordbävningen i Chile. Jordbävningen är en av de svåraste som uppmätts och som ledde till mer än 800 döda och 2 miljoner människor som evakuerades. LCIF har redan delat ut fyra katastrofanslag, vart och ett på USD 10 000, till distrikten T-1, T-2, T-3 och T-4 i Chile. Distrikt T-3 innefattar staden Concepcion, ett av de hårdast drabbade områdena i landet. Besök LCIF:s webbplats för de senaste nyheterna.

Flicka från multipeldistrikt 300 Taiwan vann 2009 - 2010 års fredsaffischtävling

2009 - 2010 års förstapristagare i fredsaffischtävlingenYu-Min Chen, en 13-årig flicka från multipeldistrikt 300 Taiwan, skapade det här årets förstaprisvinnande affisch i Lions internationella fredsaffischtävling. Domarna valde hennes affisch för dess originalitet, artistiska kvalitet och förmåga att fånga årets tema, "Fredens styrka". Chen sa att hon ville att hennes affisch skulle "visa att barn hoppas få leva i en fredlig värld."

Chen belöndes för sin prestation på Lions dag med FN fredagen den 26 mars 2010. Läs pressmeddelandet.

Nya podcasts från Lions och LCIF:s ledare

Två nya podcasts finns i Ledarskapsresurscentret. Dessa ljudmeddelanden – från Lions Clubs International:s president Eberhard J. Wirfs och LCIF:s ordförande Al Brandel – fokuserar på aktuella evenemang och resurser, inklusive Move to Grow, LCIF:s nya varumärke och katastrofinsatserna i Haiti. Lyssna på dessa podcasts nu.


LIONS QUARTERLY

Titta på April 2010 LQ videomagasin för att se lionmedlemmar göra en insats för handikappade.

HÖJDPUNKTER

Kalendarium
Ta del av kommande Lions-evenemang som er klubb kan främja lokalt.

Lions Clubs iPhone-program
Ladda ner vårt iPhone-program för att hålla kontakt med oss.

LCIF stoppar flodblindhet
Läs om hur LCIF hjälpt till att stoppa flodblindhet i Ecuador.

EVENEMANG

Månad för profilering av leoklubbar
Se projekt ni kan genomföra under april för att främja leoklubbar.

Lions globala välkomstdag för nya medlemmar
Planera nu att fira nya medlemmar den 24 april.

TÄVLINGAR

Tidningen LION:s fototävling
Skicka in din bild för en chans att vinna en Sony digitalkamera.

Internationell tävling
Anmäl er klubbs nyhetsbrev, webbplats, samlarnål eller tygmärke.

CONNECT WITH US ONLINE

Join one or more of these online communities to network with other Lions. Share information, ideas and videos. And let the world know you're proud to be a Lion!

YouTube, Twitter, MySpace, Facebook, LinkedIn, Flickr


© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting