Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I mars månads utgåva kan du läsa om Prestons utmaning på Hawaii, Familj- och vännermånaden, Globala hjälpveckan i maj med mera.

Sista datum för normal registrering närmar sig för 2015 års LCICon i Honolulu!

Aloha lionmedlemmar! Den 31 mars är sista datum för registrering till internationella kongressen till specialavgiften USD 150 – en besparing på USD 20 på fulla registreringsavgiften!

Se till att du bokar hotell genom LCI. Gratis busstransport till alla officiella kongressevenemang finns för lionmedlemmar och deras gäster när rum bokas genom LCI.

Vänta inte - registrera dig för kongressen i dag för att få registreringsavgiften på USD 150. Och boka hotellrum via LCI och bo med din delegation.

Vi ser fram emot att träffa dig i Honolulu! Mahalo! 

Fira familj- och vännermånaden i april

Det är dags att visa familj och vänner hur mycket de betyder för oss, och hur viktig er lionklubb är på hemorten. Bjud in familj och vänner i april så att de får lära sig, hjälpa och fira med er klubb vid ett speciellt evenemang. Anordna ett serviceprojekt, planera ett öppet hus, en lunch eller kanske en picknick — ni bestämmer hur ni vill introducera familj och vänner till er klubb. Börja planera ert evenemang för Familj- och vännermånaden i dag!

Delta i Lions globala hjälpvecka i maj

Ska er klubb anordna ett serviceprojekt för Lions globala hjälpvecka i maj? Lionmedlemmar runtom i världen planerar sina serviceprojekt för 16 - 22 maj. I år prioriterar president Preston att vi ska hjälpa behövande barn, så kom med i hundraårsfirandet och sponsra en serviceaktivitet för ungdomar på hemorten.  

Besök webbplatsen för hundraårsjubileet för projektidéer och resurser. Och oavsett hur ni väljer att tjäna, kom ihåg att använda hashtaggen #LIONS100 i all er kommunikation. Vi delar våra favoritfoton på LCI:s Facebook-sida!

Utmaning med Hawaiian-skjorta

Aloha lionmedlemmar! Klarar du en utmaning? Delta i så fall med internationella presidenten Joe Preston och lägg upp en bild eller en video på dig själv med din favoritklädsel från Hawaii på sociala media med hashtaggen #LCICon.

"Aloha"-andan tillsammans med Lions ideal ger oss en minnesvärd kongress i år. Så packa ner dina Hawaii-skjortor och kom med till Honolulu 26 – 30 juni 2015. Anmäl dig idag!

Värna om miljön och delta i hundraårsjubileets hjälputmaning

Varje år i april fokuserar lionmedlemmar i hela världen på att värna om vår miljö. Er klubb kan engageras sig i hundraårsjubileets hjälputmaning och fira Jordens dag den 22 april genom att anordna specialprojekt under månaden som ökar kunskapen och värnar om vår planet. Idéer kan vara att plantera träd, städa på en strand eller längs en väg, starta ett återvinningsprogram och anordna ett miljöinriktat seminarium. Miljöprojekt är bra sätt att engagera hela hemorten i praktiskt frivilligarbete som har en stor betydelse. Börja i dag att planera för en grönare morgondag!

Lions Quarterly

Lions Quarterly Picture
Titta på LQ för information om hur Lions i Argentina ger mat till fattiga familjer.

HÖJDPUNKTER

Lions blogg

Håll dig uppdaterad om Lions program och historier från hela världen.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

Fredsaffischtävlingen

Köp en sats för årets tema, “Sprid fred”.

EVENEMANG

#LCICon Honolulu

Registrera dig till 2015 års internationella kongress.

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

Kontakta oss online

YouTubeTwitterLions Clubs Instagram PhotosFacebookLinkedInFlickr

SUBSCRIBE NOW!

Receive Newswire Every Month!

Laptop

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting