Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I vår utgåva för januari får du veta mer om 2015 - 2016 års tema för Lions internationella fredsaffischtävling, hur man arbetar mot diabetes och den här månadens kampanj för att lindra hungersnöd med mera.

Hungersnöd påverkar diabetes

Lindra hungersnödDen globala servicekampanjen Lindra hungersnöd pågår hela januari månad! Enligt American Diabetes Association är vuxna som är osäkra på vad de kan äta en högriskgrupp för diabetes. För att minska osäkerheten om mat, särskilt om man har diabetes, finns följande partner på er hemort:

  • Restauranger och marknader kan donera färsk mat till ett lokalt soppkök.
  • Personal inom hälsovårdsområdet kan erbjuda gratis utbildning i näringslära och matlagning.
  • Lokalbefolkningen kan hjälpa till att anlägga en grönsaksträdgård eller matkooperativ.

Rapportera er hungersnödsservice via MyLCI för att bli kvalificerade för #LIONS100 Hundaårsjubileets hjälputmaning. Hjälp oss nå vårt mål att tjäna 100 miljoner människor till år 2017!

Bjud in era vänner till Lions globala hjälpvecka.

Lions globala hjälpvecka startar 10 januari, och vi vill att ni ska gå med i hundraårsfirandet. Det är nästan 100 år sedan Lions började hjälpa i samhället både lokalt och globalt. Visa världen vilken positive påverkan Lions kan ha genom att bjuda in vänner och familj till ert globala projekt för hjälpveckan.

Besök webbplatsen för hundraårsjubileet och fyll i vårt exempel på pressmeddelande för att berätta om det. Och kom ihåg att använda hashtaggen #LIONS100 i all er kommunikation om hundraårsjubileet i sociala media!

Temat för 2015 – 2016 års fredsaffischtävling tillkännages

FredsaffischlogotypDet nya temat för Lions internationella fredsaffischtävling 2015 – 2016 är "Sprid fred". Satser för tävlingen, som innehåller den officiella handboken och regler, flygblad, klistermärken och diplom, börjar säljas 15 januari. Lionklubbar som är intresserade av att sponsra en fredsaffischtävling på hemorten måste beställa en sats, antingen online genom Club Supplies (artikelsökning: fredsaffischsats) eller genom att ladda ner beställningsformuläret.

I mer än 25 år har fredsaffischtävlingen uppmuntrat barn i hela världen att uttrycka sina tankar om fred genom konsten. Läs mer om tävlingen och beställ er sats från 15 januari!

Utnyttja medlemsresurser och förbättra klubben

MedlemsresurserNär det gäller att starta nya klubbar, bjuda in nya medlemmar och se till att nuvarande medlemmar är nöjda, erbjuder LCI:s webbplats allt material du behöver för att komma igång och förbättra klubben. Handboken Bara fråga! är en vägledning till att rekrytera nya medlemmar, medan vägledningen om att tillgodose medlemmarnas intressen hjälper klubben ge de erfarenheter medlemmarna söker. Fyll i Hur utvärderar du din klubb? en enkät för utvärdering av klubben, och ladda ner Handbok för bildande av nya klubbar om ni tänker starta en ny lionklubb. Visa den fullständiga listan med medlemsresurser som hjälper er klubb att växa och göra ännu större insatser i dag!

HÖJDPUNKTER

Lions blogg

Håll dig uppdaterad om Lions program och historier från hela världen.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

Fototävling om miljö

Sista datum för distrikt att skicka in bidrag till MD-kontoret är 15 december.

EVENEMANG

Den globala serviceveckan

10 - 16 januari 2015

#LCICon Honolulu

Registrera dig för 2015 års kongress senast 9 januari för att få lägsta priset USD 110.


Lions dag med FN

LDUN äger rum 7 mars 2015 i New York City. Registrera dig i dag!

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

Kontakta oss online

YouTubeTwitterLions Clubs Instagram PhotosFacebookLinkedInFlickr

SUBSCRIBE NOW!

Receive Newswire Every Month!

Laptop

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting