Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio Strengthen the Pride

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I oktober månads utgåva får du veta mer om informationsmånaden om diabetes, att skapa mediabevakning för klubben, 98:e internationella kongressen i Hawaii med mera!

Hjälp Lions nå de särskilda målen för Hundaårsjubileets vision

kampanjen Syn till allaVid det här laget har du hört talas om målet för Hundaårsjubileets hjälputmaning att tjäna 100 miljoner människor till 2017 inom områdena ungdomar, hungersnöd, miljön och den här månaden genom servicekampanjen Syn till alla. Eftersom det kanske känns som en överväldigande utmaning har vi hjälpt till att bryta ner det genom att sätta upp särskilda mål inom varje område. Vår särskilda vision har målet att tjäna 10 miljoner barn med synvård genom aktiviteter som synundersökningar, hjälpmedel för synskadade, punktskriftsutbildning, rörlighet och vita käppar, operationer som återställer synen, ögonbanker och återvinning av glasögon. Den här månaden bör ni planera ett synvårdsprojekt som hjälper att barn att få bättre syn. Ladda ner planeringshandboken för Syn för alla för fler projektidéer och hjälp att komma igång.

Främja sunda levnadsvanor under informationsmånaden om diabetes

International Diabetes Federation (IDF) uppskattar att mer än 382 miljoner människor har diabetes, och antalet ökar kraftigt. Under informationsmånaden om diabetes bör du uppmuntra att man är mer proaktiv på hemorten: planera en läkarundersökning och synundersökning med vidgad pupill, lev sundare, var mer fysiskt aktiv och ät nyttigare mat. Besök våra sidor för för diabetesinformation och åtgärder för information om att anordna ett diabetesevenemang för Framstegspromenaden, länkar för LCI:s diabetespartner samt ett flertal olika marknadsföringsresurser för projektet!

Bjuda in nästa nästa generations tjänande ledare

Leomedlemmar är nästa generation lionmedlemmarVad skulle en ny, ung medlem kunna bidra med till er lionklubb? Öka antalet medlemmar och få fräscha idéer till serviceaktiviteter genom att inbjuda tidigare leomedlemmar att bli med i er klubb. Genom leoklubbsprogrammet får unga personer ledarfärdigheter som projektorganisatörer och motivationshöjare, och utvecklar samtidigt ett engagemang för service. När ni välkomnar nya leomedlemmar till er klubb har ni fler som kan tjäna fler personer och säkerställa att er klubb kan finnas kvar i många år framöver. Tidigare leomedlemmar är redan hängivna att göra en insats i det lokala, nationella och internationella samhället. Hjälp till att förnya leomedlemmars åtagande att tjäna genom att inbjuda dem till att bli lionmedlemmar.

Ge er klubb!mediabevakning!

Ni gör en verklig skillnad på er hemort, så se till att man på hemorten vet hur viktig er klubb är. Vår sida för pressmeddelanden tillhandahåller pressmeddelanden som enkelt kan anpassas. Pressmeddelanden är ett snabbt och effektivt sätt att få klubbens serviceprojekt, insamlingar och framgångar uppmärksammade. När människor vet mer om de fantastiska insatser ni gör kommer de mer sannolikt att vilja vara med. Det finns till och med ett pressmeddelande för rekrytering av nya medlemmar, så ladda ner det idag och sprid vårt budskap på hemorten!

2015 års internationella kongress i Hawaii

2015 års kongress i HawaiiAloha lionmedlemmar!  Vår Lions Clubs Internationals 98:e kongress hålls i den vackra staden Honolulu, Hawaii, USA, 26 – 30 juni 2015. Mer än 100 stränder omger Honolulu – mer än någon annan stad på jorden. Vänta inte utan registrera dig för kongressen i dag för att få tidiga registreringsavgiften på USD 110 .  Du kan också boka hotellrum via LCI och bo med din delegation.  

Förläng din vistelse i paradiset och lägg till ett rundturspaket före eller efter kongressen med ett av våra rekommenderade rundtursföretag. Dessa reseexperter hjälper dig gärna att planera en perfekt Hawaii-semester utifrån dina intressen och din budget. Tänk på att boka tidigt då Hawaii snabbt blir utsålt.

Vi ser fram emot att träffas i Honolulu. Mahalo!

LIONS QUARTERLY

Lions Quarterly Picture

Titta på LQ och se hur lionmedlemmar i Louisiana hjälpte till att återuppbygga Chalmette High School efter orkanen Katrina.

HÖJDPUNKTER

Fråga en

Få verktyg att bjuda in nya medlemmar!

Lions blogg

Håll dig uppdaterad om Lions program och historier från hela världen.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

Fototävling om miljö

Skicka ditt bästa foto till ert distriktskontor.

EVENEMANG

Världssyndagen

Firas i hela världen 9 oktober och uppmärksammades av lionmedlemmar 14 oktober på Island.

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

Kontakta oss online

YouTubeTwitterLions Clubs Instagram PhotosFacebookLinkedInFlickr

SUBSCRIBE NOW!

Receive Newswire Every Month!

Laptop

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting