Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I vår utgåva för november läser du om fototävlingen om miljö, lindra hungersnöd, internationella leodagen med mera.

Lindra hungersnöd på era hemorter

Lindra hungersnödHungersnöd påverkar landsbygd, städer och förorter i alla länder och samhällen. Er klubb kan hjälpa dem som inte har tillräckligt med mat genom att delta i den globala servicekampanjen Lindra hungersnöd under december och januari, eller när som helst under året. Bland projekt kan nämnas frivilligarbete på en lokal matbank, leverera matkorgar till behövande eller sponsring av en matkampanj för ett lokalt kök. Sätt igång nu! Hitta en matbank på Global FoodBanking Network. Se till att rapportera ert projekt på MyLCI för att vara kvalificerad för Hundraårsjubileets hjälputmaning, och hjälp oss nå vårt mål att hjälpa 100 miljoner människor till 2017.

Uppnå klubbexcellens med hjälp av CEP

Klubbens excellensprocess logotypKlubbens excellensprocess är ett roligt interaktivt seminarium som samlar medlemmar och stärker vår service, förbättrar klubbens effektivitet och ger medlemmarna mer erfarenhet. För att göra det lättare för er klubb att delta erbjuder vi två versioner av CEP. Klubben kan välja mellan CEP Pro, där en utbildad Lions-instruktör leder medlemmarna genom seminariet, och CEP Lite, där en medlem i er egen klubb leder seminariet. Hjälp er klubb att uppnå excellens och registrera er i dag!

Engagera er i 2015 års fototävling om miljö

Visa er stolhet och ert engagemang för att värna om miljön genom att delta i 2015 års fototävling om miljö. Kategorierna är Djurliv, Växtliv, Landskap och Väder. Klubbarna uppmuntras att anordna en lokal fototävling och skicka in det bästa fotot till distriktskontoret. Liondistrikt måste skicka in ett vinnande foto till multipeldistriktet senast 15 januari 2015. Vinnarna i respektive kategori utses under Lions Clubs Internationals kongress. Läs mer om den årliga fototävlingen om miljö och hur lionklubbarnas medlemmar kan delta.

Fira internationella leodagen i december

Internationella leodagenDen 5 december firar vi internationella leodagen. Det här är ett årligt evenemang för att minnas startandet av den första leoklubben den 5 december 1957 och berömma leomedlemmar för deras hängivna service på hemorten. Om er lionklubb inte redan deltar i leoklubbsprogrammet, överväg att sponsra en Alpha leoklubb i dag! Leoklubbar erbjuder ungdomar en möjlighet att utveckla värdefulla ledarfärdigheter och få erfarenheter som projektanordnare och att motivera andra. Fira den internationella leodagen den 5 december tillsammans med andra leo- och lionmedlemmar nästa månad.

Återupplev allt spännande från Toronto-kongressen

Nu kan du uppleva den Lions 97:e internationella kongress i Toronto, Kanada en gång till! Titta på minnesvärda kongresshändelser på LCICon:s YouTube-kanal eller på LCI:s webbplats, med höjdpunkter från Nationsparaden, plenarsessioner, kongressaktiviteter med mera. Köp ditt exemplar i dag och njut av de exklusiva DVD-filmerna. Titta tillsammans med klubbmedlemmar, familj och vänner och återupplev allt det spännande gång på gång!

LIONS QUARTERLY

Lions Quarterly Picture

Titta på LQ och se hur lionmedlemmar tränade en ledarhund att hjälpa en kvinna med epilepsi.

HÖJDPUNKTER

Hundraårsjubileets hjälputmaning

Hjälp Lions tjäna 100 miljoner människor till 2017!

Lions blogg

Håll dig uppdaterad om Lions program och historier från hela världen.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

Fredsaffischtävlingen

Sista datum för distrikt att skicka in bidrag till MD-kontoret är 1 december.

EVENEMANG

Världsdiabetesdagen

Firas globalt den 14 november.

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

Kontakta oss online

YouTubeTwitterLions Clubs Instagram PhotosFacebookLinkedInFlickr

SUBSCRIBE NOW!

Receive Newswire Every Month!

Laptop

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting