Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I december månads utgåva kan du läsa om Lions globala hjälpvecka, Lions dag med FN, barnsymposier med mera.

Delta i Lions globala hjälpvecka i januari

Lions globala hjälpvecka - januari 2015Missa inte Lions globala hjälpvecka 10 – 16 januari! Den här speciella veckan är ett utmärkt tillfälle att stärka er hemort, visa upp er klubb och fira vår grundare Melvin Jones födelsedag. Det är lätt att engagera sig: genomför bara ett hjälpprojekt som gagnar ungdom, syn, hungersnöd eller miljö under veckan 10 - 16 januari. När ni rapporterar ert projekt via MyLCI, kan ni förtjäna ett Tygmärke för hundraårsjubileet för er klubb. Ladda ner evenemangsbroschyren och sprid den i klubben, och börja sedan planera ert serviceprojekt!

Här har du chansen att få svar på dina frågor om kongressen

Aloha! Är du frestad att delta i den 98:e internationella kongressen i Honolulu, Hawaii, sent i juni men vill veta mer om kongressens upplevelser och höjdpunkter? Gå direkt till toppen och fråga den medlem som är ansvarig: Bob Lee, ordförande i värdkommittén. Han är mycket upptagen men aldrig för mycket för att besvara dina frågor. Skicka en fråga via e-post till lionmagazine@lionsclubs.org, och då besvarar Bob ett antal frågor i kommande utgåva av tidningen LION.

Registrera dig för Lions dag med FN

Lions dag med FN, logotypNotera i din almanacka att den 37:e årliga Lions dag med FN, äger rum 7 mars 2015 i New York City. Kom med och fira 70 års partnerskap med FN. Årets tema är “Behövande barn”. Engagera er i paneldiskussioner med FN-diplomater, viktiga Lions-representanter och partner och få reda på vinnaren i årets internationella fredsaffischtävling! Medan du är i New York kan du njuta av en speciell Lions-lunch i FN-delegaternas matsal och gå på en guidad rundtur på FN-högkvarteret. Platserna är begränsade så registrera dig i dag!

2015 års sista datum för tidig LCICon-anmälan närmar sig – registrera dig nu

LCI-kongressen 2015, logotypDen 9 januari är sista datum för registrering till internationella kongressen till lägsta avgiften USD 110 – en besparing på mer än 35 % jämfört med fulla registreringsavgiften!

Se till att du bokar hotell genom LCI. Gratis busstransfer finns till alla officiella kongressevenemang när du bokar hotellrum genom LCI.  

Planera att delta tillsammans med dina lionkamrater i Honolulu och få en minnesvärd upplevelse. Registrera dig nu!

Ge barn hopp om en bättre framtid

Har distriktet eller multipeldistriktet en effektiv plan för att uppfylla fattiga barns hälso- och utbildningsbehov i ert område? Genomför ett symposium om Lions service för barn. Ett symposium ger er kontakt med potentiella, likasinnade medlemmar för att bygga samarbetspartnerskap med utbildare, sjukvårdspersonal och andra som hjälper behövande barn. Bestäm hur ni förbättrar befintliga projekt eller utvecklar nya. Ersättning för godkända utgifter kan fås för ett distrikts- eller multipeldistriktssymposium per konstitutionellt område, plus plus Afrikas kontinent, per verksamhetsår. Läs mer om planering av ett symposium, och skicka in en ansökan så snart som möjligt.

LIONS QUARTERLY

Lions Quarterly Picture

Titta på LQ och se hur Lions hjälpte en ung Melvin Jones gå tillbaka till skolan.

HÖJDPUNKTER

Lions100.org

Besök webbplatsen för hundraårsjubileet för alla nyheter och uppdateringar om #LIONS100.

Lions blogg

Håll dig uppdaterad om Lions program och historier från hela världen.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

Fototävling om miljö

Skicka in ett originalfoto som visar skönheten med miljö.

EVENEMANG

Lindra hungersnöd

Delta i decembers och januaris globala servicekampanj.

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

Kontakta oss online

YouTubeTwitterLions Clubs Instagram PhotosFacebookLinkedInFlickr

SUBSCRIBE NOW!

Receive Newswire Every Month!

Laptop

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting