Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I februari månads utgåva får du veta mer om månaden för medlemstillväxt i april, månaden för ögondonationskampanjen, rundturer före och efter kongressen med mera.

Fråga en i april och få ett erkännande

Utmärkelsenålar för medlemstillväxtFråga är ett litet steg som kan göra stor skillnad för era medlemsinsatser. Och när du frågar en vän, familjemedlem eller granne i april om de vill gå med i er klubb kan du få ett särskilt erkännande. Bjud in någon i april att gå med i er klubb så får du en utmärkelsenål för medlemstillväxt! Om du även bjöd in en ny medlem i oktober kommer du att få en guldnål och ett tygmärke till klubbens standar.

Ny video om hundraårsjubileet: Lions Clubs Internationals grundande

Lions Clubs International grundades år 1917, samma år som USA gick med i första världskriget. Melvin Jones, sekreterare i Business Circle of Chicago, ingick bland dem som sökte efter vägar att förbättra livet för andra. Han bjöd in liknande företagsgrupper runtom i landet att bilda en serviceinriktad klubb känd som International Association of Lions. Titta på den första i en serie av videor om hundraårsjubileet för mer information om Lions historia, och se till att ladda ner och sprida denna video på sociala media (använd hashtaggen #LIONS100) eller på nästa klubbmöte eller evenemang. 

Mars månads information om ögondonation

Logotypen för Lions ögonbankerMars månad är en speciell tid för att hedra ögondonatorer och deras familjer för att de ger synens gåva. Ögondonationer är viktiga för forskning och utbildning, samt för hornhinnetransplantationer som kan hjälpa barn och vuxna att återfå sin syn. Lions ögonbanker samlar in, bedömer, förvarar och distribuerar mänsklig ögonvävnad för att återställa syn. Lions stödjer mer än 50 ögonbanker i åtta länder. Ge ett erkännande i mars, månaden för ögondonation! Kontakta din lokala ögonbank för att få veta hur du kan hjälpa till att sprida information på hemorten om vikten av ögondonationer.

Boka ett rundturspaket före eller efter kongressen i dag

Hawaii är en av världens mest populära semestermål, så boka ditt rundturspaket före eller efter kongressen medan det fortfarande finns platser kvar. Våra rekommenderade rundtursföretag är Goway, Pleasant Holidays/Pacific Island Institute och MC&A, som har skapat speciella rundturer för Lions, såsom kryssningar till några av de mest eftertraktade platserna på Hawaiis största öar. Boka online eller kontakta dessa Hawaii-experter för att få en rundtur som täcker de bästa stränderna, ekoturistmålen, historiska platserna, golfbanorna med mera. Registrera dig nu till Lions 98:e årliga internationella kongress som hålls 26 - 30 juni i Honolulu, Hawaii. Vi hoppas att vi ses där!

Liva upp din lionklubb – sponsra en leoklubb

Leoklubbarnas logotypLeomedlemmarna är en del av Lions-familjen. ”Stärk stoltheten” och fira ett globalt nätverk med unga människor som engagerar sig för att tjäna andra genom att sponsra en ny leoklubb. Lionmedlemmar gör en positiv insats för nästa generation ledare genom att tjäna som mentorer och motivationsspridare för leomedlemmar. Att sponsra en ny leoklubb blåser nytt liv i din lionklubb och ger unga människor ett tillfälle att utvecklas som ledare. Starta er nya leoklubb som förberedelse för månaden för profilering av leoklubbar i april och stöd ungdomars utveckling på hemorten. 

Lions Quarterly

Lions Quarterly Picture
Titta på LQ för mer information om Lions internationella kongress i Hawaii.

HÖJDPUNKTER

Lions blogg

Håll dig uppdaterad om Lions program och historier från hela världen.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

Fredsaffischtävlingen

Köp en sats för årets tema, “Sprid fred”.

Fototävling om miljö

Den 1 mars är sista datum för multipeldistrikt att skicka in ett enskilt bidrag.

EVENEMANG

#LCICon Honolulu

Registrera dig till 2015 års internationella kongress.

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

Kontakta oss online

YouTubeTwitterLions Clubs Instagram PhotosFacebookLinkedInFlickr

SUBSCRIBE NOW!

Receive Newswire Every Month!

Laptop

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting