Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio Strengthen the Pride

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I vår utgåva för september får du veta mer om Månaden för ny medlemstillväxt, webbplatsen för hundraårsjubileet, Syn till alla med mera.

Besök webbplatsen för hundraårsjubileet på Lions100.org

Lions logotyp för hundraårsjubileetLions Clubs International fyller 100 år 2017! Vår nya webbplats för hundraårsjubileet gör det enkelt att köpa saker till #Lions100. Här finns Viktiga berättelser, med tider för Lions milstolpar, historiska bilder, info om Hundaårsjubileets hjälputmaning, en nedladdningsbar version av den officiella logotypen för hundraårsjubileet och verktyg för ert firande av hundraårsjubileet. Nytt innehåll tillkommer hela tiden under nedräkningen till 2017, så återkom ofta för uppdateringar! (Finns för tillfället endast på engelska. LCI:s officiella språk läggs till senare i år.)

Syn till alla - Projektidéer

Logotypen för Syn till allaDelta i oktober månads Globala servicekampanj genom Syn till alla. När ni letar efter potentiella synserviceprojekt kan ni finna inspiration från klubbar runtom i världen. Via MyLCI har klubbar rapporterat projekt såsom synundersökningar på förskolor, föredrag om nedsatt syn, en iPad till barn med nedsatt syn som hjälp med skolarbetet, fisketävling för blinda personer på hemorten samt tryck och utplacering av menyer med stor text på lokala restauranger. Projekt för Syn till alla som rapporteras via MyLCI räknas för Hundaårsjubileets hjälputmaning. Hur kommer er klubb att hjälpa till att tjäna 100 miljoner människor till 2017?

Donera till LCIF och få erkännande för hundraårsjubileet!

Tygmärke för Hundaårsjubileets hjälputmaningGenom att donera till Lions Clubs International Foundation (LCIF) kan klubben göra en viktig insats för att nå vårt mål för Hundaårsjubileets hjälputmaning att tjäna 100 miljoner människor till december 2017 och få ett speciellt erkännande för hundraårsjubileet.

Alla LCIF-donationer öronmärks för syn, ungdomar, mässlingen eller katastrofhjälp kan hjälpa klubbarna att förtjäna ett Tygmärke för Hundaårsjubileet med en progressiv ädelstensdesign. Läs mer om Stiftelsen och Hundaårsjubileets hjälputmaning i dag. Just nu är det bästa tillfället att donera!

Förtjäna utmärkelser genom att öka medlemsantalet i oktober!

Logotypen för MedlemstillväxtOktober är Månaden för medlemstillväxt. Det är ett bra tillfälle att öka klubbens medlemsantal och få ett speciellt erkännande för detta. Så här gör man:

  • Silvernål – Lionmedlemmar som sponsrar en ny medlem i oktober får en silvernål för medlemstillväxt.
  • Guldnål – Lionmedlemmar som sponsrar en ny medlem i både oktober och april får en speciell guldnål för medlemstillväxt.
  • Tygmärke – Klubbar som tar upp nya medlemmar i oktober och april får ett tygmärke för medlemstillväxt och ett tygmärke för verksamhetsåret.

Börja planera i dag så att ni är på spåret till Utmärkelse för medlemstillväxt och se till att ni får fart på rekryteringen med Fråga en!

Beställ en sats för fredsaffischtävlingen senast 1 oktober

FredsaffischlogotypLions internationella fredsaffischtävling erbjuder barn runtom i världen en möjlighet att uttrycka sina känslor om fred genom konst. Lionklubbar intresserade av att sponsra en tävling på hemorten måste köpa en sats till fredsaffischtävlingen senast 1 oktober. Varje sats innehåller en officiell tävlingshandbok och regler, flygblad för deltagare, diplom med mera. Temat för 2014 - 2015 är ”Fred, kärlek och förståelse”. Under mer än 25 år har miljoner barn från nästan 100 länder deltagit i tävlingen. Besök sidan för fredsaffischtävlingen för mer information, och beställ en sats från Club Supplies.

LIONS QUARTERLY

Lions Quarterly Picture

Titta på LQ och se hur lionmedlemmar hjälper förskolebarn med Downs syndrom.

HÖJDPUNKTER

Fråga en

Få verktyg att bjuda in nya medlemmar!

Lions blogg

Håll dig uppdaterad om Lions program och historier från hela världen.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

Fred, kärlek och förståelse

Köp 2014 - 2015 års fredsaffischsatser

EVENEMANG

Internationella läskunnighetsdagen

Planera projekt för Åtgärdsprogrammet för läs- och skrivsvårigheter för 8 september.

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

Kontakta oss online

YouTubeTwitterLions Clubs Instagram PhotosFacebookLinkedInFlickr

SUBSCRIBE NOW!

Receive Newswire Every Month!

Laptop

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting