Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I juli månads utgåva får du veta mer om den nya presidentens tema för 2015 - 2016, symposiet Lions service för barn, Hundraårsjubileets medlemsutmärkelser med mera.

Presidentens tema 2015 - 2016: Värdighet. Harmoni. Medmänsklighet

Internationella presidenten Dr. Jitsuhiro Yamada uppmuntrar lionmedlemmar runtom i världen att förmedla värdighet till andra genom att hjälpa. Besök presidentens temasida och träffa Dr. Yamada, ladda ner hans presidentens tema och hitta innovativa verktyg för att få er klubb att prestera på sin högsta nivå. Ta reda på hur du kan hjälpa till att förmedla värdighet och harmoni till mänskligheten i dag!

Stärk ert engagemang för barn - anordna ett symposium!

Är er klubb engagerad i ett dynamiskt barnprojekt som andra klubbar i distriktet eller multipeldistriktet kan kopiera? Vill ni utöka lokala insatser för att hjälpa utsatta barn inom områden såsom läskunnighet, hälsa, hungersnöd eller utbildning? Genomför gärna ett symposium om Lions service för barn! Samordningen av ett dagslångt symposium gör att lionmedlemmar kan utbyta idéer, samarbeta med lokala ledare, utöka eller utveckla meningsfull hjälp och stärka sitt engagemang att hjälpa utsatta barn. Begränsade medelsmöjligheter finns som hjälp med symposiets kostnader! Ansökningar för 2015 - 2016 tas emot med början 1 juli 2015. 

Är klubben redo för veckan för Barns värdighet?

Veckan 30 augusti – 5 september kan ni delta tillsammans med internationella presidenten Yamada och medlemmar runtom i världen i globala hjälpveckan, ett särskilt evenemang utformat för att visa våra barn värdighet. Från hälso- och utbildningsprojekt till att hjälpa vänner och grannar att uppfylla deras barns basbehov finns det oräkneliga sätt att hjälpa ungdomar både på hemorten och runtom i världen. För mer information om hur din klubb kan hjälpa, besök webbplatsen för veckan för Barns värdighet och börja planera ert serviceprojekt redan i dag!

Tack för att du deltog i kongressen 2015 i Honolulu!

Tack för att du gjorde 98:e internationella kongressen till en hejdundrande framgång!  

Höjdpunkterna under kongressen var den spektakulära nationsparaden med 10 000 lionmedlemmar från hela världen, många klädda i nationaldräkter, som marscherade med paradvagnar och orkestrar. Deltagarna fick även lyssna på ett huvudtal av Tim Shriver, ordförande i Special Olympics.

Kongressdelegaterna deltog i seminarier, lärde sig mer om viktiga globala samhällsfrågor, valde internationella tjänstemän, röstade om konstitutionella ändringar och hjälpte till att fastställa den framtida riktningen för Lions Clubs International.

Planera att delta med oss i juni 2016 då den 99:e internationella kongressen äger rum i Fukuoka, Japan!

Delta i hundraårsfirandet – sponsra en ny medlem eller starta en klubb!

Att vara del av hundraårsfirandet är så enkelt som att sponsra en ny medlem eller hjälpa till att starta en ny klubb! Från och med nu och till juni 2018 får du omedelbart ett särskilt erkännande när du sponsrar en ny medlem eller klubb. Jubileumssponsorer och Organisatörer av jubileumsklubbar kan få en nål i begränsad utgåva och ett diplom, och kan få utmärkelser på progressiv nivå. Sponsra en ny medlem eller hjälp till att starta en klubb i dag och bli del av hundraårsfirandet! För mer information om Hundraårsjubileets medlemsutmärkelser, besök webbplatsen.

Lions Quarterly

Lions Quarterly Picture
Titta på LQ och få glimtar från vår organisations service under 100 år.

HÖJDPUNKTER

Lions blogg

Håll dig uppdaterad om Lions program och historier från hela världen.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

Fredsaffischtävlingen

Köp en sats för årets tema, “Sprid fred”.

EVENEMANG

Lions klubbaktivitetsrapport

Sista dagen att rapportera aktiviteter för året 2014 - 2015 är 15 juli.

Engagera våra ungdomar

Gör dig redo för kampanjen för Hundraårsjubileets hjälputmaning i augusti.

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

Kontakta oss online

YouTubeTwitterLions Clubs Instagram PhotosFacebookLinkedInFlickr

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting