Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I vår majutgåva får du veta mer om marknadsföring av projektet globala hjälpveckan på sociala media, sprida information om Vita käppen-veckan, vår gratis mobilapp för kongressen som håller dig uppdaterad om de senaste nyheterna med mera.

Aloha lionmedlemmar! Gör dig redo för 2015 års internationella kongress i Honolulu.

Få de senaste nyheterna, designa ditt eget schema, kommunicera med andra medlemmar med mera genom att ladda ner vår gratis mobilapp för kongressen.  Skanna bara QR-koden, sök efter ”LCICon 2015” i App Store/Google Play eller besök ddut.ch/lcicon2015.

Missa inte den legendariska artisten Kenny Loggins som är huvudnumret i årets Internationella show den 27 juni.  Visa bara din kongressbricka för att komma in och ”Komma loss”!

Visa din anda för ”Vi tjänar” genom att delta i serviceprojektet ”Lions Care” till förmån för Palama Settlement, en socialtjänstorganisation som genomför program för låginkomsttagare i alla åldrar. Donera oanvända hygienartiklar, strumpor och matförpackningar på stationer i Hawaii Convention Center, Sheraton och Hilton Hawaiian Village.

Programmet 100-årsjubileets medlemsutmärkelser är officiellt startat!

Från 1 april uppmuntras medlemmar och lionklubbar att delta i vårt utmärkelseprogram och få utmärkelser i begränsad upplaga. Om du sponsrar en ny medlem eller hjälper till att starta en ny klubb bidrar du till våra klubbars tillväxt och får speciella utmärkelser. Ta en titt på de nya resurser som finns tillgängliga genom att besöka webbplatsen för 100-årsjubileets medlemsutmärkelser. Du hittar en uppdaterad Ansökan om att starta en lionklubb, pressmeddelandemall, flygblad och en PowerPoint-presentation. Besök sidan i dag och delta i firandet!

Upprop för nominering av medlemmar i leoklubbsprogrammets rådgivande kommitté

Känner du någon leo- eller lionmedlem som skulle bli en bra tillgång för leoklubbsprogrammets rådgivande kommitté? Leos rådgivande kommitté är ett kommunikationssätt för leo- och lionmedlemmar att dela med sig av idéer om programmet med Lions Clubs International. Kommittén ger leo- och lionmedlemmar en möjlighet att representera sina respektive områden och utvärdera frågor kring programmet. Om du känner någon leo- eller lionmedlem som har de nödvändiga kvalifikationerna, ge dem Leonomineringsformuläret eller Lionnomineringsformuläret och uppmuntra dem att delta. Sista datum för nomineringar är 15 augusti.

Vita käppen-veckan – fira symbolen för oberoende

Den vita käppen är ett rörlighetsverktyg som symboliserar en blind eller synskadad persons möjlighet till ett oberoende liv med fullt deltagande i samhällslivet. Marknadsför betydelsen av vita käppen under Vita käppen-veckan den 11 - 17 maj. Öka kännedomen genom att dela ut nya vita käppenmärken som kan köpas i Lions Store. Samarbeta med lokala skolförvaltningen och bjud in en blind person att besöka skolor och visa hur man använder vita käppen och dess nytta.  Eller planera ett lokalt evenemang för att informera allmänheten om samhällets vita käppen-lagar. Kom ihåg att rapportera er vita käppen-aktivitet i MyLCI/Serviceaktivitetsrapport.  

Berätta om ert projekt för globala hjälpveckan

Är er klubb redo för Lions globala hjälpvecka i maj?

I år prioriterar internationella presidenten Joe Preston att vi ska tjäna behövande barn, så visa världen hur Lions hjälper de mest utsatta samhällsmedborgarna genom att berätta om ert evenemang för globala hjälpveckan på Facebook och Twitter.

Besök webbplatsen för globala hjälpveckan och ladda ner de sociala mediaverktyg ni behöver för att göra globala hjälpveckan till en dundersuccé. Och se till att använda hashtaggen #LIONS100 i all er kommunikation om hundraårsjubileet. Vi delar våra favoritfoton på LCI:s Facebook-sida!

Lions Quarterly

Lions Quarterly Picture
Titta på LQ och se hur Lions i Jamaica hjälper till att återplantera skog.

HÖJDPUNKTER

Lions blogg

Håll dig uppdaterad om Lions program och historier från hela världen.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

Fredsaffischtävlingen

Köp en sats för årets tema, “Sprid fred”.

EVENEMANG

#LCICon Honolulu

Registrera dig till 2015 års internationella kongress.

Månaden för Recycle for Sight

Starta en glasögoninsamling på hemorten.

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

Kontakta oss online

YouTubeTwitterLions Clubs Instagram PhotosFacebookLinkedInFlickr

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting