Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Lions Newswire


print
Newswire Banner

Newswire

I vår april-utgåva kan du läsa om lokala rundturer i Honolulu, hundraårsjubileets medlemsutmärkelser, öka miljömedvetenheten med mera.

Delta med Lions och hjälp behövande barn i maj

Barnen är bland de mest utsatta i vårt samhälle. Den 16 - 22 maj kan du hjälpa oss under Lions globala hjälpvecka, där våra medlemmar runtom i världen anordnar projekt för att förbättra livet för ungdomar på sina hemorter.


Besök webbplatsen för globala hjälpveckan för projektidéer och resurser för att genomföra evenemanget tillsammans med vänner och familj. Och oavsett hur ni väljer att tjäna, kom ihåg att använda hashtaggen #LIONS100 i all er kommunikation. Klubbens foton kan visas på LCI:s Facebook-sida!

Läsprogrammet och miljömedvetenhet

Lionmedlemmar runtom i världen tar itu med barns behov av att kunna läsa genom åtgärdsprogrammet för läs- och skrivsvårigheter.  Gör konkret frivilligarbete för Läsprogrammet och anordna evenemang kopplade till april månads tema för miljömedvetenhet. Anordna en bokbytardag eller läs berättelser på temat naturen på det lokala biblioteket eller ett kommuncenter. Sponsra ett läsrum för familjer med böcker om lokal flora och fauna vid ett närbeläget naturreservat. Anordna en dikttävling för ungdomar på temat naturen. Oavsett hur ni hjälper, glöm inte att rapportera aktiviteten på MyLCI! Trevlig läsning!

Lions kampanjmånad för insamling av glasögon i maj

Maj månad är ett tillfälle för din klubb att informera om vikten av glasögoninsamling på hemorten.  Beställ LCI:s insamlingslådor för glasögon och hitta nya insamlingsställen på hemorten, eller kontrollera era nuvarande platser och se till att det finns fungerande lådor där. Publicera er kampanj för glasögoninsamling och sponsra kanske en lokal tävling för flest insamlade glasögon mellan klubbar eller distrikt. Ni kan också delta genom att kontakta lokala företag eller organisationer för att starta en insamling för deras anställda. Glöm inte att även samla in solglasögon! Och kom ihåg att rapportera aktiviteten på MyLCI för att få ett erkännande för Hundraårsjubileets hjälputmaning!

Hundraårsjubileets medlemskapsutmärkelser startar nu!

Delta i firandet då vi förbereder oss för våra NÄSTA 100 ÅR med NYA medlemmar och NYA klubbar! Genom att bjuda in en ny medlem eller hjälpa till att starta en ny klubb under hundraårsfirandet kan då få jubileumsutmärkelser med begränsad upplaga. Starta redan i dag!

Kongressdeltagare: Lär känn Honolulu

MC&A, vår officiella lokala rundtursarrangör, erbjuder lionmedlemmar och deras gäster ett flertal rundturer och aktiviteter för att uppleva Honolulu.  Historiska Pearl Harbor, spektakulära naturscenerier, delfinshower, lyxiga middagskryssningar med mera – det svåraste är vad man ska välja!  Mer än 15 000 medlemmar har registrerat sig för kongressen, så boka online nu innan din favoritrundtur blir utsåld!

Lions Quarterly

Lions Quarterly Picture
Titta på LQ som nu visar den andra videon in serien för hundraårsjubileet och lär dig mer om Melvins engagemang för Lions Clubs Internationals framgång.

HÖJDPUNKTER

Lions blogg

Håll dig uppdaterad om Lions program och historier från hela världen.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

Fredsaffischtävlingen

Köp en sats för årets tema, “Sprid fred”.

EVENEMANG

#LCICon Honolulu

Registrera dig till 2015 års internationella kongress.

#LeoRoar

Fira månaden för profilering av leoklubbar.

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

Kontakta oss online

YouTubeTwitterLions Clubs Instagram PhotosFacebookLinkedInFlickr

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting