Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  E-newsletter  >  Lions Newswire

Lions Newswire

Newswire

Den här månadens utgåva av Newswire fokuserar på att förbättra vår service, medlemsantalet och vår insats genom att skaffa KONTAKTER. Håll kontakt med hemorten genom att genomföra ett Hundraårsjubileets bestående projekt. Håll kontakt genom sociala media och sprid #DignityHarmonyHumanity, och med lion- och leomedlemmar för att stärka medlemmarna med mera.

Bygg på ert Lions-arv

Lionklubbar i hela världen uppmuntras att göra en bestående insats genom att genomföra ett Hundraårsjubileets bestående projekt under vårt hundraårsfirande. Som en synlig gåva kommer ert Hundraårsjubileets bestående projekt att vara en bestående påminnelse om hur vital er klubb är vad gäller att hjälpa och hålla kontakt med hemorten. Det finns möjlighet för alla klubbar att engagera sig och kanske ta fram en ny välkomstskylt för orten eller starta en ögonklinik. Besök sidan för Hundraårsjubileets bestående projekt där det finns en Planeringshandbok för klubbens hundraårsfirande, broschyrer, Vanliga frågor och andra resurser som hjälper klubben att välja ett projekt och börja på ert Lions-arv redan i dag.

Lion- + leomedlemmar = Starkare klubbar, bättre service

Tillsammans utför lion- + leomedlemmar stordåd. Genom era kontakter med leomedlemmar kan er lionklubb få fräscha idéer till serviceaktiviteter, öka kapaciteten att utföra ännu mer service, samt stärka medlemmarna genom att inbjuda leomedlemmarna att bli med i Lions. För att fortsätta göra insatser genom att bli lionmedlemmar ska leomedlemmarna fylla i det nya Leo till Lion certifieringsformuläret.

Dela en trana – Marknadsför #DignityHarmonyHumanity

En japansk legend lovar att alla som viker 1 000 tranor får en önskan uppfylld. Vad internationella presidenten Dr. Jitsuhiro Yamada och lionklubbar runtom i världen önskar sig är att värdighet, harmoni och medmänsklighet sprids genom service och internationellt samarbete. Hjälp till att sprida detta budskap genom att vika och dela en origamitrana på sociala media med hashtaggen #DignityHarmonyHumanity. Vik en origamitrana och skriv #DignityHarmonyHumanity på dess vinge. Ta ett foto och dela det på Facebook, Twitter och/eller Instagram. Uppmuntra lionmedlemmar, vänner och familj att göra detsamma. Lämna tranan någonstans på hemorten så att någon hittar den. Låt oss se hur Lions tranor och budskap kan förena människor runtom i världen! Titta på den här videon så lär du dig att vika en egen trana.

Ny video om hundraårsjubileet: Lions tillväxt och expansion

Den senaste videon i Lions jubileumsserie berättar en historia om Lions strategiska expansion runtom i världen. Lions Clubs International startade år 1917 med 800 amerikanska affärsmän som ville ha kontakt med och göra något bra för sina hemorter. I dag är den världens största serviceklubbsorganisation och består av män, kvinnor, familjer och ungdomar. Nästan 100 år efter grundandet har vi nu mer än 1,4 miljoner medlemmar i lionklubbar i mer än 200 länder – och vi fortsätter att uppfylla de föränderliga behoven i våra lokala och globala samhällen. Titta på videon för en närmare titt, och låt dig inspireras till ännu ett sekels tillväxt och expansion.

Sista datum närmar sig: Lions fototävling om miljö

Se naturen genom din kameralins och dela resultatet med andra lionmedlemmar. Den 1 mars 2016 är sista datum för alla multipeldistrikt att skicka in ett foto till LCI:s huvudkontor för deltagande i Lions fototävling om miljö. Besök sidan för Lions fototävling om miljö för tävlingsregler, riktlinjer för deltagande och multipeldistriktets tävlingsformulär. För frågor, kontakta programs@lionsclubs.org.

Lions Quarterly

Titta på LQ för mer information om Lions Miljonpennyprojekt som hjälpte Lions att samla in tusentals dollar till sin hemort.

HÖJDPUNKTER

Lions blogg

Håll dig uppdaterad om Lions program och historier från hela världen.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

Fredsaffischtävlingen

Tävlingens tema 2016 - 2017 är "Fira fred".

EVENEMANG

LCICon Fukuoka (24 - 28 juni 2016)

Registrera dig nu!

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

CONNECT WITH US ONLINE

Join one or more of these online communities to network with other Lions. Share information, ideas and videos. And let the world know you're proud to be a Lion!

YouTube, Twitter, MySpace, Facebook, LinkedIn, Flickr


© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting