Visit LCIF's new websiteLions Clubs International
Lions Worldwide Week of Service
Lions Clubs Online Radio
HemHem  >  Nyheter och evenemang  >  E-newsletter  >  Lions Newswire

Lions Newswire

Newswire

I oktober månads Newswire får du veta mer om Lions månad för diabetesinformation, Lions senaste jubileumsvideo, globala hjälpveckan för syn med mera.

Konnichiwa Lions! Registrera er för LCICon i dag

Vår Lions Clubs Internationals 99:e kongress hålls i Fukuoka, Japan 24 – 28 juni 2016. Fukuoka ligger i sydvästra delen av Japan och där finns landets äldsta Zen-tempel. Fukuoka är berömd för sin gourmetmat, med mängder av färska fisk- och skaldjursrätter och flest yatai (gatukök) i Japan.    

Kongressen kommer att ha festliga inslag som visar att våra medlemmar kommer från många olika kulturer, såsom internationella Nationsparaden i centrum av Fukuoka. För aktuell information om kongressen, besök LCICon-webbplatsen.

Registrera dig i dag till kongressen för att få tidiga registreringsavgiften på USD 130. Och boka hotellrum via LCI och bo med din delegation.

Ny video om hundraårsjubileet: De blindas riddare

Den senaste videon i Lions jubileumsserie kan nu visas och laddas ner från LCI:s webbplats. Se hur lionmedlemmar gör sig kända som de blindas riddare, och hur de hjälper blinda och synskadade runtom i världen under de senaste 100 åren. Lions jubileumsvideor har unika bilder och filmer som ger en återblick genom organisationens rika historia med samhällsservice. Besök Lions100:s webbplats för att se hela jubileumsserien, och se till att sprida dessa videor och era jubileumsaktiviteter på sociala media med hashtaggen #LIONS100.

På väg till framgångsrikt hundraårsjubileum

Efter drygt ett år med Hundaårsjubileets hjälputmaning är det med glädje vi kan rapportera att vi nått halvvägs till vårt mål att hjälpa 100 miljoner människor. Men miljoner människor behöver fortfarande den hjälp och det stöd som medlemmar som du kan ge! Vill ni engagera er klubb? Den 4 – 10 oktober kan ni hjälpa oss nå vårt jubileumsmål genom att delta i globala hjälpveckan för syn och anordna ett serviceprojekt som sprider information om synvård, blindhet och nedsatt syn. Besök sidan för globala hjälpveckan för syn för mer information!

Delta med oss under månaden för diabetesinformation

I november varje år anordnar medlemmar projekt för att öka informationen om den globala diabetesepidemin och fira Världsdiabetesdagen (14 november). Börja planera ert diabetesserviceprojekt redan i dag för att säkra ett framgångsrikt evenemang; en Framstegspromenad, gratis diabetesundersökningar på ett kommuncenter, eller ett evenemang för hälsosam mat på en lokal skola är några idéer. För fler idéer, se 25 projektidéer för diabetesinformation och hjälpinsatser

Lionklubb: Nästa generation

Bjud in tidigare leomedlemmar att bli lionmedlemmar! Som leomedlemmar lär sig ungdomar att anordna projekt och motivera andra att hjälpa, utveckla värdefulla ledarfärdigheter och ett livslångt engagemang för att hjälpa. Du kan ge nytt liv åt detta engagemang och välkomna fräscha idéer till klubben genom att bjuda in tidigare leomedlemmar att gå med. Läs mer om Övergång från Leo till Lion och hur dessa unga frivilliga kan fortsätta göra insatser på lokal, nationell och internationell nivå i samhället.

Lions Quarterly

LQ

HÖJDPUNKTER

Lions blogg

Håll dig uppdaterad om Lions program och historier från hela världen.

Digitaltidningen LION

Tidningen LION (huvudkontorets utgåva) finns online med ytterligare material, videor och länkar.

TÄVLINGAR

Internationell uppsatstävling

Uppmuntra synskadade barn att sprida sina tankar om fred.

EVENEMANG

Syn till alla

Delta i den här månadens Hundraårsjubileets hjälputmaning.

Evenemangskalender

Ta del av kommande Lions-evenemang som klubben kan delta i lokalt.

CONNECT WITH US ONLINE

Join one or more of these online communities to network with other Lions. Share information, ideas and videos. And let the world know you're proud to be a Lion!

YouTube, Twitter, MySpace, Facebook, LinkedIn, Flickr


© Lions Clubs International       300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting