Small Font Medium Font Large Font
Lions Clubs International Lions Clubs Online Radio We Serve

Instruktioner för nedladdning


print

Dokument

För att ladda ner och läsa en publikation måste du ha Adobe Acrobat Reader version 4.0 eller senare. Om du ombeds att spara filen eller välja ett program, välj Acrobat Reader som program för att öppna filen. Notera att publikationen sparas som en PDF-fil och det kan ta lite tid att ladda ner den beroende på modemets hastighet.

Välj en av länkarna nedan för att ladda ner Adobe Acrobat Reader:

OBSERVERA: Om du sparar filen på hårddisken utan att först öppna Adobe Acrobat Reader kan filen förlora sin formateringsinformation. Om du har problem med att ladda ner filer kan du behöva konfigurera om din webbläsare så att den kan visa PDF-filer. För systemkrav och teknisk support, gå till www.adobe.com/supportservice/custsupport/main.html

Efter nedladdning av installeraren bör du placera Acrobat-mappen på ett säkert ställe för framtida bruk. Öppna sedan Acrobat-mappen och läs alla instruktioner om hur man använder Reader och webbläsarens plug-ins.

Om du använder Netscape webbläsare, flytta din plug-in till mappen för plug-ins till Netscape webbläsare. När din plug-in fungerar kan du läsa PDF-filer direkt i webbläsarfönstret.

Ytterligare nedladdningsinformation

Klicka på länkarna nedan för specifik information om:


Rotating pictures of Lions.

© Lions Clubs International
300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842

Custom web development, hosting and implementation provided by Alkon Consulting